![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
נראה אחלה טיול רק ש..........אם אני רואה נהגים הלובשים כפכפים ונעלי אצבע זה פשוט מטריף לי את הדעת
|
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
צטט:
בטיול הייתי יותר...זנב לאריות אני הקפדתי לא לעבור את המהירות מעבר לזו שבה מחוג המהירות בדיוק עומד... והייתי מהאחרונים רוב הזמן באיזה מהירות המחוג בקופה עומד ? יותר גבוה מרוב הרכבים :P |
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
אילן--אל תקלקל את הרושם הטוב שעשית ---חבל.....זה היה 122 מטר ו30 סמ בדיוק.......תשאל את גלברט----בעצם קח עוד מטר בשביל הספק....
|
|
|
|
#15 | |
|
Guest
|
צטט:
רובי היקר ניתראה בטיול הבא- שזה בקרוב.... בידידות אילן פייביש. |
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
היו יופי של מכוניות והיה יופי של טיול.
מבלי להתכוון ובלי הכנות מראש האונו מצאה עצמה בנהריה.. אילן - ארגון יפה, היה טיול מהנה. |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
גילי היית בטיול עם האונו? אם היה אפשר להגיע עם רכבים רגילים למה לא אמרו לנו?
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
.. האונו הייתה בטיול איתי
. תכננתי "ללוות" את השיירה עד מחלף זכרון, לצלם ולחזור, אבל.. היה קשה להפרד. . אני יכול לומר שהטיול לא התאים לכל הרכבים ואם הייתי יודע שאמשיך עד ליעד הייתי משאיר אותה בסינמה סיטי. |
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
בכל זאת, אני מרגיש שפיספסתי משהו, חבל..
לאילן פייביש: אני לא יודע אם יצא לך לנהוג או לנסוע בפיאט אונו 70S עם מנוע 1400 סמ"ק, אבל בתור בעלים של אחת כזאת כבר למעלה מ- 6 שנים, אני יכול לומר לך שגם הרכב שלי היה יכול להשתתף בקלות בטיול הזה. רוב הנסיעה היתה בכבישים בין עירוניים בעלי 2 מסלולים ו- 3 מסלולים לכל כיוון, אני מכיר את הכבישים האלו מצויין, אני גר ביקנעם. את קטע הכביש מצומת פרדייס ועד הפנייה ימינה בצומת יגור אני מכיר באופן מעולה, ובואו נגיד שהאונו "הצפינה שעון" בעבר בכבישים האלו ללא בעיה בכלל. ה"אונו" יכולה לשייט מצויין בכבישים האלו וללא הפרעה לשאר המכוניות, אומנם בעיקולים יש קצת בעיה כי הרכב לא יציב, אבל לא באופן כזה שיכול להרוס לכם את הטיול. אילן, תחשוב על זה בפעם הבאה. |
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
ידידי קרא בבקשה את הכותרת.
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב