![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
חבר שלי נאלץ לכרות בחצרו עץ תמר בן 30 שנים, משום שלא יכול היה לסבול את צריחת התוכים.
אני דווקא כן אוהב לשמוע את זמרת הציפורים ויונות הבר, ולפעמים מקשיב לשיחה בינהם. ![]() כל שנה מקננות בסככה שלי זוג יוני בר, הנקבה יושבת על הביצים, כאשר נמאס לה, היא צועקת והזכר בא ומתיישב במקומה לאיזה חצי שעה. לא פעם ראיתי שהוא מביא לה דבר מה לאכול. מקווה שלא הפרענו לנושא האשכול. ![]() דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בעניין בין המינים התוכים
יש לי שיחה למחר בעבודה על הבחורה שהתאסלמה וחזרה היום לארץ מה עשה לה בעלה הרשע (אותי זה הדליק ואישתי אמרה לי שלא תלמד אז אמרתי לה מחר יהיה כיף) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
אם אתה באמת רוצה להידלק כנס כאן.
אני מכיר טוב את הנושא הזה. משום שגם הבת של השכן שלי, הלכה לגור עם ערבי בחברון. אלה בחורות שבאות מבתים הרוסים והדרדרו לזנות ולסמים. קראתי לא מזמן כתבה הרבה יותר מזעזעת. http://www.youtube.com/watch?v=5BsIz41enbc דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בשנים האחרונות זה גם בבני ברק אצל החרדים. אי אפשר לדעת מה לעשות עם זה והאם יש בכלל מה לעשות
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני שוכר כרגע בבאר שבע וכל נושא הערבים/ בדואים כאן ממש רציני.
הייתה לי שכנה השנה בת 21 עם 3 ילדים, חד הורית ושוב בהריון, הילד הקטן שלה מבדואי, אני לא יודע מה לגבי שאר הילדים... בקיצור בנוסף לכל המכות הללו היא הייתה גם אישה מוכה, היינו שומעים אותה צועקת ונזרקת לכל עבר בתוך הבית עד שנאלצנו כל פעם להזמין משטרה. למזלנו המשטרה העתיקה אותה ממקומה וכרגע אין לי מושג מה איתה. אני גם אוהב לשמוע את קולות הציפורים אבל הבעיה היא שהתוכים משתלטים על הטבע ובעוד כמה שנים יהיו רק תוכים ועוד איזה שני זנים אחרים שגם יחסית חזקים. אני אשאר אותך שאלה קצרה , אתה מכיר דוכיפת?? תגיד לי מתי ראית לאחרונה אותה?? ויש עוד הרבה זנים כאלו. טוב באמת שינינו נושא. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אם תבדוק תגלה ש"השכנה" שלך מכורה לסמים. ואני לא מעליל סתם.
גם כל הנשים של גואל רצון, נושאות על גבן תיבת פנדורה. אלא שהתקשורת ציינה את זה בעדינות. כן בוודאי אני מכיר את הדוכיפת וזמרתו. היא נבחרה כציפור הלאומית של ישראל. באמת השנה באביב לא ראיתי אותה. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
ממש מעניין נהיה כאן
אני רק סקרן איך מהדררות זה הפך לאלימות וערבים?!
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורת מנוע/הזרקה בצבע צהוב נדלקה hgt 2002 | מאפיונר | פונטו - טכני | 19 | 05-01-12 18:51 |
| הלך מנוע פונטו ספייס 2002 1.2 16V | YuvalY | פונטו - טכני | 25 | 18-07-11 23:39 |
| טרמוסטט או ראש מנוע? ספייס sx 2002 | itai182 | פונטו - טכני | 29 | 16-06-11 07:53 |
| פיאט פונטו MK2 שנת 2002 - שירטוט מנוע | hgilad123 | פונטו - טכני | 12 | 08-04-09 23:52 |
| מחפש מנוע חשמלי להגה כח בפונטו 2002 | קניה | 2 | 28-09-06 21:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד