![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
במדינה שלנו [ארץ הקומבינות והסחר-מכר] הכול יכול לקרות. אז ברמה הטכנית מובן שאוראל צודק. ברמה האפורה אי אפשר לדעת עד שלא מנסים.
כרגע , he is innocent until proven guilty נחייה ונראה |
![]() |
![]() |
#12 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
כל עוד אין תקינה "ישראלית" - לא ניתן, ולא משנה כמה מקומבן תיהיה (אלא אם הוא הבן של מנכ"ל סמל"ת)
ואני אומר את זה מניסיון ![]()
#13 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כל רכב שיש לו תקינה ארופאית יש לו תקינה ישראלית באופן אוטומאטי.
השאלה היא האם היבואן הרישמי יהיה מוכן לחתום על זה. יש בארץ לא מעט רכבים חדשים שלא מיובאים לכאן ע"י אחד היבואנים הרישמיים.
#14 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
ארילו, זה לא מדוייק - ונוכחנו לדעת את זה לפני חודשיים
שרצינו לייבא לנו פביה Mk2 ידנית/רומסטר ידנית - והתברר שזה בלתי אפשרי כי אין לה תקינה ישראלית - למרות שיש אירופאית.
#15 |
Junior Member
הגלגלים שלי: 2
|
אתם לא מאמינים
אתם לא תאמינו עד שלא תיראו אותה את הבובה שלי מחר אני אמור לקבל פקס איך הרכב ניראה לפי דעתי הוא נראה כמו בונבון ברגע שאני מקבל אותה אני עושה לה ישר בוק יפיפיה אמיתי מומלץ למי שחושב לקחת אותה ביבוא אישי גם אני בהתחלה חששתי זה פעם ראשונה שאני מזמיןל דרך ייבוא אישי אבל זה שווה כול זמן שמתבזבז רק סתם שתדעו אחד בה לשם והזמין אלפא 159 למרות שמוכרים אותה בארץ הוא רצה שהיו ריפודי עור לבנים והוא גם היה צריך אישורים תכלס זה בולשיט אם יבואן מחליט להביא רכב אז הוא מביא ולא צריך לעשות הרבה בלאגן :d
|
![]() |
![]() |
#16 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
השאלה היא איך השגת אישור מהיבואן.
אני מבין שיש לך קרוב משפחה שעובד במרכז המסירה של סמל"ת בפלמחים, האם הפעלת קשרים? |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
האמת שכן
אני לא יכול לשקר קצת קשרים וקצת דיבורים עם המנכל קיבלתי אישור עם מישהוא צריך עזרא אני יכול לעזור לכול מי שיבקש בשמחה אני מוכן לעזור האמת שבן דוד שלי הוא אמור לקבל את האוטו למרכז בפלמחים ושם לעביר טסט לשטוף את האוטו ולהכין לי אותו עד שיהיה מוכן לקבלת הלקוח מקווה שעזרתי אם באמת מישהוא צריך עזרא שאני אסדר לו רק שיגיד :d
|
![]() |
![]() |
#18 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תשמע, אני לא מתכוון להעליב או משהו כזה אבל זה נשמע לי קצת מוזר.
אם היית אומר שהזמנת את הגרנדה פונטו מולטיג'ט עם אבזור מלא בייבוא אישי, ובעזרת קשרים הצלחת לקבל אישורים עוד הייתי יכול להאמין. אבל בין זה לבין האבארת' זה הבדל של שמים וארץ. מי יודע לטפל ברכב הזה לאחר שהוא ינחת בארץ? תקלות, טיפולים שוטפים? אפילו במערכת נעילה מרכזית מקורית של אונו אחד מהמוסכים המורשים של פיאט לא ידע לטפל לי. |
![]() |
![]() |
#19 |
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
אין שום בעיה עם טיפולים שוטפים, אולי תהיה בעיה (מבחינת זמן) להזמנת חלק ספציפי ומסויים בזמן כשל\שבר
בסה"כ זה לא מנוע מסובך בכלל. מערכת ניהול רגילה - מולטיפלקס. אבל אני לא מבין משהו אחר - למה לקנות פונטו ב 200k, במיוחד חדש, עם איכות הרכבה כמו שמרכיבים היום??? לא שאיטלקים מתישהו ידעו להרכיב טוב :d אבל בהצלחה.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein נערך לאחרונה על ידי Eddie : 16-11-07 ב 11:36. |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
אני חושב שאתם טועים
קודם כול טסטתי לאיטליה כדי להתרשם מהאוטו נכנסתי וישבתי באבארט ונהגתי בו ומאוד התרשמתי לטובה ישר אחרי הרכישה סידרתי עיניינים עם בן דודי שהוא ישר מקבל את האוטו והא דואג שהכל יהיה מסודר באוטו בלי הרכבה של שום דבר באוטו האוטו בה עם מערכת אורגינל מחו'ל אז שבארץ לא ישנו לי ולא יגעו לי למה הם יכולים לחבל במערכות אחרות אם הם יתחילו להרכיב קודנית איתוראן וכ'ו אז אני לא דואג לגבי כשל במערכות לגבי חלפים מי שציין את זה אני מודה לזה ואמרו לי שהרכב יכול להיות מושבת בין שבוע לשבועיים פלוס מינוס כי החלק מגיע באקספרס מקווה שעזרתי ועכשיו אני רציני עם מישהוא מזמין אוטו חדש שיצור איתי בפרטי ואני אדאג שהאוטו שלו יהיה מטופל באופן מיוחד :d
|
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד