![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Guest
|
צטט:
דנלופ? איזה דנלופ - יש הרבה דגמים. האם מדובר ב-SP10E? איזה קומהו - יש הרבה דגמים. האם מדובר ב-PowerStar 758? חפש לך Conti Eco Contact 3. |
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
צטט:
יש לי קונטיננטל על פונטו דיינמיק 2005 ואני דואג ללחץ אויר תקין ע"פ הוראות יצרן ועדיין הם חורקים בסיבובים יתר על המילה ואחיזה לא משהו בשמיים אגב אלו הצמיגים שקיבלתי עם הרכב מהיבואן והם חורקים מהיום הראשון על כביש! |
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
מוזר.
ה-Conti Eco Contact CP שהיו על ה-ELX של Caveman לא הרעישו ועשו עבודה טובה. לי יש קונטי' פרימיום קונטקט והם עושים עבודה טובה, רק חבל שהם יקרים יחסית. |
|
|
#15 |
|
Guest
|
הקונטי היו בסדר גמור, היוקו היו כמה רמות מעל.
צמיג ירוק = סכנת נפשות לדעתי. |
|
|
#16 |
|
Guest
|
הקונטיננטל שאוראל מדבר עלים הם סבבה לגמרי. אני כבר שנתיים עם הצמיגים האלה וחריקה אחת לא שמעתי מהם אפילו לא בפניות במהירויות גבוהות יחסית (הטיול לנס הרים לדוגמא).
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
לי יש HERO יש להם גם אתר באינטרנט... עלו לי 800 לרבעייה... הם בסדר.. 4 שנים אחריות
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Hero? עוד זבל'ה סיני - להתרחק!
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
יש ל-HERO אתר , כולל נתונים על הצמיג, +4 שנים אחריות... איך אתה קובע זבל?
מה אתה בודק שזה פירלי וזהו? ואולי לפירלי יש 1000 דגמים |
|
|
#20 |
|
Guest
|
לא, ממש לא.
קודם כל קוראים ביקורות באינטרנט. שנית כל, מתייעצים עם אנשים בעלי ניסיון. שלישית כל הולכים על חברה עם שם מוכר. הצמיג זה הקשר היחידי של הרכב שלך עם הכביש. אני לא יודע מה איתך, אבל אני מעוניין שהקשר הזה יהיה טוב ככל הניתן. וכן, לא כל הדגמים של פירלי טובים לדעתי. ברובם הם מתייבשים מהר מאוד, אם כי הצמיגים הבכירים שלהם בהחלט עושים את העבודה. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד