![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
כל חלקי החילוף לכל דגמי הפיאט משנת 1990 במנוע חיפוש חדש
שלום חברים וחובבי פיאט ,
לאחרונה הושק מנוע חיפוש חדש ל חלקי חילוף לרכב , המנוע החדשני מכיל מעל 3.5 מיליון חלקים, ל 51 יצרני רכב ומעל 5000 דגמים משנת 1990. המנוע מכיל את כל דגמי פיאט (כולל המסחריות) משנת 1990 ועד 2012 ומאפשר לכל אחד מקצוען ובעל רכב ממוצע לחפש ולאתר חלקי חילוף לפיאט שלו תוך דקה בכמה לחיצות על העכבר. תוכלו באופן מיידי ובזמן אמת לקבל מחירים, מפרטים טכניים , יצרני חלפים, אספקה ותמונות, ולהשוות בין מגוון אפשרויות. כל החלפים חדשים ומקורם מיצרני החלפים המובילים בעולם (רק יצרנים אירופאים) אתם מוזמנים לבקר , זה חינם ולא דורש הרשמה www.berlocars.co.il ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
נראה מבטיח, עם קצת ליטוש לדעתי יכול להפוך ללהיט של ממש.
מה ההבדל בין אקספרס, ייבוא אישי ומאגר חלפים? חבל שיש הרבה חלקים ללא מחיר. החלוקה הגנרית לתתי קטגוריות קצת מסורבלת. שיהיה בהצלחה, מקווה לבצע רכישה בקרוב.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט
|
שלום ותודה על התגובה!
למעשה ולאחר עבודת פיתוח ארוכה זו הדרך הכי מהירה שמצאנו לסנן באופן מהיר מבין מעל 3.5 מיליון חלקים, זוהי גרסת BETA שעוד עתידה להשתפר כמובן. תתי הקטגוריות (והרמה השלישית) נועדו רק לסנן את התוצאות למצב שיוצגו מספר תוצאות הגיוניות (ולא מאות וא אלפים) יש כיום כ 500,000 חלקים עם מחיר ועוד כמה מאות אלפים שבקרוב יתומחרו. החלקים מתחלקים ל 3 חלקים ייבוא אישי, אקספרס ומאגר חלפים. ייבוא אישי - אלה חלקים שמקורם מספקים שאנו עובדים איתם באירופה ולמעשה מיובאים לאחר הרכישה עבור הרוכש בתהליך מהיר ובליווי של ברלו. אקספרס- אלה חלקים שנמצאים אצלנו כאן בארץ ומסופקים באופן מיידי. מאגר חלפים - הוא DATA עצום ומשלים המכיל מידע על עוד מיליוני חלפים שברגע החיפוש לא זמינים לרכישה באתר אבל קיים מידע טכני לגביהם (ובעתיד גם יהיו זמינים לרכישה) לגביהם ניתן לפנות אלינו באופן אישי ואנו נוכל לאתר ולספק אותם. בברכה , ברלו חלקי חילוף לרכב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
היי חבר.
אולי באמת יש מאות אלפי חלקים באתרך, אך אתה מפרסם בפורום של פיאט - חיפוש שהרצתי באתרך למציאת חלפים לדגמים היותר נפוצים פה בפורום, העלה 0 תוצאות בכל פעם. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
אם השתמשת בשורת החיפוש, ברור למה אתה לא רואה שום תוצאה.
החיפוש הוא לפי מספר קטלוגי, לכן אם תכתוב שם "טרמוסטט" לא תקבל שום תוצאה. גם אני מוצא את זה כלא נוח, לדעתי היה כדאי שיהיה אפשר לחפש חלפים לפי שמם אחרי מציאת דגם הרכב.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
חיפשתי בדרך הבאה:
יצרן רכב: פיאט שנת יצור:... דגם:... מנוע:... כל קומבינציה שניסיתי העלתה 0 תוצאות. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| חלפים לרכב, חלקי חילוף לפיאט, חלקי חילוף לרכב |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למסירה היום כל חלקי החילוף לפונטו דור ראשון . | Amit | פיאט כללי | 1 | 19-11-13 20:12 |
| דגמי פיאט ישנים משנת 2000 - נתוני כמות | panda05 | פיאט כללי | 3 | 08-04-12 14:56 |
| ג'נט 15" מתאים לכל דגמי הפיאט | yarin@bravo | מכירה | 2 | 10-11-11 18:54 |
| 1.6 מליון ק"מ עם הונדה אקורד 1990 | רפי לין | רכב כללי | 1 | 04-11-11 08:09 |
| מחפש חלקים לפיאט טיפו 1990 | קניה | 2 | 20-06-06 21:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד