![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
אונו מתכבת (בדרך כלל נדלקת לאחר נסיון אחד)
בכללי באונו שלי הייתה לי בעיה שהיא הייתה מתכבת פעם בכמה זמן (יחסית הרבה) סתם ככה באמצע נסיעה ולאחר מכן הייתה נדלקת בפעם אחת , יש לציין שלאחר מכן היא הייתה נדלקת רק על ידי סיבוב מפתח ולא על ידי זריקת קלאץ' , כי אז היא היתה מגמגת ומתכבת שוב.
שבוע שעבר קרה לי מקרה מוזר , אני מתחיל נסיעה וזרקתי טיפונת קלאץ' והאוטו התכבה אבל מה התברר שהוא בעצם התכבה סתם ככה , כי הוא סירב להניע , הזמנתי שירות דרכים הוא ניסה את כל האפשרויות ובדק ניצוץ והוא טען שאין ניצוץ וגם דלק לא מגיע למערכת אז הוא ניגש לתוך האוטו לאיפה שיושב מחשב הרכב , נגע שם במשהו והאוטו הניע ללא בעיה . הוא המליץ לי לגשת למוסך ולבדוק את זה , יש לציין שלא נגשתי למוסך, כי מאז האוטו מניע רגיל ונוסע רגיל ללא שום בעיות מיוחדות , חוץ מפעמיים שהוא התכבה לי אתמול באמצע נסיעה אבל הניע במכה אחת , דבר שכמו שרשמתי למעלה היה קורה לי מדי פעם. יש למשהו מושג ממה יכול לנבוע שתי הבעיות שתיארתי ?? אולי מגעים רופפים של החוטים המחברים אל מחשב הרכב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
איזה אונו.
נשמע באמת שהצמה של מחשב הרכב לא מחוברת טוב - אבל זה לא היה אמור להסביר את החוסר בניצוץ, כי מערכת ההצתה נפרדת ממערכת הזרקהת הדלק. אני דווקא הייתי הולך לכיוון של הדיג'יפלקס. הוא נגע במחשב הרכב שנמצא בתא הנוסעים (מתחת לתא הכפפות) או במחשב שנמצא מאחורי המצבר.?
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איזה מחשב יש בתוך הרכב מתחת לתא הכפפות, פיספסתי משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
אני מתכוון למחשב שנמצא מתחת לתא כפפות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחשב
בפיאט אונו עם הזרקת דלק, מחשב ההזרקה ("בוש") נמצא מתחת לתא הכפפות שבצד ימין בתוך המכונית. מחשב זה מפקד רק על הזרקת הדלק ולא על ההצתה.
כשאין ניצוץ בגלל פגם במע' ההצתה, אז מחשב ההזרקה שאינו מקבל אות הצתה לא מפעיל את מע' ההזרקה. מכיון שפותח השרשור כתב שלא היה ניצוץ הצתה אז הבעיה אינה ממחשב ההזרקה ו/או מחברו. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#6 |
Member
הגלגלים שלי: אונו 1.4 I.E.S
|
אני סובל מאותה בעייה.
האוטו אכן נכבה פעם ב.. ומידיי פעם מסוגל "לקפוץ" באמצע הנסיעה... לאחר שהחלפתי כמות חלקים נכבדת בשביל למצוא את זה (דיג'יפלס, כבלי הצתה, כל מערכת הדלק, מצערת, כוהל וכו... כמובן שחלקים כמו פילטרים ומצתים) עדיין לא מצאתי את התקלה. דבר חדש שניסיתי, עכשיו שמתי ספריי מגעים בין חיבורי החיישנים כגון סל"ד וכדומה למצערת כדי לחזק את זרימת החשמל, לבנתיים הכל נראה בסדר. אני מקוווה שלא יקפוץ שוב או יכבה, אם כן נסה זאת גם אצלך. ואם תגלה את הבעייה תודיע לי אשמח לבדוק אצלי גם. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
האונו מתכבת סתם ככה באמצע נסיעה | פורום הגראז' | 19 | 03-09-07 00:32 | |
פיאט אונו - רעידות לאחר ניקוי קרבורטור | פורום הגראז' | 7 | 10-05-07 19:53 | |
כמה שאלות בנוגע לתיבת הילוכים באונו 95 | פורום הגראז' | 4 | 23-09-06 16:55 | |
עדכון נוסף:האם צריכת הדלק השתפרה לאחר הורדת ה co בפיאט אונו | פורום הגראז' | 120 | 07-06-06 23:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד