![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לבדיקת קומפרסיה יש שעונים. לא צריך מכשיר. ה-ו/או קרוב מאוד. אבל מה בדיוק. רמז שישי, בהנחה שהרינגים לא מדליפים. ![]() דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
את הגומייה לא שמים. היא נדבקת לבד בגלל הוקום. תמתין לתמונות.
אני עסוק עכשיו במאזדה שלי. החלפתי שמן גיר אוטומט. בשיחה שהייתה לי הבוקר עם עם שני מכוני גירים, אחד בנ"צ שאני עובד איתו, לא בדיוק עובד איתו, אלא מתקן אצלו ושולח לו לקוחות. השני ספי הידוע מפ"ת שגם איתו היו לי קשרים בעבר. שניהם אמרו שכדאי לאחר החלפת השמן להכניס חומר של BG. זאת משום שהרכב יחסית ישן, שנת 2000. לא היו לי בעיות בגיר. ספי בהתחלה אמר לי לא להכניס שום חומר לגיר, משום שאהרוס אותו. אחר כך אמר שאשלח מישהו אליו ואקנה את החומר ב-200 ש"ח. קניתי ב-85 ש"ח. מדובר באותו חומר BG מיובא ע"י פטרוטק. יאיר, סטיתי מעט מהנושא האשכול, האמת שרציתי לשאול אותך, אם אתה יודע למה משמש גלגל הפלסטיק שמצאתי בתחתית הפחית ?. אני יודע שיש לך גם מאזדה. ![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לאן נדבקת הגומיה
האמת שאני לא יודע ואין צורך לדעת במאזדה לא פותח אפילו מכסה מנוע אם כבר סתינו אז אני מחפש משולש שמאלי לפונטו וגם מחפש מאזדה מודל 2008 עם ק"מ נמוך ויד פרטית |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
יאיר, אם לא ידעת אז תדע.
![]() מתוך סקרנות צילצלתי למנהל המיכירות של היבואן פטרוטק. אמר שמגיע לי מתנה. על הפלסטיק יש מס' שממנו יודעים מה המתנה. מאחר ואני לא אוהב מתנות, הודתי לו ואמרתי שייקח את המתנה בשבילו. יש לי מספיק מחזקי מפתחות ובובות. ![]() ביחס לגומייה תמתין. גמרתי לטפל במאזדה, עכשין מנוחה, צילום והעלאת תמונות. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חידה נושאת ברכות. | davidmzr | אוף טופיק | 10 | 29-12-12 19:04 |
| חידה. | davidmzr | אוף טופיק | 6 | 13-07-12 08:58 |
| חידה. | davidmzr | אוף טופיק | 28 | 21-04-12 18:58 |