![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתה מבלבל בין החילזון לגלגל הלבן.
החילזון הוא ציר חרוט, הוא למעשה העוגן של המנוע, ואין עליו חוט ברזל. כבל הפלדה מלופף על הגל"ש. קוטר שמדדתי: הגלגל הלבן קוטרו 4.5 ס"מ. החילזון 8 מ"מ. דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
הכוונה שלי הייתה שאיפה שכבל הברזל "מלופף" סביב הגלגל הלבן (קראתי לו חילזון כי בגלגל יש חריץ שעליו יושב בעצם הכבל והחריץ הזה הוא לא עיגולים שלמים סביב הגלגל אלא חריץ אחד ארוך שיוצר כאילו ספירלה על הגלגל הלבן).
בכל מקרה, אשמח אם תוכל להגיד לי אם יש לך גלג"ש תקין, שיש לו את כל השיניים שלו. זאת בעצם הבעיה במנגנון שלי, חלק מהשיניים נשברו, בערך 2 שיניים שבורות יחדיו ב3 מקומות שונים בגלג"ש. אם יש לך אחד כזה, אשמח לקבלו. בבקשה. תודה. משה. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
שחרררר?!?? אמרתי לך יש הבדל בין החלון של ה hgt לפונטו הרגילה.....
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
|
צטט:
מפורקים, כאשר הם נימצאים בתוך חצי פונטו שחתכתי והפכתי למחסן. כשאתפנה אוציא הכל ואמצא לך. לדעתי יש לך בעיה נוספת. השיניים השבורות של הגלגל אצלך לא נשברו סתם, הם עובדות עם גריז. אתה צריך לבדוק גם אם המנגנון לא תפוס, ולבדוק אם החלון (כאשר המנגנון בחוץ) עולה ויורד בקלות במסילה. דוד.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
דוד, קודם כל והכי חשוב - תודה על המאמץ שאתה עושה בשבילי.
דבר שני, המנגנון עובד, החלון עולה ויורד. בירידה הוא יורד חלק ובלי בעיה. בעליה הוא נתקע 3 פעמים בנקודות קבועות, ככל הנראה במקומות שבהם השיניים שבורות. ברגע שהחלון נתקע, אך ממשיכים ללחוץ על הכפתור של החלון שומעים שהמנוע ממשיך לעבוד ויש רעש של מנוע נתקע. אני פשוט מוזך את החלון למעלה עם היד בכל פעם שהוא נתקע וברגע שבעזרת המשיכה שלי הוא עובר את הנקודה הבעייתית, החלון ממשיך לעלות לבד. גם כאשר החלון סגור לגמרי, אך לוחצים על לחצן החלון לסגירה נוספת, כעיקרון לא אמורים לקבל כל תגובה מצד המגנון, אך במקום זאת שומעים שהמנוע בכל זאת עובד ומנסה לסגור עוד את החלון כאשר הוא בעצם סגור לגמרי. קשה להסביר את זה בכתב, אך אני מקווה שעשיתי עבודה טובה. אם זה לא מובן, אצלם את התהליך בוידאו ואעלה את זה לכאן. לגבי הגריז, כשפתחתי את המנגנון בפעם הראשונה, כל הגריז היה מרוכז במקום אחד ובעצם על רובו המוחלט של הגלג"ש לא היה גריז בכלל. זה כנראה מה שגרם לשבירה של השיניים. איך שהגריז מופיע בתמונות, זה אחרי שמרחתי אותו על הגלג"ש. ודוד, שוב תודה ![]() משה. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
למה קשה להסביר את זה בכתב ?. הסברת מצוין.
אבל כתבתי לך לבדוק אם החלון עולה ויורד, כאשר המנוע/המנגנון לא מחובר לחלון. ז.א. לדחוף אותו ביד מעלה מטה, ולהרגיש אם הוא "נוסע" בלי התנגדות. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
אופס...לא שמתי לב לזה.
אבל במקרה בדקתי גם את זה כשפירקתי את המנגנון לצורק בדיקת הגלג"ש. זה עובד בסדר. החלון עולה ויורד בלי בעיה. ההיפך, כשהוצאתי את המנגנון מהדלת כדי לפתוח אותו החלון כל הזמן החליק לי מהיד וכמעט שנפל כולו לתוך הדלת... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יפה כתב המשורר סתם גלגל שיניים לא נשבר
כאשר יש חופש בחילזון או במנוע ישברו השינים בגלגל כי הוא החלש גם יתכן שמשהו עצר את החלון בכח וגם אז ישברו |
|
|
|
|
|
#19 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
יש לי מנגנון שלם כולל חלון, דבר איתי 054-2136-599
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני באותה בעיה, גם אצלי נשחקו חלק מהשיניים והחלון עולה במקטעים, בדקתי שאין הפרעה לחלון וניקיתי את המסילה.
אני מחפש איך להשיג את הגלגל שיניים הזה. בכל מקום שהייתי ביקשו על המנגנון כולו 300 ש"ח ולא נתנו אפשרות לקנות רק את הגלגל שיניים. רפי אולי אתה מכיר מקום שמתעסק בזה? אני נייד בין אזור רמלה רחובות ובאר שבע. תודה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש פנס אחורי ימני לפונטו ספייס | -אודי- | קניה | 7 | 12-12-11 23:27 |
| מנגנון חלון קדמי שמאלי בדור 1 | aviady | פונטו - טכני | 2 | 08-06-10 12:43 |