![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
כנראה שאפנה לצמיג ישיר במהלך השבוע הקרוב.
שאלת תם אחרונה: במידה וישנם גם ה-C.Drive וגם הקונטי במחיר זהה ובאותו תאריך יצור (השערה פרועה) איזה מהם יהיה עדיף? תודה, רענן.
|
|
|
#12 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
האמת? קשה להגיד.
ה-Yokohama היו אצלי בדיוק שבועיים, ככה שלא יצא לי יותר מידי לבחון אותם - אבל ממה שכן הרגשתי, הם אחזו מעולה - הזנב הרגיש הרבה פחות נשכני (אבל הם היו חדשים לגמרי לעומת ה-Conti שכבר עברו 20K). ה-Conti הגיעו עם הפביה ואני אהבתי אותם ונהנתי מהם. כמו שציינתי קודם, הם רכים למדי - ואם אתה מתכוון לסוע אגרסיבי - אתה תראה את זה עליהם די מהר. שניהם נחשבים מעולים ברטוב (בעיקר ה-Conti), שניהם שקטים להפליא (ה-Conti מעט יותר). לך על מה שטרי יותר.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 13-10-07 ב 09:10. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אחלה,
תודה. *עריכה* האם יש צורך לבצע שינויים בכיוון הגלגלים או הפרונט עקב המעבר למידה רחבה יותר?
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 13-10-07 ב 13:37. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
רענן, אני לא חושב שיש צורך - אבל שווה לברר.
אני ממליץ על פרונט התחייה, בתחייה, ת"א (ליד בלומפילד)
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
|
תודה על ההמלצה.
אני אנסה לברר עם מקור נוסף המתעסק בתחום הפרונט. אולי תהיה לו תשובה וודאית בנושא. רענן.
|
|
|
#16 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תראה רענן, כעקרון לדעתי רצוי פעם בתקופה לגשת למכון פרונט כדי לבדוק שהכל בסדר, ביחוד לאחר החלפת צמיגים. מקסימום לא יהיה צורך לבצע שום דבר, ואתה יוצא בראש שקט. תחשוב על זה כעל טיפול תקופתי שכזה.
ללא קשר, כדאי מאוד לבצע איזון גלגלים ברגע שמחליפים את הצמיגים. את זה כל פאנצ'רמאכר יעשה במקום. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
מנהל
|
איזון גלגלים יעשה ע"י הפאנצ'ר מעכר אך כוונתי הייתה לכיוון גלגלים.
לגבי הפרונט, דיברתי עם בעל מכון פרונט שאמר לי שבעקרון לא צריך לשנות כיוונים בעת החלפה לצמיג רחב יותר, אך הציע בכל זאת לבצע כיוון כזה על- מנת לוודא תקינות. רענן.
|
|
|
#18 |
|
Super Moderator
מנהל
|
בקשת צילום מתוך ספר הרכב
האם למישהו יש יכולת לסרוק או לצלם מסמך (ולהעלות לאתר) המאשר את מידות הצמיגים לרכב הנ"ל?
מחר בבוקר תבוצע ההחלפה ואני מעוניין לאשר את הצמיגים ברשיון מיד לאחר מכן. בתודה, רענן.
"הלאה הלאה, עזוב אותך שטויות, הלאה" (מיכאל 2010) נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 23-10-07 ב 18:47. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
|
עדכון,
היום הוחלפו הצמיגים ליוקוהמה C-drive. בית העסק שביצע את העבודה היה צמיג ישיר בפ"ת ואני יכול להצביע על שירות טוב ובהשוואה לאנטון המקום מוגדר מבחינתי כסטרילי. עובדים שם ברוגע וביצעו עבודה טובה מאוד. תהליך שינוי המידה היה קליל. קפצתי למכון הרישוי החביב עלי, ניגשתי לבוחן הראשי שפתח ספר, בדק את הצמיג על הרכב, שלח אותי לשלם 30ש"ח ואישרו לי את המידה. חווית הנסיעה על הצמיג החדש מלבבת. בהשוואה לצמיג הקודם הצמיג הזה שקט מאוד ועל-אף שהגדלת המידה הייתה אמורה להשפיעה לרעה על הנוחות והרכות, התקבל רכב רך יותר ונעים יותר לנסיעה. לגבי האחיזה, עוד כ-500 ק"מ אעדכן. אנסה לסרוק את המסמך ממכון הרישוי המאשר את המידות הרלוונטיות לרכב. אולי מישהו אחר יזדקק לו. תודה למי שסייע. רענן.
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תתחדש
![]() עוד קצת תווים. |
|