מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

4 חודשים עם האונו !

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

לפני ג'נטים ואחרי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הנסיכה שלי :-)

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 06-05-07, 21:59   #11
Guest

התקנה מסובכת ? ומה עם שעון הקילומטרז' ?

ישן 06-05-07, 22:09   #12
Guest

ההתקנה פשוטה . הקילומטר עובד כרגיל ברגע מחברים את הכבל . וגם הנורות .
צריך לקנות יוניט חום שמן לינארי כמו של hsd . והבר השני זה לאתר חוט בצבע כחול דק שיוצא מהמחשב ולמשוך ממנו חוט לכיוון הלוח שעונים ולחבר אותו לפין של הספידומטר ( בדגם S הפין חסר בפלג ) אז כדאי להשיג את הלוח עם לפחות פלג אחד שנוכל לשלוף ממנו את הפין ולהשריש אותו בפלג המקורי .

מי שירצה אני מוכן לעזור ...
עמית

ישן 06-05-07, 22:10   #13
Guest

תגובה

עמית לוח שעונים של SX וHSD הם אותו הדבר לא ?

ישן 06-05-07, 22:15   #14
Guest

כן אותו לוח שעונים .

ישן 09-05-07, 16:19   #15
Guest

כמה אמור לעלות התקנה של שעון חיצוני ?? שעון פנימי רק על העיגול של השעון + התקנה רוצים 500 ש"ח לפני מעמ ניראה לי קצת מוגזם לא ??
אם יש למישהו רעיון או שהוא יודע איפה יש פונטו מושבתת שאפשר לקנות ממנה את השעון הפנימי אני יודה לו או שמישהו יודע איפה אפשר לעשות התקנה של שעון במחיר שפוי תודה רובי.

ישן 09-05-07, 22:56   #16
Guest

לגבי מנורת החום בדגם S יש אי דיוקים רבים , הנה מספר עובדות :
עליתי על כביש 6 מוואדי ערה ואז דלקה לי נורת חם מנוע, עצרתי בצד הדרך וביטלתי את הטרמוסטט , הוא היה תפוס חלקית , בדיקת שמן הראתה שהכל עדיין תקין הוספתי מיים והמשכתי, ואז נדלקה שוב מנורת חום, אמרתי לעצמי זהו זה צריך גרר אני בבעיה, אך הופתעתי
המנוע התחממם כי הרדיאטור היה סתום לגמרי , הפעלתי את המאוורר קבוע (יש לי מתג מואר בתא נהג) וכך עם עצירות מדי פעם למלא מיים הגעתי עד אשדוד בצהרי יום חמסין ועם רכב עמוס
לארוע משפחתי,ועם מנורת חום דולקת לסירוגין. החזרה בלילה היתה הרבה יותר קלה , למחרת הוחלף רדיאטור וטרמוסטט , ומאז הרכב פנתר אמיתי ללא שום יתחממות ולא היה צורך בשום טיפול נוסף.
מסקנה - נורת החום (אני הוספתי גם זמזם) מספיקה אם לנהג יש "רגש" ומודעות למצב רכבו ולתחזוקתו. אצלי לפחות הנורה חסכה נזק לראש המנוע והוצאות מיותרות .
יתכן שהסיפור של רובי קרה בגלל עוד סיבות ולו דווקא מנורת האזהרה וצריך להתמקד בעיקר - מה גרם להתחממות וליפתור את הבעיה, רכב עם רדיאטור\ ים נקיים ,טרמסטט תקין, משאבת מיים
ורצועות תקינות יוכול לנסוע בביטחון גם עם מנורת חם וללא שעון, ולהפך - רכב עם שעון חם ורדיאטורים סתומים \ טרמוסטט ישן \ משאבת מיים נוזלת ורועשת וכו' זה לא הרכב שהייתי לוקח בו את משפחתי לטיול...

ישן 10-05-07, 09:47   #17
Guest

הרכב כשבוע לפני ההתחממות התחדש ברדיאטור מהקרטון וחודש לפני ההתחממות עשה טיימינג ורצועות מנוע חדשות, משאבת המים ללא שום נזילה, חשוב לציין שהרכב אצלי כחודשיים ויתכן וראש המנוע עבר כבר איזה טראומה אצל הבעלים הקודמים.

חוקי פרסום הודעות