![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
ערב טוב!
לפי מה שהבנתי מדרך הפעולה שלך ,או ששסתומים יתעקמו בגלל הרכבה לקויה של חגורת התיזמון(יתכן שגם כרגע לא מורכבת כמו שצריך ויש פתיחה של שסתומים לפני הזמן)או שהם כמו שצביקה כתב שיש חוסר אטימה במנוע(שסתומים ואו טבעות הבוכנה)הייתי הולך יותר על הטבעות. יתכן שבסופו של דבר תיצטרך לפרק את ראש המנוע שנית ולבדוק את הראש ואת המנוע(בוכנות) שכר לימוד. נתי |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
לא מצליח להניע, מה הסיבה?
מצטרף ומחזק לצערי את דברי חברי נתי, החשד בשסתומים שהתעקמו בגלל הרכבה לקוייה של חגורת הטיימינג, ו/או חוסר אטימה של טבעות הדחיסה... שכר למוד כבר אמרנו?!
בברכה צביקה |
![]() |
#3 |
Guest
|
תודה על התגובות . לא נגרם שוב נזק לשסתומים נהגתי במשנה זהירות . אני מניח שנתי צודק לגבי נושא טבעות הבוכנה . יתכן שבגלל שלא ליטשתי את הצילינדרים טבעות הבוכנה לא אוטמות היטב אך אני מאמין כי במידה והמנוע יתחיל לעבוד . הם יתאימו את עצמם והקופרסיה תעלה . כמובן למשך זמן.
תקנו אותי אם אני טועה. עמית |
![]() |
#4 |
Guest
|
טבעות בוכנה
ואם איני טועה אז יש גם להקפיד באיזה כוון מורכבות טבעות הבוכנה ובסדר מיקומן, אך נתי יענה על זה מקצועית יותר.
בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
רפי - אתה לא טועה
![]() כנראה שהכי יעיל יהיה לבצע בדיקת ליקג' של לחץ אוויר בצילינדרים. (ואז נדע מאיפה ולאן בורחת הקומפרסיה. |
![]() |
#6 |
Guest
|
נסיון להניע מנוע
שלום למומחים.
אני עוקב אחרי התשובות שלכם ,והטיפים שאתם נותנים ,אולם דבר אחד צורם לי , האתר נוצר בכדי לשווק גורמי פירסום או לחילופין מוסכים שונים ,??? אם יש בינכם כיאלו שאכפת להם ,אני שם לב שעמית כבר מתחיל להקיז דם מהמנוע שלו ,ואם מישהו מבין הקוראים או מנהלי האתר שיודע על בעל מקצוע שיכול לעזור ,בזמנכם החופשי ,תיצרו איתו קשר ולא היה קורה כלום אם היו קופצים לעזור לו ,אני מכיר מועדונים אחרים ששם כן עוזרים אחד לשני ,ואז תצאו גדולים, ולא רק מילים מילים,אלה מעשים ומעשים. ואני ממתכוון לרפי לין ,צביקה ,ארילו וכל השאר. יום טוב. אני מאמין שבמקרה הגרוע תקבלו כוס קפה. אבל לעזור. |
![]() |
#7 |
Guest
|
הי חנן,
אתה לא יודע, אבל גם מאחורי האתר אנחנו נפגשים ומדברים ומנסים לעזור. יש פתגם שאומר "הפוסל במומו פוסל". (וכן, עמית מקיז דם מהמנוע שלו, זה נכון) |
![]() |
#8 |
Guest
|
מילים הם רק מילים
היי חברה ארילו ,אל תיפגעו והערות אפשר לכתוב כמה שרוצים ,תעזרו לו פיזית עכשיו ,ואולי אתם מכירים מישהו שכן יכול להגיע אליו .
היהודים תמיד עוזרים אבל מתי שמתחשק להם. ברגע של הארה. |
![]() |
#9 |
Guest
|
יתכן שצריך לנסות יותר לעזור, אבל להקיז דם ? אני בטוח שהוא עושה זאת בשביל תחביב או ו הספורט. אחרת מזמן בן אדם שפוי היה מקבל המלצה טובה על מוסך קרוב ....ושם קץ "לסבל האין סופי"
|
![]() |
#10 |
Guest
|
חנן תודה על האיכפתיות . אני אכן מקבל עזרה מחברים באתר שתורמים יותר מרק זמן פנוי .
אך כמובן שעזרה פיזית מתקבלת תמיד . הרכב המדובר הוא אכן תחביב ולא רכב יום יומי ולכן אין אני מעוניין לשלוח אותו למוסך. כמו כן שאני לא מחבב את המוסכים בארץ. אני אשוב לעדכן במשך השבוע. עמית |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד