![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לפי התמונה אין ספק שלצילינדר מס' 4 חדרו מים. מים אינם יכולים לחדור דרך בוכנה תפוסה, אלא רק דרך הראש.
לצערי אני חייב לכתוב שדברי המוסכניק הם "סיפורי פוגי". שנים רבות אני במקצוע ומעולם לא שמעתי או ראיתי (פשוט לא קיים) מכשיר מיוחד שאתו אפשר לעלות על הבעיה המסופרת. בולשיט הסיפור על הזמנת החרט. שהרי מה הקשר לחרט ולבוכנות ?. צלם את הראש "המשופץ" מכמה צדדים ואם אפשר גם את אטם הראש. כל ההתנהלות של המוסך הזויה. מי שולח ראש לשיפוץ ורק לאחר מכן רואה שבוכנה תפוסה ?. משהו כאן לא מריח טוב. דוד.
![]() |
#12 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 01
|
הראש רק מחר יחזור מהחרט ..כשהוא יחזיר אני יצלם ויעלה.
גם לי משהו הריח לא טוב לכן פניתי ליעוץ מהפורום ,אני הפסקתי את העבודה ואמרתי לו שיחזיר את הראש ואני לוקח את האוטו . השאלה לאיפה אני פונה מכאן האפשרויות העומדות בפניי הן למכור ככה ב2500 3000 להפסיד את מה שהשקעתי עד כה בתיקון. או לנסות להציל את המצב לגרור (כרגע אין ביטוח רק טסט לאוטו) ולהמר שוב על מוסך אחר שאולי יתן את אותה הדיאגנוזה. אשמח אם מישהו יבהיר לי תנקודה האם מנוע יניע עם בוכנה תפוסה ? נערך לאחרונה על ידי avil84 : 06-05-15 ב 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
הרכב לא יניע עם בוכנה תפוסה. אך מה שאנשים מנסים להגיד לך זה שיתכן והבוכנה אינה תפוסה אלא המוסכניק מנסה לגזור עליך קופון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
ולצערי אף אחד לא יקנה ממך רכב במצב לא ידוע ב2500. תוריד הרבה.
אני עם רכב מטופל פיקס רק בחלפים מקוריים ואנשים מציעים לי 4000, חיים בסרט אבל זה המצב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
יש לי 2 הצעות ל2500 האוטו שלי אוט עם המנוע החזק יותר אולי בגלל זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
זה מצב מאוד משונה שבו יש בוכנה אחת תפוסה והמנוע מיסתובב כל 4 הבוכנות מחוברות עם טלטלים לגל הארכובה ככה שאם אחת תפוסה אז שום דבר לא יזוז
אין צורך לכוח גדול כלל בכדי לסובב את גל הארכובה במצב בו המנוע נמצא כרגע כלומר ללא ראש מורכב ואם יש קושי אז זה סימן שמשהוא לא כשורה ויכול להיות כתוצעה מההיתחממות שהרכב עבר אין סיבה בדרך כלל לעשות רינגים כאשר מורידם ראש כי לא מדובר ברכב ישן ואין חופש בבוכנות כמובן שעוד דרך זה להביא את כל הבוכנות למצב שהם כולם באותו הגובה ולמזוג סולר פנימה ולהמתין לילה ולראות אם היה שינוי ביום שלמוחורת בגובה הנוזל
![]() |
#17 |
Senior Member
|
את גלגל הארכובה אני מסובב ביד ?ואיפה הוא בדיוק נמצא ? לא סומך על המוסכניק רוצה לראות בעין לבד בלי עזרתו רוצה לבוא מוכן שלא יהיה לו מקום לחרטוטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
סובב את הקראנקשאפט. הגלגל התחתון מצד שמאל כאשר אתה מסתכל על המנוע מבחוץ. ליד משאבת המים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
בקש מהמוסכניק שיסובב לך את גל הארכובה ואם קיימת בעיה אתה תבחין מייד.
![]() |
#20 |
Senior Member
|
אני כבר לא מבקש ממנו כלום רק שיחזיר את הראש ואוציא משם את האוטו.
הראש עוד לא חזר לכן לא העלתי תמונות . תוכלו לקוון אותי איך אני מסובב אותו? כשהייתי היום ראיתי 2 גלגלי שיניים שם את העליון לא הצלחתי לסובב לא הפעלתי יותר מידי כח אבל עדיין לא הסתובב. לתחתון(קראנקשאפט) לא הגעתי וגם לא כזה קל להגיע אליו עם היד .איך אני מגיע לקראנקשאפט ומסובב אותו נערך לאחרונה על ידי avil84 : 08-05-15 ב 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שמן מנוע פונטו ספייס | om2 | פונטו - טכני | 1 | 17-12-13 17:46 |
מחפש פונטו ספייס או פונטו XTZ 98-99 בלי מנוע 0526758202 | dor5623 | קניה | 2 | 23-09-11 04:57 |
ראש מנוע פונטו ספייס | moshesh | פונטו - טכני | 0 | 15-07-10 15:56 |
ראש מנוע פונטו ספייס | flaysher | פונטו - טכני | 12 | 25-05-09 00:21 |
כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד