![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
טוב אני משתגע עוד רגע זה מציק לי שהמזגן עבד כמו שעון שויצרי ופתאום נדעה, אפס, כלוםםם
לא מקרר ,רפי מה קורה בעניין התרשימים ?, אני מחכה למייל ממך, תודה על הזמן... !! ותודה לכל העוזרים מקווה לפתור את הבעיה מהר כי גם ככה יש לי טיפול 10000 על הראש.........וגם ביטוח "צרות בצרורות"..... |
|
|
#12 |
|
Guest
|
מזגן פונטו
השרטוט עם דף של עקרון פעולת המזגן בפונטו נשלחו אליך כעת.
פרטי המוסך במדויק הנם: "מוסך שחר" שברח' השיש 3 א.ת ישן נתניה, טל' 09-8611196 או 09-8617474 ובקש את אריה או זאב ונא מסור להם ד"ש חמה ממני. נא עדכננו בתוצאות. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
תודה רבה רבה........
קיבלתי את הסירטוטים ואת התרשים בכתב , אני יגש לשם ביום ראשון בע"ה (גם על הדרך אני יקנה מצרכים לטיפול 10000) ושוב תודה , על הזמן המוגדש..... |
|
|
#14 |
|
Guest
|
העידכון הוא :
הלכתי לחשמלאי רכב מיומן הוא ביצע לי בדיקה אינטנסיבית על מערכת המיזוג.. הבעיה כנראה מהסליל שנמצא בתוך המדחס , הוא התבלה והתקלקל בעקבות זאת המדחס לא נכנס לפעולה... הוא דורש 500 ש"ח על פירוק והחזרת המדחס פריקת גז ומילוי מחדש , והחלפת הסליל.... האם ללכת למקום אחר או שהמחיר סביר ? אני מחכה לתשבות.. |
|
|
#15 |
|
Guest
|
איזה בעסה אתה ואני נתקלים במקרים כאלה וגם עדיין לא החלפתי את המייבש שזה גם הבעיה אצלי ובקרוב כלל כנראה איאלץ לשלם..
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
מחיר התיקון
המחיר סביר.
מיהוא החשמלאי והיכן?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
חכים-חשמל ומיזוג לרכבים
כביש ראשי קלאנסואה (אבל אני לא יסדר את זה שם אני הולך ל"שחר"... פשוט קפצתי לשם לברר על מרים חלונות בזמן הנעילה. והעלתי את הנושא |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד