![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
תתחדש גיא.
לגבי השירות ומחירי החלפים - אני די משוכנע שבמוסכי צ'מפיון המצב לא יהיה יותר טוב... בכל מקרה, רכב חביב ביותר. מקווה שתהנה ממנו.
|
|
|
#12 |
|
חבר מועדון
|
תתחדש גיא ל הפביה החדשה, אחלה רכב.
|
|
|
#13 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תתחדש
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גיא, תתחדשו ותהנו!
אני הייתי מוותר על החיישני הרוורס הלא מקוריים - הייתי מעדיף לחכות עוד קצת ולקבל את המקוריים (המצויינים). ואגב, למה כסופה? מה הפביה אשמה? אתם עושים לה עוול. תחשבו על להחליף לשמפניה (קפוצ'ינו), שנראה הרבה יותר טוב.
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
צטט:
אבל אני חייב להיתייחס לעניין המחירים שאתה ציינת . אני לא מבין למה לאונו 93 חייבים לקנות חוטי הצתה מקוריים ב313 ש"ח ? מאיפה הטירוף הזה ? סט חוטי הצתה לאונו עולה 50 ש"ח בכל חנות חלקי חלוף ....כמה כבר מחליפים אותם... פעם ב5 שנים אם בכלל ...מה אין פירמות בעולם שיודעות לעשות חוטי הצתה פרט לספק המקורי של פיאט ??? מה כבר יש בחלק הזה ??? כנ"ל לגבי יוניט חום וטרמוסטט - גג 200 ש"ח לשניהם .וזה של פירמות כמו MOTORCRAFT הגרמני וVERNET הצרפתי ... לדעתי אתה סתם מכניס את עצמך להוצאות מיותרות . המשוואה שכל דבר שהוא לא מקורי- לא מתאים לרכב שלי או שהוא לא עומד בסטנדרטים של הייצרן ממש לא נכונה . יש מספיק חברות מכובדות בעולם שיודעות לייצר חלקים שונים לא פחות טוב מהספק שהמפעל החליט לעבוד איתו מסיבות כאלו או אחרות . עוד הפעם, זו דעתי האישית .
|
|
|
|
|
#16 |
|
מנהל
|
תתחדש ובשעה טובה על הבחירה שלך
תהנה והכי חשוב תבוא להשוויץ במיפגש הבא ![]() (אם כי אני אישית קצת סולד מסיבות אישיות מכל תוצרת הקשורה בגרמניה ) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
גיא...
לא מכיר את הרכב אבל סקודה זאת בחירה טובה והפאביה החדשה לפי שמועות רכב מעולה. הכי חשוב תתחדש ושלא יהיה לך רגשי חרטה.
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תתחדשו ותהנו.
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
גיא ראיתי בחתימה שלך שמדובר ברכב שנתון 2008 והשאלה שלי היא כזו :
אין עדיין שנתון 2009 ? את הדיינאמיק 2005 שלי קניתי ב 20.6.04 ואנחנו כבר ב ספטמבר 2008. אין דיגמי 2009? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לכולם- שוב תודה רבה! שינוי קצת מרענן לקפוץ במכה אחת 15 שנה קדימה.
שמחתי להיות בעל פיאט במשך 24 שנים (עוד לפני שנולדתי ).במידה וסמל"ת "תלך הביתה" ותפנה את המקום לייבואן נורמלי אשר יידע איך להעניק שירות ואיך למכור ולייבא את כל הדגמים המאובזרים, מי יודע, אולי אחזור לפיאט. אמשיך כנראה להגיע למפגשים של המועדון מידי פעם מכיוון שיש פה אנשים נהדרים עם מכוניות לא פחות ומכיוון שלמרות שעד המפגש הבא לא יהיה לי פיאט, עדיין אני חובב מושבע של המותג. שחר- שנתון 2009 יגיע ב- 1.1.2009. בזמנו כשרכשת את הרכב שלך היתה נהוגה השיטה הישנה, עכשיו החליפו אותה. אליקו- יש לי את האונו נכון לעכשיו 7 שנים ו- 2 חודשים בדיוק. בזמן הזה השקעתי על הרכב על טיפולים, תיקונים, יישורי קו, התקנות, קוסמטיקה וכ' לא פחות מ- 20,000 ש"ח! ויש תיעוד מלא. למשל המצבר חדש לחלוטין, בלמים קדמיים חדשים, טיפול בוצע לא מזמן הכולל טיימינג טסט לשנה וכ', טרמוסטט ויוניט חדשים, אזעקת נפח הותקנה לפני כמה שנים, משאבת בלם חדשה ועוד ועוד, אם נמשיך לא נצא מזה. לא, לא הוספתי אפס בטעות. אני יודע מצויין לשמור על הרכב וגם יודע איך לתחזק אותו, רק חבל שיש "חורנים" שלא יודעים איך לפתוח דלתות בחניה ולכן יש קצת שריטות ב"מקומות המועדים". הרכב כעת במצב מושלם. אין מה להכניס אותו למוסך ליישור קו, אין מערכת כלשהי או כפתור שלא עובד. הכל תקין, הכל שלם, אין שום בעיות, וזה בגלל אחזקה מושלמת. כן, המזגן קירור/ חימום תקינים, המגבים, שפריצרים, מפשירי אדים, תאורה הכל תקין, הכל עובד. הרכב נוסע מצויין ועוקף מכוניות צעירות בהרבה. מחירי החלקים (גם המקוריים) לא היו צריכים להיות כ"כ גבוהים. פשוט גניבה לאור היום, נתתי את הדוגמא של הרכב שלי כי אני יודע שהרכב ישן ופשוט ויש לו חלקים תחליפיים ברבע מחיר. לגבי מחירי החלקים של הרכב החדש: גם בטיפולים וגם אחרי האחריות אין לי בעיה לשלם מחירים יחסית גבוהים לחלקים, משום שאני יודע שהתחזוקה גבוהה, זה לא חדש לי. מה שחדש לי זה שהתחזוקה אצל סמל"ת לרכב ישן זהה לחדש. נערך לאחרונה על ידי stio : 24-09-08 ב 17:16. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד