![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Space 2001 1.2 8V
|
מיואש ( הנעת רכב )
שוב שלום לכולם ,
לצערי כל שבוע אני צריך לפתוח פוסט חדש , אז בפוסט השבועי אני פונה אליכם בשאלה הבאה : מאז שהפיאט אצלי (8V 1.2 2001 ) כחצי שנה , היו לי בעיות הנעה (בעיקר כשהרכב חם ומגיע לטמפ' עבודה ) בשעות הבוקר הרכב היה מניע מצוין , לאחר בדיקות ארוכות התברר שהאלטרנטור תקול ולא נתן טעינה למצבר , האלטרנטור שופץ והיה נראה שהבעיה הסתדרה . כשבועיים לאחר השיפוץ אני ממשיך בשגרת הנסיעות הרגילה והבעיה חזרה , רק שהפעם הטעינה מצוינת אך הרכב עדיין מתקשה להניע כשהוא חם ( טמפ' עבודה רגילה ) ופשוט כאילו אין לו כח (בדר"כ הוונטה נכנסת לפעולה לפני ההנעה כי הרכב דומם כמה דק' לפני ההנעה ) שם סוויץ' נותן לו כמה שניות מנסה להניע וכל המחוגים נופלים ואז הרכב מניע אחריי שניה / 2... יש לציין שהסחיבה של הרכב מצויינת , אני עובד במשלוחים והבעיה מופיע כמעט כל פעם שאני מנסה להניע את הרכב ישר אחריי שאני מדומם אותו ... יש לציין שהרכב מטופל הייטב ומטופל מצוין , לא מזמן הוחלפה משאבת המים , הרכב לא מתחמם ולא כלום הכל עובד כמו שעון רק ההנעה הורסת את הכל ... אשמח לשמוע את דעתכם |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיית טורים בזמן הנעת בוקר + הפעלת מזגן - פונטו דור 1 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 7 | 19-10-10 20:31 |
| רעידות בעת הנעת הרכב פעם נוספת | lsdmthc | אונו - טכני | 1 | 03-11-09 12:20 |
| רעידות בעת הנעת הרכב | lsdmthc | אונו - טכני | 11 | 19-10-09 15:02 |
| בעיה עם הנעת הרכב בזמנים קרים. | יגאל | פונטו - טכני | 5 | 20-12-08 14:34 |
| בעיה עם הנעת הרכב | ALiK | טיפו - טכני | 9 | 12-02-08 16:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד