![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
ברור שאני מדבר על צריכה ממוצעת, רוצה לומר לי שכשאתה עובר לכביש מהיר אתה מאפס את המחשב? זה לא נכון לעשות כך! המחשב לוקח זמנית 1:17 שזה לא אומר כלום, אני משאיר ולא מאפס את המחשב בכלל כדי לקבל תמונת מצב של תקופה כמה הרכב מבזבז, שיקבל נותנים של חיסכון מהדרך אבל זה יוסף קצת לממוצע (נראה לי שגם לזה נועד)
אצלי, המספר נשאר קבוע על 1:13 ולא משתנה עד לרגע איפוס. ולפי בדיקה שלי, לפחות אצלי, יש הבדל במספרים שאני במצב חיסכון (E) ללא מצב חיסכון אני יורד ל1:12.3 , יש לך תיבה רציפה? כן גדעון ברשותי פונטו ספייס 2002 אוטומט ELX. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
מאיפה קיבלת את הרושם שאני מאפס את המחשב ?!?!?!
כדי לבדוק נתונים בודקים לאורך זמן כמובן. כן ואני מדבר על פונטו עם תיבה רציפה. אני כרגע עושה בדיקות צריכת דלק בלי ה -economic כפי ש- caveman המליץ. |
![]() |
#3 |
Guest
|
אני חושב שמחשב הרכב בדגמי ה Mk2b מסוגל למדוד צריכת דלק רגעית, מאשר ממוצעת במחשב הרכב בדגמי Mk2. ייתכן ואני טועה, אבל לפי התיאור שלך וחלק מהידע שלי, זה מקבל בסיס הגיוני.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
אם באמת יש שינוי במחשבים אז זה פותר את השאלה,
ולא אמרתי שאתה מאפס אלא רק שאלתי. לפי דעתי אם אכן מדובר ברגעית אז זה לא נותן הרבה, לפחות אצלי המהירות משתנה כל הזמן אז המידע לא אפקטיבי (מהירות, עצירה, תאוצה כל כך הרבה משתנים). אולי כתוב בספר מה מחשב המחשב, מומלץ לבדוק! |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד