![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
צטט:
גם ליופי וגם להתנהגות על הכביש..בקשר לטיפול שלי ברכב.. המוסך שלי לדעתי הפקיר אותי.. לכן אני מחפש מוסך אחר שיבצע.. את הטיפולים שלי לרכב... כגון תושבת מנוע שעדיין לא סודרה.. צינורות.. וכי חשוב ברקסים גמורים.. שאני מסתובב ככה כבר חודש.. ובנוסף הצריכת דלק המוגזמת.. שבוע הבא אני כנראה אקפוץ לשמשון.. (למרות שאני מעדיף שלא כי זה מוסך מורשה).. אם למישהו יש המלצה למוסך.. טובב ושיוכל.. להזמין לי את החלקים הרצויים.. והכי חשוב באיזור המרכז.. אני אשמח..
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
מה הבעיה להחליף ברקסים לבד?
וצינורות?? ואיזה תושבת ? שזה גם לא בעיה וואו.
|
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
|
אממ..
צטט:
זה לא רק רפידות זה גם צלחות.. וזה צינורות רדיאטור.. שיבדקו גם את המשאבת מים.. כי יש לי קורוזיה קצת לידה.. בקיצור מוסךך שיעשה לי יישור קו רציני... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
תושבת אמצעית ? זה מתחת למנוע.
תושבת תחתונה? זה מתחת למנוע. או שאתה מתכוון לזאת שמתחת למצבר? ואגב. גם צלחות זה לא רעש גדול. אבל אם יש לך לשלם על כל זה סך עבודה של 2000 שקל. אז בבקשה. לשיקולך.
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
צטט:
בכול מיקרה הוא אמר שאני יביא את האוטו הוא יבדוק לעומק את הכול אבל אם זה היה ממיר קול אז הייתי מרגיש שהרכב לא סוחב ולהפך הוא סוחב יופי טפו טפו... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אבל אני לא יכול לחכות עם ברקסים ו תושבת מנוע.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
לא יודע מה להגיד לך.
באמת, תפנה למקום אחר שכולם ממליצים עליו. כי בשורה התחתונה, דיברתי עם מכונאים רציניים, אין שום דבר מיוחד ברכב הזה!! מה ? שני קאמשפטים? 16 שסתומים? ווריאטור? נו בחייאט. חרטה, מכונאי מכובד מבין בכל רכב ואולי זה שלא יצא לו לעבוד ספציפית על הרכב הזה לא אומר שלא יצא לו לעבוד על רכב כמו אלפא או רכב איטלקי עם ווריאטור או 16 שסתומים (שיש אפילו 24 ) או 2 קאמשפטים. צאו מהסרט בבקשה. "לא מביאים ברכב..." זה לא אומר כלום שלא מביאים בפיאט מסכנה. יש רכבים בהרבה יותר מעניינים מבחינה מכאנית ויש בהם אתגרים בהרבה יותר ממנוע 1.8 16 שסתומים מסכן עם ווריאטור בעייתי. זה כל מה שיש לי להגיד.
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
דניס,קודם כל אם יש לך ריח חריף של דלק בזמן נסיעה ממרכב הרכב...תבדוק את משאבת הדלק,אצלי קרה שהיה סדק על המצוף(החלק העליון של המשאבה)וברח משם יחסית הרבה דלק,דבר שגרם כמובן לצריכה גדולה משמעותית
דבר שני,להחליף צלחות זה לא סיפור כזה גדול,אני מבין שאתה רוצה שמישהו מקצועי יטפל לך ברכב אבל אתה בסך הכל מחליף צלחות,אם היית עושה לדוגמה טיימינג אז כן,עדיף מישהו שמבין ברכב,למרות שאין שם ממש מה להבין,צנרות....תקנה תחליף לבד..תלמד קצת את הרכב במקום לרוץ למוסך בגלל כל דבר קטן. שבת שלום
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
|
אממ..
צטט:
בכול מקרה.. אני אני מצדיק אותך.. זה דברים שאפשר לעשות לבד ואני כן יודע.. (עבדתי בעבר במוסך). משכן.. אני בכול זאת מעדיף מוסך.. כך שגם על הדרך שיבדקו את כול האוטו.. וכמו שציינת אני צריך בן אדם שמתמחה.. כך שאני אוכל גם להיכנס לפרוייקט עתידי.. תמליצו לי בבקשה על בן אדם.. שיש לו ידיים זהב בקשר ל HGT.. *כדיר עוד הפעם עשיתה משתמש חדש?!
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
לא הוא לא החליף משתמש....אם זה בגלל התמונה,יש לנו אותו רכב(במראה
)איגור...נעים להכיר. המלצה על מוסך ממני לא תקבל אבל מאוד אהבתי את השירות במוסך פיאט בקרית גת. יש את מוסך התלתן להבנתי שם נמצאות ידיי הזהב שאתה מחפש ![]() שיהיה בהצלחה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 11 | 12-04-12 00:16 |
| בלבול דגמים | אוריגמיש | פיאט כללי | 4 | 20-01-10 17:55 |
| רישיונות גלגול בבקשה | shachar | אוף טופיק | 2 | 10-12-09 21:24 |
| גמגום בהתנעה פונטו ספייס 2002 | mgoldst | פונטו - טכני | 42 | 20-10-08 19:13 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד