![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: 106 MKII
|
מידע לגבי פונטו GT 95 אדומה מירושלים לפני קניה,תודה.
אהלן,יש פונטו GT מאיזור ירושלים אדומה שנת 95 יד 6 ,מישהו מכיר את הרכב,יודע עליו פרטים יותר לעומק לפני שאני מתפתה להרים טלפון ולהפגש עם הבחור ,אני מאיזור חיפה ולא בא לי סתם לסוע לירושלים.
אשמח לכל פיסת מידע ,מצב האוטו,האם עבר תאונות,צביעה,שאסי,מצב המנוע והטורבו,וכל פיסת מידע שאתם מכירים על הרכב. תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה לא חושב שכדי לשמוע את כל הפרטים הללו ממקור ראשון, צריך להרים טלפון למוכר?
בכלל, רק לפי מבט חטוף על התמונות הללו אני לא הייתי טורח בכלל להתקשר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
נראה כמו אוטו של ערבי.
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
תתקשר ותברר ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
ממבט חפוז?
כנף ימין נצבעה (והוחלפה?), יש הבדלי גוון קלים לעומת מכסה המנוע והבדל גדול יותר לעומת דלת הנוסע. לדעתי הרכב עבר תאונה שלדה בחזית, אם החליפו כנף אני הייתי חושד מיידית לפגיעה בקורות. חלון שמש=התקנה מקומית=בעייות חלודה בגיל מצווה. הכי פשוט- שיחת טלפון (מי אמר מוקלטת?) למוכר, שאל אותו אם הוא מתחייב לך מנוע-גיר-שלדה. אם כן, יש טעם לצאת לדרך ולרחרח מקרוב. אם לא, לרכב הבא.
![]() |
#6 |
Junior Member
הגלגלים שלי: 106 MKII
|
בדרך כלל בשיחת טלפון למוכר מסוג רכב שכזה יש נטיה לסילוף מובהק של האמת העירומה ,בשפה פשוטה:נטיה "להלבין" את ריכבו,וליפות את המציאות כמה שאפשר "העיקר תבוא לראות שווה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בובה של רכב "
וכאשר אתה מגיע ובודק לעומק חושכות עינייך לגבי המציאות האכזרית שאתה מגלה בשטח,לכן אני זקוק לכל פיסת מידע רלוונטית למי שמכיר את הרכב מקרוב.. היות ומידע שאתם תספקו לי במידה ואתם מכירים את הרכב יהיה אמין יותר ממידע של המוכר שהאינטרס המובהק ביותר שלו הוא למכור לי את ריכבו וגם את אימו בדרך אם צריך. שוב תודה מראש ,ואשמח לעוד פרטים ממי שיודע . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
ידידי , רכבים לא בודקים ולא מקבלים החלטה על סמך חוות דעת של אנשים בפורום .
תהיה כוונתם טובה אשר תהיה . או שבאים לבדוק עם משהו שמבין ברכבים או שלוקחים רכב למוסכניק שאתה סומך עליו או שלוקחים רכב לבדיקה במכון . כל השאר סתם שטויות במיץ עגבניות - זה בבל"ת אחד גדול . לא מבט חפוז ולא מבט חטוף - זה לא רציני . זו דעתי האישית . נ.ב בעניין "מתחייב מנוע-גיר-שלדה" , תדאג שהדברים יהוי מגובים במסמך בסגנון זכרון דברים עם ת.ז וכו' . הרי כסף משלמים לפני הבדיקה ואחרי שיתברר שיש תקלות ואוטו לא ממש "בובה" יהיה מאוד קשה לקבל החזר כספי מבעל האוטו .סביר להניח שבמקום כסף תקבל שלל תירוצים בנוסח : מה רצית לקבל אוטו חדש , תמיד יש נזילות , וכו' על תסמוך יותר מדי על יושר ומצפון של האנשים . מוסגים כאלו כמו דינוזאורים - נכחדו מזמן מארצינו .
לנצ'יה , כי לחיות צריך עם אופי ![]() נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 04-11-08 ב 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
הגלגלים שלי: בקרוב פונטו GT
|
אני לא מציע לך לקנות אותה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו דור שני (ספייס). מידע כללי. | Caveman | פונטו - טכני | 7 | 11-01-09 21:00 |
עלות תיקוני פונטו לפני קנייה | ramip | פונטו - טכני | 1 | 25-08-08 22:39 |
מידע על הבדלים בין מנועים- פונטו דור 1 | yakovil | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 02-05-08 09:28 |
פיאט פונטו 98 - פיענוח נורית אדומה | פורום הגראז' | 6 | 31-05-07 13:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד