![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בעיה בהזמנת חלק מebay.
אתמול ישב אצלי חבר שמזמין כל פעם קישקושים מebay.
הבחור ניסה להזמין לי בודק זרם זליגה דיגיטלי לרכב. נכנס לאתר ורשם Buy No. כשהגיע לחלק של התשלום ב PayPalw שכחתי את הסיסמה שלי. ביקשנו לקבל לאימייל איפוס הסיסמה. נשלח קישור שאין אפשרות לפתוח אותו. בינתיים הזמין לי את המכשיר מהחשבון במחשב שלו. והשאלה למה לא ניתן לפתוח את הקישור ?. תודה דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
לא יודע להסביר מדוע הקישור לא נפתח לך. אולי זה קשור לאיזשהי הגנה. ואולי קשור לעובדה שאתה משתמש באאוטלוק.
אבל כתוב שם בפירוש שאם הקישור לא נפתח אז צריך להעתיק אותו ולהדביק בדפדפן. בכל מקרה כשאתה מסתבך עם פייפאל, דע שיש להם מוקד שירות טלפוני בעברית עם מספר טלפון ישראלי. אז תמיד אפשר להתקשר ולחפור להם.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא ניתן להעתיק אותו. כן אני משתמש באאוטלוק.
החבר אמר שהתחייבתי לקנות את המכשיר למרות שלא ניתן לפתוח. האם זה נכון ?. אנסה את האופציה הטלפונית. האם אפשר לקבל את מוקד שירות הטלפוני בעברית ?. תודה דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
הוא צודק, אם הגעת במוצר לשלב התשלום אז כבר רכשת אותו.
אם לא תשלם בתוך פרק זמן מסויים אז יצבר לרעתך שלא שילמת. אחרי 3 פעמים כאלה ישעו אותך מאיביי. אם העניין הוא התשלום בלבד תמיד אפשר לשלם מבלי להיות אפילו בעל חשבון. כשמגיעים לשלב התשלום בפייפאל, במקום להקליד משתמש וססמא לוחצים על האפשרות שלמטה. ואז מזינים פרטי אשראי וזהו. הבעיה שאם המוצר לא מגיע, לא ניתן לפתוח קייס דרך אתר פייפאל. אלא רק במוקד הטלפוני. זה יותר משמעותי אם ההזמנה מבוצעת דרך איביי של מדינה מסויימת. מספר של פייפאל הוא 073-7137777
נערך לאחרונה על ידי matansab : 31-10-13 ב 09:30. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
צילצלתי למס' של פייפאל, אמרה לי שאינה יכולה לעזור לי, משום שהבעיה לא באתר.
הציעה שארשם מחדש בדפדפן אחר. לא היה נראה לי. לכן העברתי את דפדפן כרום כדף הבית, והקישור ניפתח. אבל כדי לאמת שזה אני, נישאלתי שתי שאלות שאני לא זוכר את התשובה שכתבתי עליהם, כאשר נרשמתי לפני כמה שנים. אולי הכנסתי את שם הכלב והחתול שלי, אנסה. ![]() דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 31-10-13 ב 16:51. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
הניסיון לא צלח.
אז קראתי לאחד המומחים בתחום קצין בצבא שעוסק במחשבים, לא הצליח לפתוח. כאשר ניכנס לאינטרנט אקספלורר ולכרום והפעילם כדף הבית, הקישור באאוטלוק אקספרס שוב לא ניפתח. כל הניסיונות לפתוח ולהגיע שוב לשאלות לא הועילו. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רכישת מנוע צעדים מEBAY | אלי תמם | פונטו - טכני | 12 | 04-11-11 15:50 |
| בעיה עם סורק תקלות שנקנה מEBAY | eran998 | פונטו - טכני | 0 | 06-09-11 20:17 |
| הזמנת לוח שעונים מebay | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 05-01-08 13:42 |
| עזרה (ולא סתם עזרה, עזרה בהזמנת חלקים מEbay) | פיאט כללי | 2 | 10-09-07 16:55 | |
| ווריאטור HGT בזול מEBAY | פורום הגראז' | 10 | 05-11-06 20:28 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד