![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
עכשיו נתגלו פרטים חדשים וחשובים שבטח יוכלו לעזור. מהאגזוז יוצאים שפריצים קטנים של מים כלומר, טיפות קטנות מאוד של מים בכל פעם שלוחצים על הגז.
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
זה נשמע לא טוב....
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
צטט:
ועכשיו ברצינות כמעט כל אוטו שהמנוע קר ועד שהאגזוז ממש חם לא רק שיוצאות טיפות אלא לפעמים ממש נראה כאילו נוזלים ממנו מים. עזוב את זה כרגע, מקסימום תשאל אותם במוסך. מניסיון אישי (אבל לא באוטו שלי) תקלה זהה נגמרה בהחלפת חוטי הצתה וניקוי בית מצערת (בגלל שלפני התקלה היה סל"ד סרק נמוך ולא יציב ומכיוון שעברו שנתיים מאז הניקוי האחרון). המוסך גם טען בתוקף שיש להחליף חיישן למבדה (כי המחשב נתן קוד תקלה) וכמובן שלא הייתה שום!!! בעיה בחיישן. ברגע שהוחלפו החוטים ונוקתה המצערת אז האוטו עבד טוב כמו ביום היוולדו בטורינו איטליה ברגע שיש תקלה כזו בטוח יהיה קוד תקלה בחיישן למבדה וגם קרוב לוודאי הרחת ריח מוזר מהאוטו של גופרית, במיוחד בעמידה. אל תזניח את זה וטפל בזה מחר כי זה גורם להאצת הנזק מצטבר לממיר הקטליטי (אבל לא לדאוג כי כרגע אין לך ממילא שליטה על זה ולא שווה לגרור את האוטו רק בשביל זה) |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
נ.ב.: וכמובן שיש חשד לבעיה במנוע אז כדאי לבדוק שמן ונוזל קירור ולראות שלפחות זה תקין.
נ.ב.2: חיישן הלמבדה לא הוחלף כי אנחנו לא אישרנו את ההחלפה ובאופן מפתיע לאחר מכן במוסך הודו שהם טעו ולא היה צורך בהחלפה. חשבו שמצאו פריירים. לא הפעם, לפחות. |
|
|
#15 |
|
Guest
|
היום בבוקר הכנסתי את האוטו למוסך. הבעיה היתה בכבלי ההצתה, הם הוחלפו והאוטו חזר להיות שד.
תודה רבה רבה לכל העוזרים. |
|
|
#16 |
|
Guest
|
אני רואה שצדקתי בסופו של דבר.
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח אכן כן אורן. תודה רבה על העזרה ועל ההרגעה כי עד שאתה אמרת לי מה זה אני אכלתי סרטים שזה משהו הרבה יותר חמור.
|
|
|
#18 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
תוכל לרשום כמה עלה לך התיקון וכבלי ההצתה?
תודה |
|
|
#20 |
|
Guest
|
הטיפול בוצע במוסך שמשון ביהוד זה מה שבוצע בטיפול:
בדיקת מערכת הזרקה/הצתה MPI. פירוק+הרכבה כבלי מתח גבוה. סט חוטי הצתה P-S 80: 311 שקל. סה"כ הכל יצא 499 שקלים לאחר הנחה של חבר מועדון. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד