![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
מגיע אבל אני בעד לאחר מעט
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
אין קשר... אני גם בלי ה HGT שלי אין, אין לי כסף לסוע איתה.. אני בא עם הרכב של העבודה.
ואם אתה צריך טרמפ אני בטוח שאחד מחבריי בפורום יישמח לארח אותך אצלו ברכב. ואם ואף מהאיזור שלך לא יצליח לבוא. אני אבוא לאסוף אותך. אל אף שאני מחולון. הדלק על החשבון העבודה שלי
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
לא אוכל להגיע. נמצא בקורס מה 20
תהנו |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
איזה מועדון ביזיון!
צריך לשנות את השם למועדון תמיכה טכנית בפיאט!רק מי שיש לו בעיה נזכר בפורום הזה,בושה!
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
פתחת לפני 3 ימים שרשור, מאז אתה דואג להקפיץ אותו לעיתים תכופות. טכנית, זה לפני יומיים אפילו. תן לאנשים קצת זמן, לא כולם נכנסים על בסיס יומי לפורום, זה קודם כל. לא בנו את רומא ביום אתה יודע... שנית, כן, יש אנשים שהמועדון בשבילם הוא לבוא להתייעץ בפורום ולהמשיך הלאה, זה בסדר ומקובל, חבל סתם להתרגז בגלל זה. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הקפצה
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
בע״ה שיהיה מפגש כמו שהיה לוואגית אתמול
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
יש הבדל בין לאהוב את המותג לבין "כבר קניתי פיאט אז אני יאהב אותה"
יש אנשים מכורים למותג, תהיה בטוח שהם לא נוסעים בספייס או משהו שכזה, וכמו שראינו לא מזמן גם היה טיול עקרבים, לעשות מפגש של כמה ספייסים ופונטו או כדומה נראה לי ממש מיותר, אם כל הכבוד והערכה למאמצים שאתה עושה בשביל שזה יקרה, ואם כל האהבה שלי לספייס שלי, אהבה שהתחילה ביום הקנייה ותיגמר ביום המכירה. מה שאתה צריך זה מפגש "משקיעים", כל מיני אנשים עם רכבים פשוטים שפשוט משפרים קוסמטית ורוצים להשוויץ להתייעץ וסתם לשטוף את העיינים לפרויקט הבא שלהם, אני חושב שאתה צריך לכוון כללי ולא רק "פיאט". בהערכה רבה למה שאתה עושה, דניאל. נ.ב הייתי מגיע בשמחה אבל אני חיפאי, ואני לא ייסע את המרחק הזה בשביל מפגשון.
|
|
|
#20 |
|
Member
הגלגלים שלי: טיפו ספורטיבה
|
דניאל זאת הטעות שלך.
מפגש מועדון פיאט זה מפגש מועדון על כלל רכביו. ובגלל אנשים שלא מוכנים להגיע ורוצים שזה יהיה קרוב אלייהם מפגשים כאלו ואחרים לא מתקיימים ואנשים באים בטענות למה למועדון פיאט אין באמת מועדון. אני אישית ב17 לחודש נוסע מכרמיאל עד למרכז בשביל מפגש רכב. מפגש רכב היה בעבר כשלא הכרת אפחד, נכון לעכשיו זה מפגש חברים. זה מפגש של רכבים צרפתיים, ובלי שום קשר אני מגיע עם פיאט, ועוד כמה חברים בעלי פיאט מגיעים. כי אנחנו חברים ולא לפי מה שנמצא מתחת למנוע או איך נראה הרכב. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 15.6.12, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 111 | 14-06-16 19:03 |
| מפגש מועדון פיאט | raanan_t | פעילויות המועדון | 76 | 23-04-10 11:36 |
| מפגש מועדון פיאט, 23.10.09, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 71 | 27-10-09 00:58 |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 22:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 17:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד