![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
יצא לי להיתקן באדומים בעבר, לא בטוח שהם זהים לכחולים. תוכל לשאול במוסך מורשה, כך תדע בטוח.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
תודה על העזרה אני אבדוק את העניין ואני אעדכן בהמשך...
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
נסה גם את זה
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עזרה שכפול מפתח לפונטו 2004
שלום לכולם !!!
חבר טוב קנה פיאט 2004 עם מפתח אחד בחברה מפתח כזה עולה 900 שח יש מצב שיש איזה מקום בארץ שמסוגל לשכפל מפתח מסוג זה? ושאלה נוספת יש מצב שפיאט שלפי טענת המוכר היתה בבעלות פרטית תגיע עם דשבורד שחור ולא משולב (דבר המקובל לרוב ברכבי ליסנג) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
אם כבר חיפשת ומצאת את התשובה, למה את שואל שוב?!
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
לכל מוסך של פיאט יש מחיר משלו למפתח?
רשמו פה 500 + 120 לכרטיס אחר כך רשמו 900... שאני שאלתי במוסך המורשה בעכו אמרו לי 750 שקלים הזמנת מפתח נוסף...
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נשמע תמוה שזה המחיר שנאמר לך.
דשבורד שחור יש בדגמי ה HGT. בשאר הדגמים שלפני מתיחת הפנים, הוא אפור. באלה שאחרי, שני גוונים. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Senior Member
|
צטט:
למה שלמוסך יהיה מחיר קבוע? איזו מן תחרות יש במחיר קבוע? אני אנצל את הבמה הרעועה הזו לפרוש את משנתי: היום, בכל עסק, חובה לרשום מחירים למוצרים. במוסך זה קשה יותר, כי אין מדפים עם מחירים. עם זאת, יש מחיר שעה "קבוע". אבל מתי בפעם האחרונה קיבלת הסבר לכל טיפול עם פירוט מדוייק וקבוע של שעות? מתי מחיר החלק היה קבוע? קח טיפול זהה במוסך והשווה לאותו טיפול, אבל של מישהו אחר, ברכב דומה - מבטיח לך שתהיה שונות במחיר. לפעמים אפילו גבוהה. מה אני רוצה להגיד? המחירים שאתה רואה הם "לראותם בלבד". הם נותנים לך מושג. אבל בסופו של דבר המחיר מורכב מהרצון של בעל העסק לגבות את המקסימום האפשרי, ובין הרצון שלך למינימום ה(לעיתים) בלתי אפשרי. התפשרות. בפועל, כנראה שתשלם את מחיר השוק, שכן אף עסק אינו קובע לעצמו את המחיר - אלא הוא מתאים את עצמו לשוק. זה כמובן, לא אומר שלא ניתן לגבות יותר כסף כאשר מדובר במקרה שבו אין תחרות. אולי כי זה מוסך מורשה יחיד באזור, ואתה לא תיסע שעה למוסך אחר, כדי לחסוך 100 ש"ח במחיר, אבל להוציא את זה בדלק, נכון ? זו הסיבה שבכל מורשה תקבל מחיר אחר. זו הסיבה שבמרכז, המחירים דומים יחסית בין המוסכים (ובין כל סוג חנות/עסק אחר) - אם כי גבוהים יותר בגלל רמת החיים הנחשבת גבוהה, ובגלל הביקוש הרב שיש באזור מאוכלס מאוד. לעומת זאת, בצפון לדוגמא, אולי מחיר של מוצר יהיה נמוך יותר מבמרכז, אבל כדי להשוות מחיר, תצטרך להתאמץ מאוד להגיע למקום הקרוב הבא. על כל האמור לעיל, תוסיף את שיטת מצליח (' האם המוכר הצליח לדחוף לך מחיר גבוה יותר והסכמת לשלם'). והנה לך מערכת השוק בגדול. אין לי כוח לכתוב יותר...
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() תמים שכמוני חשב שאם זה מוסך מורשה של פיאט הוא איכשהו אמור לעמוד בנתונים שמציבים לו, אבל מסתבר שכל אחד עושה כראות עיניו.
|
|
|
|
#20 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חברים לאחר חיפושים רבים
של בנאדם שמסוגל לשכפל מפתח , נמצא מקום שמסוגל במחיר של 600 ש"ח אז באמת תודה על כל העזרה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפתח חדש/שכפול | Punto03 | פונטו - טכני | 10 | 07-04-08 23:33 |
| שכפול מפתח למולטיפלה 2001 | יכין | מולטיפלה - טכני | 1 | 02-03-08 03:29 |