![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
יש בצינור שמוביל מפתח המילוי למיכל דלק ממש ליד פיית התדלוק שסתום חד כיווני שמכניס אוויר לתוך המיכל דלק . (המשאבה מוציאה דלק והשסתום מכניס אוויר ) ככה אין וואקום . השסתום הזה נדפק אצלי והייתי צריך לפרק אותו ולנקות. (לא מצאתי חדש כזה) .
ניתן לאמת את הדבר ע"יי פתיחת מכסה הדלק מייד לאחר הנסיעה האחרונה שלך לאותו יום ולשחרר לחץ . ובבוקר לנסות להניע רגיל לראות אם יש שינוי. במידה ואין וואקום אז הדלק ישאר בצנרת וככה יניע מייד המנוע. תעדכן אותי.. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
עמית אני חושב ששיחקת אותה בגדול!!!
מפני שכאשר אני פותח את מיכל הדלק פעם בחודש [למזלי] אני מקבל שחרור לחץ כאילו פתחתי בקבוק קולה..אני מבין שזה לא אמור לקרות, ויש שסתום אויר, כמו במע' השקייה גדולות? היכן הוא נימצא ? והיכן רוכשים דבר כזה ?האם בחלקי חילוף או אצל פחחי רכב? |
|
|
#4 |
|
Guest
|
קודם כל תנשום עמוק הלחץ שאתה משחרר יכול גם לנבוע מאדים של דלק שהצטברו במיכל ויצרו לחץ הפוך כלומר לחץ פנימי . אז יש צורך לוודא קודם איזה סוג של לחץ מדובר שזה ניתן רק לנחש . או לנסות להבין אם יוצא ריח של דלק בעת רעש הקולה כמו שתיארת או נכנס אוויר פנימה.
תנסה קודם לפתור את בעיית ההנעה.. (גם אצלי יש רעש של קולה ובעיר בקיץ שאדים הדלק מתנדפים ויוצרים לחץ פנימי .) |
|
|
#5 |
|
Guest
|
אם אני פותח את מכסה המיכל הערב [ שאישתי חוזרת מהעבודה ] אז בבוקר אני אמור להתניע בסטרטר הראשון? זאת אם הבעיה בשסתום האים הבנתי נכון?
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
חיובי הבנת נכון...
כמובן תנסה את שתי האופציות (פתיחת מכסה לילה לפני , סוויטץ פעמיים לפני הנעה) ותעדכן .. עוד שאלה זה היה גם בקיץ או רק בחורף ?? כי כמו שאמרתי בקיץ יש לחץ פנימי שלהפך עוזר למשאבה להזרים דלק מהמיכל למנוע. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
ה"תופעה" היתה גם בקיץ ומלווה אותי כבר כמה שנים , נדיר שהרכב מניע בפעם הראשונה.
בכל אופן, אני חושב שיש הרבה הגיון בדבריך וגם משום שבדקתי כמעט הכל , אני מאמין שפתרת לי את הבעיה שגם במוסך לא ידעו להסביר או לפתור , אני אבדוק ואעדכן מחר. תודה רבה על העזרה
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
לא מחייב יש לי עוד כמה רעיונות מקוריים בו ננסה פרה פרה ...
|
|
|
#9 | ||
|
Guest
|
צטט:
מה ת'רוצה ממני?! עמית אניח לעניין ונדבר בהזדמנות |
||
|
|
#10 |
|
Guest
|
עמית כנראה שצריך עוד מהרעיונות המקוריים...
בדקתי את הרכב פעמיים אך השארת המיכל פתוח לא עזרה. גם פתיחת הסוויץ שלוש פעמים והמתנה למשאבת הדלק לא עזר. הרכב משתעלל "כאילו" מניע אני משחרר את הסטרטר, ואז הוא כבה , בניסיון השני הוא מניע מייד. אים יש עוד רעיונות אשמח מאד תודה איתן. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד