![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הרעש יחזור לאחר ניקוי בלחץ אוויר
אל תצפה לזה שהרעש יעלם בגלל שהוא ניקה את האבק בלחץ אויר ..
לי עשו את זה כמה פעמים. במקרה הטוב זה החזיק כמה ימים ללא רעש . פשוט שמו לך סנדלים עם חומר לא טוב . בדרך כלל גם בפיאט שמים סט של בלמים אחוריים לא מקוריים ( תופים וסנדלים ). אם לא תגיד להם שאתה רוצה מקורי הם ישימו לך חליפי ... ומנסיון, החליפי של פיאט גם מרעיש !! ... התחיל להרעיש לי אחרי כמה חודשים .! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ברקסים מקדימה מרעישים מכיוון שאין פחיות. לא חשוב אם הם חליפים.
כאשר מחליפים לרפידה חליפית, צריך להרכיב פחיות. השחזת קנט מסביב לרפידה, גם היא תמנע רעשים. הרעש נובע מרעידה בין בוכנת הקליפר, לבין מתכת הרפידה, הפחית נועדה לבלום רעידות אלה. הסט המקורי מגיע עם הפחיות. אלא שבעל החנות מוריד אותם ומוכר בניפרד. רעש אחורה נובע מאבק, או מחוסר לחץ שמן, או ממנגנון כיוון אוטומטי תקול. דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
תודה לכולם, החכמתי המון, אני אעקוב אחרי זה, אם הרעש ממש יציק אני אקנה ואשים מקורי, אין ברירה..
כמה קריטית איכות השמן מנוע, מחר תכננתי לקנות את השמן שרשמתי באחת התגובות בשרשור הזה, ואם זה שמן מאוד איכותי וכדאי אז אני אעדיף לקנות גם פילטר שמן ולעשות את הטיפול באופן עצמאי מאשר ללכת לשמן שהמוסך ישים לי ואני לא אדע את איכותו כי לפי הבנתי הם קונים שמן ושמים בחביות, אני לא ממש סומך עליהם למרות שהם מורשים. הם השמן שאני מעוניין לקנות שווה ויתור על הטיפול מתנה? תודה רבה |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
תוכל גם להחליף עם מה שהבאתי לך כולל כוסיות אם יהיה לך מיקרומטר יהיה יותר קל |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
השולחן מעניין, אבל הראש נסתם, לאחר חצי יום מתיש בת"א.
לא רציתי להתריד אותך שתביא לי את המכשירים מת"א, למרות שהצעת. (תודה) הייתי היום ב-"ביצוע" קניתי ממנו מברז וארבע תוחבים להברגת פלג. במחיר של 130 ש"ח. על המיקרומטר מלא אבק וללא אריזה ביקש 150 ש"ח, סירבתי (בטלפון אמר לי 70 ש"ח) . בדרך ל"חגי", נכנסתי לעוד חנות כלים לא מוכרת. הציע לי מיקומטר גרמני ללא אריזה, נראה כמשומש ב-50 ש"ח. גמרנו 20 ש"ח. קניתי לאחר מכן נכנסתי ל- "שוורץ", ביקש על המיקרומטר 250 ש"ח. ברחתי. נכנסתי ל"חגי" ולאחר מעט מיקוח וסיפורים על רפי לין, קניתי את המיקרומטר ועוד מברז ותותבים ב-150 ש"ח. תראה איזה רעיון למדוד שימסים, המיקרומטר תפוס על מגנט.כל המיקרומטרים שביקשתי בחנויות היו מאותו הסוג, יפני. אבל המחירים לא היו סבירים. חשבת שרק במוסכים המחירים לא נורמלים, אז חשבת. ![]() ד"ש חם חם לרפי מחגי. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 08-05-12 ב 20:49. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מיקרומטר
דוד, זה נקרא מיקרומטר.
קליבר (מד זחיח בעברית) מונח, בתמונה, רחוק יותר בצד ימין. בברכה - רפי לין
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
אני יודע שזה מיקרומטר. זאת ההוכחה שהראש נסתם, בכל פעם שאני נוסע לת"א.
![]() רפי, זה לא ת"א של פעם. התנועה והחניה איום ונורא. בכל אופן ערכתי. תודה רפי. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 08-05-12 ב 20:51. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מעוניין במיקרומטר הישן אם למכירה
תמשיך כך השולחן משתבח אם אפשר בפינה כוס קפה של אישתך נרגיש את החויה אצל דוד
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
אם אתם כבר פה יש מצב אתם עונים לי על השאלה לגבי השמן מנוע ששאלתי בכמה הודעות למעלה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פתרון לבעיית הרעשים בחלק האחורי של הרכב - פונטו ספייס | יונתן-30 | פונטו - טכני | 5 | 29-04-12 22:13 |
| נזילת מים מהחלק שמחובר אילו יוניט חום מנוע פונטו ספייס 16 שסטומים | YAKOV | פונטו - טכני | 0 | 11-09-11 22:36 |
| פונטו ספייס 2003 ELX אוטומט | komissar2007 | פונטו - טכני | 3 | 05-07-10 21:32 |
| ספייס 2001 - אורות בלימה דולקים קבוע | gsk | פונטו - טכני | 5 | 01-05-09 13:50 |
| פונטו ספייס 03' - "קירקושים" מהחלק האחורי | יאיר | פונטו - טכני | 16 | 19-02-09 23:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד