![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
צטט:
![]() |
![]() |
#12 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יכול להיות, לא אמרתי שלא, אבל עדיין יונין מוטורס יבואנית טויוטה נחשבת ליבואנית עם השירות הכי טוב וגם דלק מוטורס יבואנית מאזדה ופורד נוהגת בהגינות, גם מניסיון אישי ובעיקר מקריאה בפורמים.
אם אנחנו כותבים במועדון פיאט, אז ניקח לדוגמא את סמל"ת: האם היא היתה מחליפה מנועים בחינם או מתנערת? אפילו וריאטור שידוע כבעייתי מאוד ב HGT הם לא מסכימים להחליף כי הם מפחדים שאח"כ בעלי האלפות גם ידרשו החלפה. לובינסקי, יבואנית פיג'ו וסיטרואן? כל דבר שלהם "לא כלול באחריות". תשאלו את דודה שלי עם 307 שנת 2007 שעברה 30K. מילא תופסן החגורה לא עובד, מילא הכבל של המגש האחורי נקרע מעצמו (איזה קטע, זה לא כלול באחריות. "בלאי טבעי"...), מילא הגיר "החכם" נתקע על הילוך ראשון ביציאה מתחנת דלק ולא רוצה להחליף הילוכים, אבל להגיע לרמה כזו שעשן מחניק עם ריח שרוף יוצא מהרדיו המקורי ומפאנל המזגן ושבוע אחרי דולקת נורת ניהול מנוע זה כבר מוגזם. והכי מעניין הם לא הלכו לתקן כלום ונוסעים ככה, כי "אולי זה לא כלול באחריות, אז שהרכב יישרף, יש ביטוח". צ'מפיון מוטורס? רק מחפשים איך להתחמק מהלקוח. קרסו? עדיף לא לדבר בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
לא יודע היכן הוא טיפל , אבל יש הגיון בסירוב שכזה .זה ממש לא ישראלי ....
אם אתה שם במנוע שלך פיפי של חמור במקום שמן שהייצרן מחייב לשים , אז אל תצפה שהמנוע יעבוד כמו שצריך . ואם בכול זאת שמת והמנוע נהרס , תבוא בטענות כלפי עצמך . הגיוני , לא ?
![]() |
#14 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
מה הטלפון שלה ? בת כמה היא ?
![]()
![]() |
#15 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
אבל הראש הישראלי ממציא לנו פטנטים: "הרכב לא טופל אצלנו אז מה איכפת לנו... נלמד את הלקוח לטפל אצלנו בפעם הבאה". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
אם אני רוצה להחליף בולמי זעזועים בספייס מה אני צריך להחליף וכה זה עולה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 06-11-07 17:10 |
איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
בוקר טוב פונטו ספייס 2002 כיצד להחליף נוזל קירור | פורום הגראז' | 7 | 25-03-07 23:54 | |
סמל"ת במבצע: פונטו ספייס ב- 10000 ש"ח הנחה | פיאט כללי | 5 | 18-06-06 23:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד