![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
שלום לכולם,
ע"פ הודעת מארגני המירוץ, יש להעביר תשלום עד יום חמישי - 31/5. טרם הספקנו להתאמן ואני חושב שכדאי מאוד לעשות כן. כרגע יש יותר מחמישה אנשים המעוניינים להשתתף ולכן האימון חשוב כדי להחליט מי ינהג. האנשים המעוניינים בינתיים למיטב הבנתי: - ציון (zizkebab) - ליאור (fpclub) - גדעון (caveman) - אביעד (ארילו) - רענן (raanan_t) - יוסי (פאנקיעירקי) - אסי אין עוד הרבה זמן ואני לא יכול להתאמן ביום רביעי, מה שמשאיר לנו את יום ראשון, שני או שלישי. אפשר לראות מתי המסלול במיני ישראל פנוי לאימונים כאן: http://www.alfakarting.co.il/miniIsrael/calendar.asp נכון לעתה פנוי שם כל יום אחרי 20:00 וביום שני אף לפני כן. בשעות הערב די ריק שם וכיף להתאמן. אני מעדיף לקבוע עם המסלול מועד כדי שנוכל להתאמן בצורה מסודרת בלי להתערות בקהל הרגיל במקום. גם אם לא נתאמן, חייבים לסגור את הנושא הכספי על מנת להבטיח את השתתפותנו. ליאור, אסי, ויוסי - ראיתי את הודעותיכם. אנא צרו עמי קשר בהקדם ב: ziz187 (at) yahoo.com או בהודעה פרטית, והשאירו גם את מספר הטלפון. תודה, ציון |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
ציון זה מאוד בעייתי בשבילי במהלך השבוע, אני בבסיס אל תשכח...
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
אימון - יום שני - 28/5
שלום,
ראשית מצטער על ההתראה הקצרה. מחר בערב בשעה 20:30 נקיים אימון בקארטינג במיני ישראל לקראת התחרות. במידה ויבואו יותר מ 5 אנשים, נבחר את חמשת המובחרים שייצגו את המועדון הנפלא שלנו! מחיר מקצה 40 שקלים לחברי המועדון. כמו כן, אנא הצטיידו ב 90 שקלים על מנת לשלם עבור המירוץ הקרב ובא. יש בונוס - הקארטים יהיו פתוחים ללא מגבלת המהירות, וכמו כן אנסה ללמד אתכם את הקווים הנכונים ועקרונות נהיגת קארטינג. שאלות טענות ומענות - אצלי בהודעה פרטית בואו בהמוניכם! ציון נ.ב: אם למישהו יש את הטלפון של ארז (snower) אשמח אם ישלח לי בפרטי. |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
היה אימון מהנה ביותר (וגם לימודי) - נשאר רק לקוות שבפעם הבאה יגיעו עוד אנשים. זה לא יקר, ולא כל מי שמתאמן חייב להשתתף במירוץ עצמו
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
באמת היה אימון מהנה ביותר שלמדתי ממנו ה מ ו ן ! חבל שרק אני, אביעד וציון היינו שם ולא עוד כמה אנשים אבל אני מקווה שבאימון הבא המצב ישתפר. אני יודע שהיו עוד אנשים שרצו לבוא אבל זה פשוט לא הסתדר. חבל שלמועדון שלנו לא תהיה קבוצה במירוץ, בואו נמשיך את העליה שהתחלנו במפגש הענק באיקאה ונראה שאנחנו שייכים למועדונים הגדולים.
בקיצור תבואו זה כיף לא נורמלי. |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
מאוד חבל שרק שלושה הגיעו
אני מקווה מאוד שיהיה לנו יצוג בתחרות. צר לי שלא יכולתי להגיע וכתוצאה מזה לא להישתתף ( חוסר ניסיון ) חוצמזה אני מקנא בכם . יוסי |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
יוסי, גם לי אין שום נסיון בתחום - זה לא מונע ממני להשתתף. אתה מוזמן להגיע לאימון הבא שיהיה, וגם לתחרות עצמה.
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
חברים,
זהות נהגי הקבוצה יכולה להיחתם ביום המירוץ עצמו. אי לכך, אני יכול לשלם על השתתפות הקבוצה שלנו ותחזירו לי באימון הקרוב. אני בטוח שיהיו שני נהגים נוספים מתוך כל המתעניינים. מצידי אפשר להתאמן ביום שישי אחרי הצהריים (יש מירוץ - ספארקו 500 - יכול להיות מעניין לצפייה!). רק מה, אני באמת צריך להיות בטוח שתבואו. הבטיחו את מקומם בקבוצה ליאור ואביעד שעשו זמנים יפים מאוד למתחילים והשתפרו מאוד, וכמובן אני. יש עוד שני מקומות. יוסי, רענן, גדעון - אני יודע שאתם עסוקים אבל תבואו ונסגור כבר את העניינים ![]() גם מי שלא בטוח הולך להיות חלק מהקבוצה יכול לבוא לאימונים ולהנות ממחיר מוזל של המקצים - 40 במקום 50 למקצה. דני שהרשים מאוד ביכולותיו במירוץ פיאט-מזדה רוצה גם להשתתף, אבל הוא בטירונות כך שלא בטוח שיבוא. כל מי שהביע עניין בעבר או רוצה להתאמן מוזמן לשאול כאן או בפרטי ולהשאיר לי את הטלפון שלו. בברכה, ציון |
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
ציון היכן האימונים מתקימיים ?
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
עברתי הרבה פעמים פעם עם חבר'ה שלי בקרטינג בחיפה אולי 10 פעמים פשוט כבר הספיק לי אבל תהנו לכם
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד