![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
כל כך עצוב לשמוע, מצטער בשבילך דוד.
זאת הפונטו GT שפתחה עיניים על הקבריולט שתפסה לה את המקום בצל בחצר עכשיו ברצינות העיקר שהחברה של הבן בסדר.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לדעתי אפשר לסדר את הרכב אם רוצים
לא נראה לי שהקורות נכנסו לתוך קיר האש אם כן אז אין מה לעשות דא"ג התאונה לא חזקה כל כך סה"כ גם אם יפצו אותך על הרכב לא תקבל הרבה כסף מה שאומר אין כמו בריאות השאר אפשר לעשות הכל בכסף כך שדוד תרגיע |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
האפשרות של לסדר את הרכב עלתה. לא רציתי לכתוב את זה.
יש לי את כל הידע, החלקים והכלים להחזיר אותו לכביש. כבר החזרתי בעבר לכביש, רכב עם פגיעה הרבה יותר קשה. פיאט 124 שההגה שלו הגיע למשענת הראש. לאחר שלבחורה היו חילוקי דעות עם עמוד חשמל. הבעיה שאני שונא את העבודה הזאת. מעדיף מכונאות. ![]() אז מקסימום יהיה כמו מכוניות רבות אחרות. פגיעת שסי. נו אז מה ?. יש ברכב את רוב החלקים חדשים. צמיגים, ג'נטים, ראש משופץ, שנה טסט. גג חדש בדרך מגרמניה. הרכב לא אוכל דלק. בנסיעה מרחובות לטבריה וחזרה, אכל 150 ש"ח. בינתיים ארז מהסס. לא מכבודו לנסוע ברכב עם פגיעת שסי שתוקנה. יאיר, מעז יצא מתוק, היחסים בינינו חזרו, לאחר נתק של חודש וחצי. מה שלא עושה השכל, עושה הזמן. ![]() דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
דוד רק עכשיו קראתי את זה ...
מקווה שהחברה ונוסעי הרכב השני בסדר מאוד הצטערתי לשמוע
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
נשאלתי מס' פעמים על מצב הפצועים. בינתיים לא ידוע לי מצבם של האבא וילדים.
החברה לאחר התאונה עברה בדיקות 4 שעות ונשלחה הביתה. היום בהמלצת רופא המשפחה. נשלחה דחוף לבית החולים. ברגע ההתנגשות, הקבריולט מה שנקרא "הרימה תחת". התרוממה כמטר וחצי לגובה, ודחפה את הסוזוקי. מזל שהסוזוקי לא היית רכב כבד יותר, אחרת הקבר'הייתה עושה גילגול לקדימה. זה בד"כ קורה לרכבים בעלי שתי דלתות שהחלק האחורי קל. דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
מדינת קומבינות אמרנו ?.
הבוקר הופיע אקספרט מטעמנו. שאל אם אני רוצה להשבית או לתקן את הרכב. לא החלטתי, השבתי. צילם וכתב דו"ח, אמר שלא כדאי לתקן. ובעוד כמה ימים נקבל את ההערכה של סכום הנזק. בירר את מחיר מחירון הרכב בנייד, אמר 12 אלף ₪. התפעל מאוד מיופיו. לאחר שסיים, ביקש את הרישיון צילם אותו וביקש לקבל אותו. שאלתי אם אני חייב לתת, אמר שלא. כתב בדו"ח הערה: "לא לתקן את הרכב, ללא אישור משמאי". זה כבר הדליק לי נורה אדומה. ביקשתי חזרה את הרישיון, וקיבלתי. ברור היה לי שהוא מתכונן לעשות קומבינה, עם חברת הביטוח של הנהג הפוגע. ברור לי שלעצמו הוא ייתן אישור כפי שכתב בהערה. אגב, חבר הקיבוץ טוען שהוא היה בבלק-אאוט והתעורר רק לאחר התאונה. לדעתי, הוא מסכן בכך את רישיון הנהיגה שלו, חבל. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 06-07-12 ב 22:24. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
צריך לדעת לטפל היטב בתביעה כזאת
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
יאיר, הנה לך התחלת התיקון.
תמונות בהמשך. דוד.
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
טוב אתה שד לא קטן
חבל שאין לי זמן הייתי בא הייתי מחליף קורה ימנית + מסגרת קידמית +קורה רוחבית צריך להוריד מנוע בלי זה לא לא הייתי מרוצה מהעבודה גם אם תעשה את זה יפה האם סגרתה מול השמאי ? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
ארז סגר עם השמאי טוטלוס, מחיר מחירון מינוס 9% והרכב ישאר כאן.
אבל, יש אבל גדול. את השמאי ארז הזמין באופן פרטי מכספו. עדיין לא נוצר קשר עם חברת הביטוח של הפוגע, ואין עדים או תיעוד מי אשם בתאונה. החברה היתה ביוזמתה במשטרה, כדי לקבל את פרטי הנהג והרכב הפוגע. נגבתה ממנה עדות. נאמר לה שעוד יומיים תקבל בדואר. כמו כן נאמר בטלפון לנהג הפוגע שהוא חייב לבוא ולמסור עדות בתחנה. בינתיים שינתי את דפוס העבודה, מהחזרת הרכב לכביש, להפיכתו לבאגי. חבל וקשה להוריד רכב כל כך יפה מהכביש. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 10-07-12 ב 23:23. סיבה: המכביש= מהכביש |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד