![]() |
|
![]() |
קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Super Moderator
מנהל
|
על הפונטו Hgt נהגתי בגרסת האבארת' הראשונה שהביאו לארץ. נדמה לי אחרי שניצן [רז] פירק אותה בסיבובים וזה היה לפני כמה שנים טובות. ככה שהזכרון שלי ממנה די מעומעם. אבל אני זוכר שהיא הייתה חמודה מאוד, לא מבריקה או מרגשת מי יודע מה. אבל מבחינת ההיצע היא התמקמה שם באמצע בין הקליאו ספורט לאיביזה 20vt. ובסך הכול כמו הבראבו Hgt נתנה ערך מוסף באלמנטים אחרים.
את הבראבו יש לי כבר 5 שנים ,אולי יותר. ואם יש משהו אחד שניתן לומר עליה בוודאות זה שיש בה מורשת ספורטיבית מורגשת, אבל זה בטח לא בא לידי ביצוע על הכביש. היא כבדה מאוד, השלדה שלה רכה [אני מתייחס כרגע למכונה נטולת חיזוקים ובולמים ,או שיפורים] , ההיגוי חביב אם כי קל מעט, וללא המנוע הפנטסטי שלה אני בספק אם כלל היו מייחסים לה חשיבות מוטורית כלשהי. להשוות אין פה מה כל כך. אלו מכוניות שונות בתכליתן. כשהבראבו פורטת על כל 5 הצילינדרים שלה , אין שום דבר על הכביש היום שאפילו דומה לזה. אולי Type R. אני מדבר רק על המוזיקה של המנוע, לא על הביצועים. אפשר להשוות אותה ל גולף Gti מהדור הרביעי נניח. שם היא תצא כשידה על העליונה. אבל בפרוש לא מדובר פה במכונית ביצועיסטית. Far From It. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
להחזיר את מנוע מחומש הצילינדרים של פיאט, זה כדאי !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
לא, עדיף 4
![]() |
#14 |
Super Moderator
מנהל
|
גדעון, יש 5 צילינדר. פשוט הנפח גדל ל 2.4 , מה שסיפק לסטילו אבארת' האיומה את הסוסים שלה. בימינו מרובי התקינות זה פשוט נשמע כמו ריחוף לילי של ינשוף ולא גרגור הנאה של נמר.
4 עדיף על 5 בעיקר בגמישות ומומנט. הבראבו צריכה לטפס גבוה מאוד לאיזור ה 6000 סל"ד בשביל לנצל את העוצמה שלה ובד"כ צריך להשאר שם. אחרת כל נפילה של המחט מתחת ל 4500 , העסק זוחל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
מי עדיפה מבחינת התנהגות?
מי מהירה יותר?
![]() |
#16 |
Super Moderator
מנהל
|
הבראבו מעט יותר חזקה , הפונטו עם התנהגות עדיפה. אי אפשר לומר על אף אחת מהן שמדובר באיזו חיה מוטורית. די חלביות אם אפשר לומר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
איך הבראבו hgt לעומת הקליאו ספורט? איך הקליאו הזאתי בכללי למישהו יש פרטים עליה?
מחירים ?
![]() |
#18 |
Super Moderator
מנהל
|
בקצרה כרגע...
אלו מכוניות שונות לחלוטין. הקליאו היא מכונית ספורט HOT HATCH במלוא הדרה. הבראבו HGT היא GT בלי ישבן. אם תמצא קליאו ספורט שמורה - לך על זה. ובכל מקרה ומצב, הקליאו עושה מה HGT קציצות. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מוכר בזול חלקי חילוף לפיאט אונו 1.4 | מכירה | 0 | 21-05-07 08:07 | |
בראבו 1.4 - בראבו 1.6 , איפה באים לידי ביטוי ההבדלים? | פורום הגראז' | 8 | 10-04-07 21:51 | |
בעייה להעביר להילוך חמישי, רעשי בלמים , והבהוב נורה לא מוכר | פורום הגראז' | 8 | 10-03-07 22:38 | |
מי מוכר שמן גיר 75W80 - חיפשתי במלא מוסכים ואין | פורום הגראז' | 7 | 06-03-07 08:06 | |
מישהו אמר pimp my ride?? | פיאט כללי | 1 | 22-01-06 22:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד