![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
זה נראה לי כבר יותר סביר. אז אולי נעשה רק ראדיאטור וזהו?
בקשר למעבה, אין שום אפשרות להציל אותו? הלחמה או משהו? ואגב, בארדיאטור עצמו, אין דרך להחליף רק את הפלסטיק [יש פה איזה שרשור על בחור שהתפוצץ לו ראדיאטור פעם שניה, ונראה לי שכתב שם שהחליפו לו רק את הפלסטיק]. סליחה על מתקפת השאלות ותודה על כל העזרה. אתה ממש אי של רוגע בתוך כל העסק הזה.
כבר לא אצל שמשון. חושבים שיש'ך יגואר. למה מותחן 450 ש"ח?! מקורי!! מאיטליה!!! "מטורפים שנוסעים בפיאט. תשלמו על הסטייל". נערך לאחרונה על ידי אברג'ל ד : 19-02-13 ב 17:48. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
הי יאיר זה אני בכבודי ובעצמי אינך צריך לדבר איתי בגוף שלישי
אני מתחבט בין מכירה להשקעה רק בראדיאטור. דבר עם דוד או איתי [דם אני דוד]. אני מאוד "חלק" ולא יודע וגם לא רוצה לדעת לנהל מו"מ. לפי המעט שאני מכיר אותך מהפורום אתה נראה לי איש טוב. אז דבר עם דוד בדיוק על הרכב ונעמוד בקשר. נ.ב. אם תרצה אוכל לשלוח לך במייל היסטוריית טיפולים מהתקופה שהרכב אצלי [כמעט 4 שנים].
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
איזה קטע לא הבנתי אותך נכון.
התכוונת לטנדר ![]() לא משנה שיהיה בהצלחה
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
פי איזה צרה הוא הכניס את עצמו בלי כיסוי צד ג
תודה דוד תעדכן אותי אם יהיו היתפתחויות |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממממ
פאףף........ איזה באסה בשתי המקרים. הכי חשוב שאין נזק בנפש.. אלה רק בפח!!
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
היי דוד,
ניסיתי להתקשר אליך אתמול וגם היום אך ללא מענה בכל מקרה אח שלי יכול או מחר או ביום שישי אם נוח לך.. לצערי לא יוכל לבוא ביום חמישי אנא חזור אלי |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
עדכון על הספייס:
איני יודע לאן נעלמה הודעה של דוד מזרחי, שהשקיע וצילם את הרכב אחרי התיקון, אבל אנסה לעדכן גם בלעדיה. א. דוד אלוף. ב. הוא ממש הציל לי את הרכב, בעלות זניחה יחסית [לא כל רוורס לא זהיר של רכב נגמר בכזה נזק, אבל יחסית להערכה הראשונה יצאתי בזול] ג. הוא השיג רדיאטור ומעבה מפירוק במצב מ - צ - ו - י - ן. נסעתי מרחובות לירושלים. עליות, פקקים, הרכב סוחב מצויין ומחוד השעון חום לא זז מהאמצע. ד. בהתחלה היה חשד לגומיות שסתומים שחוקות, כי היה נראה שהרכב מעשן בהנעת בוקר. דוד החנה את הרכב בסככה, ובבוקר לא היה שום עישון. גם בדיקות שונות שביצע לראש [כל מיני מכשירים ומים שמשנים צבעים] העלו שהכל תקין. ב"ה. בקיצור כרגע הכל ברכב תקין. מזגן קירור חימום סחיבה מצויינת מערכת קירור חלקה.
כבר לא אצל שמשון. חושבים שיש'ך יגואר. למה מותחן 450 ש"ח?! מקורי!! מאיטליה!!! "מטורפים שנוסעים בפיאט. תשלמו על הסטייל". נערך לאחרונה על ידי אברג'ל ד : 19-02-13 ב 17:48. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אני מחקתי חלק מההודעות שלי, משום שהחבר של הבן שלי בעל הטנדר, ראה את זה ואמר לי שלא הייתי צריך לפרסם את מס' הרכב שלו, ולכתוב עליו. הוא עדיין לא התחיל את הבעיות עם חברת הביטוח של הנפעת וזה עלול להזיק לו. גם מה"פ שלך הבנתי ברמז שלא צריך לכתוב הכול.
ייתכן ששיבשתי מעט את האשכול. להבא אשתדל להתרכז רק בנושא הטכני. ביחס ל "דוד אלוף" בשרות הסדיר שלי, הגעתי לדרגת סמל בקושי. ![]() דוד.
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
מה עשית בצבא?
כי אם היית מכונאי, בטוח היית אלוף. תודה על הכל. אגב, סיפרתי לחבר על המזדה. הוא אמר שיש לו בדיוק 10,000 ש"ח. אם מתאים לבנאדם, אולי אפשר למכור לו. [למרות שאמרתי לו שאני לא מאמין. הוא אמר שביד 2 יש מזדות כאלה כמו זבל, עם ק"מ יותר נמוך, בסכומים האלה. לא בדקתי].
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפול במנוע הגה בספייס 2001 | yakirkli | בעלי מקצוע | 11 | 20-09-10 20:17 |
| בעיית הגה כוח חשמלי בספייס 2001 SX | Wiking | פונטו - טכני | 8 | 13-07-09 16:43 |
| בעיית סל"ד בספייס SX60 2001 | Wiking | פונטו - טכני | 5 | 02-09-08 21:57 |
| העלאת טורים בספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 8 | 20-04-08 20:10 |
| רעידות בספייס 2001 | עומר | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 11:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד