![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
למסירה כלב מטופל.
למסירה דחוף גור רודוויילר בן 3 חודשים. הכלב מחוסן ומטופל אצל וטרינר.
נהייתה לי שבת שחורה, כאשר הבן התפרץ בחמת זעם על החברה שלו. לאחר שנסעה בג'יפ שלו עם הכלב, הכלב כירס לו את הידית של הארבע על ארבע. יש צורך להחליף ידית. לפני כחודשיים קנתה החברה את הכלב במחיר של 1400 ש"ח, בלי לשאול אם אנחנו מסכימים שיגדל אצלנו. בעל הכלב (המוכר) הזהיר אותה שהוא לא יקבל אותו חזרה, ולא יחזיר את הכסף. הכלב עושה לנו שמות בחצר, הורס לי עצים, צואה בכל מקום, סוחב לי כלי עבודה ובוקסות, חופר ומחביא אותם בקרקע.צורח לאחר שקושרים אותו. קיבלתי את רשותה למסור אותו. אני מקווה שימצא מישהו שמעוניין לקבל אותו חינם עוד היום. בכל מקרה אפרסם אותו גם במקומות נוספים, עדיפות לחברי הפורום. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
הכלב נמסר למשפחה טובה ואוהבת אנשי מושב.
הזוג התפייסו. לא מבין איך מתפייסים כל כך מהר, או שכבר שכחתי... ![]() דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
איך שראיתי אותו ישר אמרתי לבן שלי תבוא מיד
כשהמשכתי לקרוא רודוויילר אמרתי לא בשבילי נראה כמו זאב חמוד מאוד דוד הכלב צילם אותך תיזהר ישים לך ביס |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
לצערי עדיין אקטואלי.
המשפחה מהמושב החזירה לי את הכלב, בטענה שהם מפחדים שיגדל ויתקוף את הילדים. נאלצתי לקבל אותו חזרה, כדי שלא יזרק לרחובות. החברה של הבן אמרה לי, מי יקח אותו אחרי שכתבת על התנהגותו. "תיקוב האמת את ההר" עניתי. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX
|
דוד הכלב נראה חמוד בתמונות . למה אתם לא מנסים לחנך אותו ( אולי עם איש מקצוע ) ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
אני אוסיף ואומר שלי יש אמסטף (כר בוגר..בן 10),גם הוא כשהיה גור היה עושה הרבה בלאגן,הורס קורע וכו' וכו',אך כשהכלב מתבגר הוא מפסיק עם הבלאגן.כמובן שאילפתי אותו לבד כשהיה גור אך אם תראו אותו לא תאמינו שהוא באמת אמסטף.גדל להיות כלב חברותי נורא,קופצי ואנרגטי.
אני זוכר כשהוא היה גור הייתי נועל את כל החדרים בבית מפחד שהוא יכנס חדר חדר ויהרוס..כיום כל הבית נשאר פתוח והכלב נשאר במקומו. בשורה התחתונה,כל גור ב"נעוריו" עושה בלאגן ושטויות בדיוק כמו בני אדם בגיל ההתבגרות,גם פינצ'ר וגם לברדור וכל סוג אחר.זה הגיל שלהם שהם עושים שטויות,בלאגן ומשתעשעים. אם לא היה לי את הכלב הנוכחי הייתי לוקח אותו ממך דוד בלי לחשוב פעמיים,אבל להכניס עוד כלב כרגע זה יהיה בעיה (כלבים בעלי רגשות קנאה..כבר אמרתי?). התקשורת פיתחה סטיגמות לזנים מסויימים של כלבים (פיטבול,אמסטף,רוטווילר וכו') ככלבים רוצחים,וחבל.נכון שיש תקיפות של כלבים אבל האחוזי התקיפה לעומת שאר הכלבים מאותו זן שקיימים הם אפסיים. תמיד יש יוצאי מהכלל. אני באמת ממליץ לאמץ את הכלב,במיוחד כשהוא עוד גר וניתן לחינוך.גור מחונך יגדל להיות כלב נאמן לבעליו. כמו שאמרתי,אם הייתה האפשרות הייתי חוטף אותו. כפי שנראה בתמונות הכלב הוא רוטווילר גזעי. אני אבדוק עם כמה חברים בקשר לכלב אולי אחד מהם ירצה לאמץ,אפנה אליך בהודעה פרטית אם כן. דוד |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| *למסירה* לכל מעוניין | r.a20 | מכירה | 5 | 26-04-11 01:22 |
| למסירה ראש מנוע | ben_david7 | פונטו - טכני | 3 | 12-03-11 20:01 |