![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Guest
|
צטט:
תוריד מחיר. אם יש סיליקון אדום בין ראש למנוע - סימן שעשו לו ראש. |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
ניראה מה יגיד מחר הבחור מהמוסך.
אני לא מבין גדול בכול הסיפור הזה ויכול להיות שסתם דאגו שלא תהיה הזעת שמן ומשם הסיליקון. האוטו באמת נירא טוב ושמור ( מבחינה קוסמטית ), מבחינה מכנית אתן לאדם מוסמך לתת את הדין. בכול אופן אני העדכן מה יצא מהסיפור הזה. |
|
|
#13 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
צטט:
![]() בשביל זה יש אנשי מקצוע ופורומים לא ממצעים מהבדיקה של האוטו: יש צורך להחליף גלגלים, לתקן קלאץ ולבדוק את תיבת ההילוכים. נלקחה הצעת מחיר לכול העסק וחולקה חצי חצי ביני לבין בעל האוטו. תגידו לי מזל טוב, מהיום אני רשמית חלק מהמועדון של פיאט. |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
מזל-טוב
וברוך הבא !יוסי |
|
|
#16 | ||
|
Guest
|
צטט:
צמיגים 1000 ש''ח+- קלאטש - 1000 ש''ח+- גיר... תלוי מה הבעיה. עם היא לא החליפה טיימינג ב 20-30 אלף קילומטרים האחרונים -תחליף דחוף! זה לא יקר, אבל אם יקרע לך - תשלם ביוקר. גם טיפול 10000 לא יזיק. 300 ש''ח +- קיצור - תתחדש! ומזל טוב! מה היה מחיר הסופי (עם זה לא סוד ולכמה זמן יש לה טסט? |
||
|
|
#17 |
|
Guest
|
המחיר הסופי 16 אלף.
עשו לאוטו טיפול לפני כשבועיים. החליפו טיימינג + החלפת משאבת מים + ניקוי ראדיאטור לגבי הקלץ' וגיר, זה באמת המחירים שאמרו לי. מחר מכניס את האוטו למוסך |
|
|
#18 | |
|
Guest
|
צטט:
מקווה בשבלך שלא צריך להחליף גיר. זה עוד 1000 שקל. עגב - בדקת ת'מזגן? ולכמה זמן יש לה טסט? |
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
גם אני מקווה,
היום השארתי את האוטו במוסך, אמרו לי שמחר יהיה מוכן ואם יהיה משהו קאטאסטרופלי הוא ירים אליי טלפון. היום לא שמעתי ממנו, אז אני מקווה שהכול עבר חלק. בכול אופן מחר נידע בוודאות מה היה לו. התסמינים שאני הרגשתי הם: רעש של מן גרגור בזמן הנסיע שהתדירות שלו תלוי במהירות נסיע. מישהו יודע מה אורך חיי הבלמים בפונטו? |
|
|
#20 |
|
Guest
|
פונטו
לא הבנתי למה לא בדקת את הרכב במכון בדיקה רציני.
אם הרכב באמת עבר טיימינג משאבה ורדיאטור אז הרווחת אלה תיקונים יקרים. רפי |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד