![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
זה הכבל שהזמנת ראשון (נמצא אחרון ברשימה)
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
הבנתי ,
דוד ELM 327 זה צ'יפ של חברת ELM שיושב על הבורד בכבל שלך. הוא מאפשר לגשת למחשבים ברכב שמאפשרים גישה ואבחון. טוב כיסוי מושלם בכל מקרה לא יהיה פה לכל רכבי פיאט ולכל המודולים בכל פיאט. דוד אם אתה רוצה כיסוי מושלם צריך לפחות עוד 3 מתאמים (לי אין ניסיון איתם אני פשוט מוותר על גישה למודולים של ABS , AIRBAG) הם לא מכוסים עם הכבל. לפירוט הכיסויים אפשר להתסכל פה : http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx כל דגמי פיאט עם המתאמים הדרושים לכיסוי המודולים. אילו המתאמים והם למעשה A1 , A2 , A3 באתר הנ"ל. http://www.ebay.com/itm/MultiECUScan...item417c9463c0 אז לא צריך לרוץ ולקנות רק לרפרף באתר של multiecuscan ולהחליט אם יש משהו שרוצים לכסות ואם לא מכוסה לקחת בחשבון. קוריוז לסיום - מה זה קיט טיימינג 16V ברשימת הזמנות ? זה הזכיר לי שאותו מכונאי מפואר ומוכשר שאם היה יכול לעשות גשר הפוך עם הגב היה מנשק לעצמו את התחת תוך כדי שהוא מוריד סטירה לאיזה קולגה , אמר לי ככה במילים האלה שכה אני אחיה : "תדע לך שאני היחידי בראשון לציון (זה היה בסוף 2008 ) שיש לו את המפתח המיוחד לסגור את הטיימינג במנוע של פיאט הבאתי אותו בעצמי במיוחד מחול" ![]() הסתכלתי עליו והתחיל ליפול לי האסימון עם מי יש לי עסק
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לפני כמה שנים היה לי את אותו מכשיר.
השאלתי אותו למכונאי מעין יהב חבר של החתן שלי. הבחור לא החזיר לי אותו, אמר שאבד ושלח לי 500 ₪ פיצוי. אותו קניתי בזמנו ב-"ביצוע" יחד עם מכשיר לפיאט מריאה. בהמלצתו של רפי לין. שילמתי אז עבור שני המכשירים 1400 ₪. אתה דווקא נראה לי בחור חד מאוד (ברצינות, לא כמחמאה), אני משתומם איך לא הבנת מההודעות של "המכונאי המהולל" משיכון המזרח, ולא נפל לך אז האסימון עם מי יש לך עסק. היה לו טריק, את המכונית הוא היה מקבל ליד מוסך של ידיד שלו, ולאחר שבעל הרכב היה הולך, הוא היה לוקח את הרכב ומתקן במחסן בחצר ביתו. גם לך הוא עשה כך ?. היו לי אין ספור קטטות טכניות איתו באתר, עד שהתחלתי לשים לב שבכול פעם שמשהו כתבתי, הוא היה נכנס ומנבל את הפה ולא רק כלפי. אחריו היה נכנס אחד המנהלים בעל 12K הודעות בפורום, מייפה את דבריו ונותן לי איום מרומז. במשך הזמן נפגשנו ואז הבנתי שהם חברים במציאות ולא רק באתר. אותו מנהל סולק מתפקידו לאחר שהתגלה שהיה כותב בפורום כשהוא שתוי. ואז איציק היה מוחק לו הודעות. אגב איציק האחראי הראשי ואני חברים. הוא קיבל ממני מדחס וסטרטר למכוניתו חינם. ולא מזמן צלצל וביקש צינורות למזגן. Matansab את המזגן שלך אתקן חינם כשיגיע הסקנר. נשלב את התיקון עם ההדרכה שלך. יהיה לנו 3 מכוניות פיאט להתחבר. שלך, שלי, והספייס לחלקים. אתה אלוף בלנצל הזדמנויות. ![]() גיבסון, תודה על הלינקים. אם אפשר שלח לי בפרטי את מס' הנייד שלך, כדי שנוכל להתייעץ איתך במקרה של בעיה בסקנר. אלה היו שישים שניות על מכשירים, מכונאים, מנהלים ושאר ירקות. ![]() דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דוד כשזה יגיע לך החיבור תגיד לי שאני אבוא וגם אני אוכל להשכיל קצת
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
וואלה חשבתי שאתם חברים
בהחלט נפילה שלי, קורה. תראה אני לא אוהב לשבור את המילה של עצמי , הבטחתי משהו ואני משתדל לעמוד בזה. אני רק אומר ככה : אם בעל מקצוע רוצה להיות שבוי בידי הלקוח שלא יזיין לו את הצורה כלכלית - וולקאם. ואני לא מתכוון לעולם הווירטואלי ומשחקים בפורומים. במקרה שלי הבחור קיבל אותי בבית שלו , וכשסיים את העבודה חשף גם את "המוסך". הוא לא שכח לבקש בעצמו שאמליץ עליו בפידבקים, אחרי שלושה ימים הוא לא הבין איזה בום נוחת עליו. שולח את הנייד |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ואולי זה אתה שמנצל את ההזדמנות?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
התשובות באדום.
דוד
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
בדרך אליי סורק OBD2 גם ELM327 שפועל עם bluetooth
חבר אמר שהיה לו כזה וזה חרא של דבר ושהוא זרק אותו לפח :\ למישהו יש נסיון עם הסורק הזה במקרה? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
החבר לא פירט קצת יותר?
אאל"ט למשתמש מאור30 יש סורק בלוטוס כזה. החיסרון הכי גדול שלו, שהוא לא מסתדר עם פונטו MK1
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
הסקנר הזה ספציפית ששמת בתמונה הוא באמת דיי בעייתי וזה לא פעם ראשונה שאני ניתקל באנשים שהזמינו אותו והוא פשוט לא עבד ולא היסתנכרן לאנדרואיד. לעומת זאת זה הסקנר שיש לי והוא מצוין:
http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBDII...item19e48dbe5e הוא עובד על 80 אחוז מהרכבים ועושה עבודה מצויינת. הוא שולף קודי תקלה, מסביר מהם, וניתן לאפס איתו נורת תקלה. מעברלכך הוא מוסר לא מעט נתונים ואינדיקציה על עבודת המנוע. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדחס בהתקנה מקומית - מדוע בעייתי? | מאור30 | פונטו - טכני | 13 | 23-08-12 22:10 |
| טל' אלחוטי בזק מקבל שיחות , אבל אין קו מדוע ?. | davidmzr | אוף טופיק | 22 | 03-09-11 15:09 |
| סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב | yair068 | פיאט כללי | 25 | 22-12-10 22:45 |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 20:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד