![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
מה המצב אחים שלי??????
שנים לא הייתי פה, אבל אני חוזר ![]() קיצר חברה תעשו את המפגש בקרקע ניטרלית שכולם יכולים להגיע! המגרש של איקאה נשמע לי אחלה דבר, גם קרוב לצפון גם קרוב למרכז אני יבוא אם זה יהיה בנתניה! |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אני חדש.
אני אגיע קוראים לי קובי.
יש לי פיאט פונטו אס 60 שנת 98 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
חבל ש 17 ימים בלבד לפני המפגש המתוכנן עדיין לא אמרתם איפה יהיה המפגש ובאיזו שעה.
בכל מקרה, אם המפגש יהיה יותר רחוק מנתניה (מבחינת אלה שבאים מהצפון) לצערי אל תצפו לנוכחות גדולה כמו במפגש הבכורה כי הרבה לא יבואו. למרות שהמכוניות האלו לא אמינות ועושות בעיות אני אוהב את המותג והייתי מאוד רוצה להיות במפגש, אבל תחליטו מה שאתם רוצים. אל תשכחו להעלות תמונות כמו בפעם בעברה.. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
STIO עם כל הכבוד אליך ואני מת עליך אתה אחלה גבר.
אבל תפסיק בבקשה לבלבל במוח על מכוניות לא אמינות. טפו טפו טפו אני מכיר לע מעט אקזמפלרים של פיאטים אמינות. אז יאללה חלאס עם התירוץ הזה. אתה לא יכול לבוא למרכז אל תסע. דיי כבר עם זה!!! |
|
|
#5 |
|
Guest
|
שלום אני חדש באתר ובמועדון. רק רציתי לדעת מזה המפגש הזה ומה בדיוק עושים בו
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
צטט:
אני מציע להיפגש במקביל למפגש ראשון בסופרלנד במקביל למפגש קארס פורום ! בא ! |
|
|
|
#7 | ||||
|
Guest
|
מפגש
שלום לכל החברים,
צטט:
מקום המפגש עדיין לא הוחלט, אנא העזרו בסבלנות - ברגע שיוחלט אני מחוייב לפרסם מיקום ושעה. נכון לרגע זה המפגש יתקיים באיזור המרכז, לכל ה"צפוניים", אנו מודעים לבעיה ולמאמץ שלכם להגיע למרכז (במיוחד punto-mk1 שהגיע למפגש האחרון מטבריה..) ומקווים בכל זאת שתעשו מאמץ קטן ותגיעו. צטט:
http://fiatclub.freeprohost.com/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=3&mode= &order=0&thold=0[/url] והצפי הוא למשהו קצת יותר גדול מאיקאה. צטט:
צטט:
בנוסף למה שעידו הזכיר התמונות אומרות הכל.. http://fiatclub.freeprohost.com/modu...nails&album=12 ....אם כבר פותחים את האלבום, אפשר לראות את דורון והמריאה - שוב מצטער על האבידה אבל נשמח אם תוכל ותצליח להגיע למפגש למרות הסיבות שציינת. |
||||
|
|
#8 |
|
Guest
|
שלום לכולם!
למרות שבמפגש האחרון לא יכולתי להגיע, אני מקווה מאוד להגיע בזה. אני האמת מעדיף מאוד שיערך באיזור ראשל"צ אולי אפילו כמו שהוצע כאן במקביל למפגש CF... כי גם ככה הדרך שלי ארוכה מאוד... צביקה |
|
|
#9 |
|
Guest
|
יש עדכונים?
גיל מה קורה עם המפגש?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
אהלן חבר'ה "שנים" שלא כתבתי באתר אבל כן גם אני חוזר..
רציתי רק לידע אתכם במשהו שאתם לא כל כך שמים לב אליו.. כולם מדברים על כך שהמפגש יהיה קרוב לצפון אבל מה עם הדרומיים? אני לא יודע כמה מהחברים הם דרומיים אבל אני יודע שאני מבאר שבע ולהגיע ביום שישי לנתניה ולחזור זה לא ממש מציאותי.. אז תחשבו על זה... |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד