![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
|
צטט:
השני לא עובד, אך קראתי את הראשון... ראיתי באחת ההודעות שלך שאתה רשמת שלא מומלץ לעשות את הניקוי על המנוע עצמו (כלומר שהחומר ישאב לתוך המנוע) - האם זה באמת עשוי לגרום לנזק? 700 שקלים הם אכן הוצאה מטורפת כרגע ואני מנסה להימנע ממנה בכל מחיר, אבל אם זה עשוי לגרום לנזק והפיתרון היחיד הוא לפרק את כל המערכת (מה שאני לא יודע איך לעשות...יודע איך לפרק בית מצערת של אונו אבל שם זה יותר קל) אז אני חושב שאסחוב את הבעיה עוד חודש עד למשכורת הבאה ואכנס למוסך לצערי |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
זה לא מסובך בכלל, ועוד יש לך את המדריך שצביקה טרח והכין.
השני מופיע גם בחתימה שלי, אגב. דיי ברור. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
תודה רבה
![]() השירשור שלך אגב על הפונטו MK2 (כל המידע) - היה חלק גדול בהחלטתי לקנות פונטו לבסוף ![]() בכל מקרה, אני מאמין שיום ראשון / שני אבצע את ניקוי המצערת לבד (במקרה הכי גרוע, נפעיל את שירותי הגרר )הבנתי שאת הפירוק ניתן לבצע ע"י מפתח כוכב ופשוט הגישה לא הכי נוחה, אנסה בכל מקרה. אגב, ישנם 2 דברים שונים משום מה בין המנוע שלי למנוע שמצולם אצל צביקה. אצלי יש עוד צינור קטן שיוצא מצינור האוויר המרכזי. יש את החלק שמתחבר לנשם של אדי השמן, יש את החלק הקטן שממש צמוד אליו שהולך לאיפשהו ליד המצערת מקדימה (משער שזה וואקום?) ויש עוד אחד, שיוצא מנקודה אחרת בצינור הראשי והולך את הצד האחורי איי שם מאחורי המצערת...מישהו יודע מה שימושו? בנוסף, על המצערת יושבים 2 הקונקטורים של בוש...האם אלה הם חיישני הלמבדה? האם בטוח לנתק אותם? יש צורך בכיוון מסויים אחרי? תודה פשוט לא מכיר את המנוע ולא רוצה לעשות שטויות... |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלות על לוח שעונים ל MK1 ועוד | hatzhaik | פונטו - טכני | 20 | 17-06-08 16:28 |
| פיאט קופה,ועוד ענינים | ניר בן טובים | מכירה | 23 | 09-12-07 13:38 |
| בעייה ? מוזרה בהעברת הילוך D ל P ועוד שאלה קטנה | פורום הגראז' | 14 | 30-08-07 00:02 | |
| לוח שעונים ועוד בפיאט פונטו 94 כוח | פורום הגראז' | 1 | 23-07-07 01:36 | |
| דעתכם על האתר ועוד.. | אתר המועדון | 8 | 12-07-05 04:59 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד