מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם

שם:  
צפיות: 
גודל:   

קצת מייק-אפ ;)

שם:  
צפיות: 
גודל:   

כן,כן,כן,אתה צודק

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו היפה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפונטו היפה שלי

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 22-05-07, 23:44   #11
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי איתן
ואם כבר להשכיר קח גרנדה פונטו וספר לנו איך היא במיבחן המציאות...
מצטרף לדעתו של שחר בעניין הגרנדה.
לקחתי אותה לסיבוב כאשר רכבי טופל במוסך. נסיעה באזור המרכז, לא הרים, עליות ושאר מאמצים, נסיעה רגילה. הרכב הרגיש חלש מאוד (מנוע 1400), לגיר הרובוטי לוקח קצת זמן להתרגל והפלסטיקה הפנימית קצת מפחידה. (אני כבר רואה איך רמקול קצת יותר מסטנדרטי יגרום לה לווברץ).

הרושם השטחי מאוד שלי הוא כזה:

יתרונות:
תא מטען מאוד מרווח יחסית לפונטו הקודמות.
עיצוב חיצוני יפה לטעמי.
תא המנוע נקי מקשקושים. כבלים ומיכלים מוסתרים היטב... בעצם כשמסתכלים רואים גוש אחד שמהווה את כל מכלולי הרכב.

חסרונות:
פינישים לא מהוקצעים בחלל הנוסעים.
מנוע חלש יחסית לרכב.
פלסטיקה שנראית ומרגישה לא טוב.
מיקום רע של ההכנה לטוויטרים. (נמוך מאוד, בדלתות) - נסבל, אפשר להתקין על הדשבורד בצורה גלויה.

צריך להתרגל:
הגה לא הכי נח אבל זה כנראה עניין של הרגל.
גיר רובוטי - קצת הפריע לי אבל כנראה זה סמפטום של חוסר הרגל.

בשורה התחתונה הרכב לא הצליח להרשים אותי לעומתו הספייס ELX 16V של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] הרשימה ואף הייתה מהנה יותר לנהיגה. ציפיתי מרכב מודל 2007 (200 שייגרום לי לרצות להשאר בתוכו אבל זה לא קרה וזו בדיוק הנקודה שבגללה אני יכול להעיד שלא התלהבתי מהרכב.

אני חושב שאם הפינישים בחלל הנוסעים היו טובים יותר והרכב היה מגיב אחרת בלחיצת דוושה אז הרכב יכל להיות נחמד מאוד.

ישן 23-05-07, 04:21   #12
Guest

האם אונו שלך מכוסה בביטוח הגרירה ?
ואם כן, אז אין לך מה לדאוג !

ישן 23-05-07, 09:06   #13
Guest

לפי התגובות הרומן שלי עם הפונטו לא יוכל להמשיך לנצח וזה חבל..
אני מקווה שלפיאט תיהיה מכונית משפחתית ראויה (המשפחה גודלת... ) ואז הרומן ביננו יוכל להמשיך לעוד זמן רב.
דרך אגב אני חושב שרכב מוזנח לא צריך לנסוע בכביש ובטח לא נסיעות ארוכות ללא קשר לביטוח
גרירה (תגובה קודמת ), בטח ובטח כשנוסעים לבלות עם משפחה / חברים , לחזור עם גרר זו לא חוויה כ"כ יפה.

ישן 23-05-07, 10:52   #14
Guest

גרנדה פונטו לא מצאתי בחברות ההשכרה בכלל, אלא רק יונדאי גטס ידנית או אוטומטית, כאשר על האוטומטית מוסיפים עוד כמה גרושים. סה"כ העסק מסתכם בכ- 400 עד 450 ש"ח. (האם מישהו יודע על חברות השכרה שמחזיקות גרנדה?)

בכל מקרה, אני נסעתי עם הפיאט גם למקומות רחוקים: טבריה, תל אביב ואפילו ירושלים. לא היו בכלל בעיות, אבל שמדובר בים המלח זה שונה..

המזגן באונו עובד מצויין ואני תמיד משתמש בו, גם בנסיעה הלוך ושוב למפגש האחרון. (ועוד מדובר במזגן מקורי של פיאט), כך שלא צריכה להיות בעיה של נוחות בנסיעה, כמו כן יש ביטוח גרירה, שמשות ורדיו דיסק לרכב.
בנוסף, הנסיעה מתוכננת זמן קצר אחרי שהרכב יעבור טסט ויהיה אחרי טיפול 10 מלא.

בכל מקרה תודה על התשובות!

ישן 23-05-07, 16:50   #15
Guest

יש לי פיאסטה שנת 83
לפני שבועיים היא ועוד 2 תאמות משנת 84 הגיעו לאילת (מנתניה) הסתובבו שם וחזרו (בשרב וטמפ. של ~30 מעלות)
במהירות ממוצעת של 120 קמ"ש.
לאף אחת מהן לא קרה שום דבר - פרט ל 800 - 1000 גרם שמן (לכל הנסיעה)

אז מה שווה האונו שלך אם אתה מתלבט לנסוע או לא לים המלח.
אם אני זוכר נכון - "צריכת הדלק של הרכב שלי הרבה יותר נמוכה מהרכב שלך. אני יכול לנסוע עם הרכב שלי לבאר שבע וחזרה ולא רק שהרכב לא ייתקע אלא אני ייסע גם על אותו מיכל דלק."

מילים שלך לא...
אז מה קרה פתאום???

ישן 23-05-07, 17:22   #16
Guest

גיא אל חשש הדג נחש!
סע עם האונוווו ראיתי אותך יורד במחלף של נתניה בחזרה מהמפגש !
התחלתי להאיץ ושהייתי בין 110 ל120 היית לידי ואז התרחקתי כבר ואני מאמין שהיתה עם מזגן !
אז תפסיק להשתגע וסע איתה אני בטח שהיא תעשה את זה בלי בעיה !
רק סדר את בעיית נזילת המיים שמשאירה לך מים ירוקים על הסעפת יניקה......
זה בטח מהחיבור של צינור הרדיאטור שמכניס נוזל לקירור המנוע !

ישן 23-05-07, 18:00   #17
Guest

אדי- נסיעה לבאר שבע יותר קלה עבור הרכב מים המלח, מכיוון שיש בכבישים המובילים לים המלח עליות (מנוע מתאמץ), ירידות (בלמים מתאמצים), ופיתולים.

יגאל- במשך כל הנסיעה הלוך ושוב למפגש מהירות הרכב הממוצעת היתה 120 קמ"ש עם מזגן עובד (ועוד כולם עקפו אותי). האטתי רק כאשר ראיתי משטרה על השוליים מצד ימין (פעמיים היתה משטרה. ראיתי מרחוק, האטתי ועברתי לשמאלי). לא לדאוג, אני לא עובר בשום מצב 120 קמ"ש עם הרכב.

בקשר לנזילת המים החמורה שגילינו במפגש- הבעיה טופלה בדחיפות יומיים אחרי המפגש, המים נזלו מפקק מים שנועד לסגור את מערכת החימום (עד שאני יטפל בבעיה לפני החורף), ומצינור מים שמוביל מהראש לסעפת. סה"כ 114 ש"ח הלכו..

ישן 23-05-07, 18:09   #18
Guest

יופי מעולה ד"א המהירות הממוצעת שלי הייתה 160 קמ"ש (קצת מיהרתי) ממחלף פולג למחלף נתניה!
וגיא היום חזרתי מטבריה אנשים הגיעו ממקומות ממש רחוקים עם רכבים גרוע ששלך נחשבת חדשה לידם !
רק בדוק שמן מים לחץ אוויר(עדיף שתמלא אויר בתחנה שיש בה ניפוח אוויר עם צד דיגיטלי !)

ישן 23-05-07, 19:57   #19
Guest

גיא, אם עדיין יש את המבצע של פיאט, תכניס את האוטו שלך לטיפול ותקבל גרנדה פונטו למשך הטיפול. תדאג רק שתקבל אותה לכל הסופ"ש

ישן 23-05-07, 21:31   #20
Guest

גיא אני לא יודע ממה אתה חושש... במיוחד אתה! עם האונו השמורה הזו...
אני עם הבובה שלי נסעתי לאילת ולטבריה פעמים עם אוטו ממממממלאאאא!!!! בלי עין הרע לא נתקעתי איתה ולא נעלים, איך אמרו החברה? בדוק מים בדוק שמן ולחץ אויר וסע לשלום!

אלי

חוקי פרסום הודעות