![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
גז מזגן דולף תוך מס' שבועות - ספייס 01
שלום
באוגוסט האחרון הגז התרוקן לחלוטין ברכבי. כיון ששהיתי באיזור נתניה [אני ירושלמי] נכנסתי למוסך השחר. הסברתי להם שהגז ברח בבת אחת, ולכן לא מדובר בדליפה זניחה או בעובדה שהרכב ישן, אלא מסתבר שיש חור רציני במערכת. לכן ביקשתי שיבדקו את הענין לפני מילוי של גז חדש, כי חבל על הכסף. הם מצידם התעקשו שאין שום דרך לבדוק את אטימות המערכת לפני מילוי גז חדש ולכן מילאו גז +חומר זרחן ושלחו אותי לדרכי. תוך מס' שבועות הגז ברח לגמרי, והרכב לא מקרר כלל לא בנסיעה ולא בעמידה. לא טיפלתי בנושא מיד כי היה חורף ואני גר מאוד רחוק כאמור. אשמח לקבל המלצה על מזגניסט באיזור מגורי, אמין ומקצועי. כמו''כ אם יש מישהו מחברי הפורום שיוכל לעזור אודה לו מאוד [מישהו אמר דוד?] במישור ההתנהלות מול המוסך בנתניה, אני מבין שאין הרבה מה לעשות. אם יש לכם עצה אשמח לשמוע.
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הפנינג ענק של רכבי אספנות חג שבועות בכרמיאל | צביקוש23 | רכב כללי | 3 | 07-06-11 23:07 |
| סאנ רוף לא דולף מים | s_nadav | בעלי מקצוע | 1 | 11-09-09 02:25 |
| האוטו בולע שמן - פונטו HGT 2001 | quadx | פונטו - טכני | 37 | 20-05-09 06:36 |
| גז דולף ממדחס מזגן בפיאט אונו. מה ניתן לעשות? | stio | אונו - טכני | 0 | 06-07-08 00:02 |
| מאדה המזגן דולף | פורום הגראז' | 1 | 09-06-06 03:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד