![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: x
|
אמרתי שאין מתח כי חשבתי שאת זה אתה רוצה שאבדוק.. ומן הסתם זה ברור שאין מתח..
הבנתי מה שאמרת.. אני אבדוק ואחזור עם התוצאות.. תודה רבה לך דוד .. על כל הסבלנות! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
דוד שוב.. אני מצטער שאני משגע אותך עם הבעיה הנודניקית שלי..
יש לי שאלה שאולי הכל יהיה יותר פשוט.. האם אפשר פשוט לחשוף את החיווט של אחד מאורות החנייה האחוריים ולשלב את בית הנורה של נורית המספר במעגל ? זתומרת לעשות בערך כמו בתמונה: ![]() אני מסתמך על כך שנורות החנייה פועלות במעגל דומה למעגל שדרוש לאור של הלוחית.. (איך שמדליקים אורות דרך או אורות חנייה.. נורית הלוחית אמורה לעבוד גם..) לכן.. אני חושב שאין בעיה.. אבל השאלה היא אם זה יכול לעשות קצר כלשהו.. או סיבוך אחר? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אתה לא משגע אותי, היה רגוע.
![]() בתיאוריה הדבר אפשרי. אבל למה לא לפתור את הבעיה כמו שצריך. האם התאורה בלוח השעונים נדלקת ללא הפיוז ?. דוד.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
אתה שואל למה לא לפתור את הבעיה כמו שצריך?
אני יכול לענות לך .. שעם כל כמה שאני אדם פרפקטציוניסט.. שבדרך כלל פותר הכל כמו שצריך.. היום גיליתי. .אחרי ביקור אצל 2 חשמלאי רכב.. שביקשו על הבדיקה הנל סכום התחלתי של 150 שקל לא כולל מעמ ולא כולל תלאות נוספות בדרך.. ואני חושב שתמוה מאוד לשלם את המחיר הזה על הדבר הכל כך מזערי הזה.. בכל אופן.. ללא הפיוז .. הנורית המצביעה על נורה שרופה איננה נדלקת.. הכל מצביע על קצר במערכת.. הרי איך שנכנס פיוז הוא ישר קופץ.. מצאתי פיתרון זול.. פנס כיס איכותי בעל לד חזק.. שעולה 25 שקלים.. במידה ואני לא אצליח לפתור את הבעיה הזו השבוע.. אני אאלתר נורית לוחית רישוי -משל עצמי
נערך לאחרונה על ידי lior169 : 23-08-11 ב 17:15. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
נו באמת. בגלל קומבינות כאלה שוק הרכב יד שניה בארץ נראה כמו שהוא נראה.
טלאים כאלה גורמים לרכב להיות לא אמין. תקן את הבעיה וסע בראש שקט. מה יקרה עם תאורת לוח השעונים? נערך לאחרונה על ידי Caveman : 23-08-11 ב 17:34. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
שאלתי על תאורת לוח השעונים, ואתה עונה "הנורית המצביעה על נורה שרופה איננה נדלקת.."
יש הבדל בין השניים. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
אוקיי.. הייתה אי הבנה..
התשובה היא כן.. גם בלי הפיוז תאורת לוח השעונים דולקת.. אם אני לא טועה.. לפי ספר הרכב היינס.. רשום שפיוז 51 שולט על נורית המספר ועל התאורה של אור המצית.. תקן אותי אם אני טועה.. האורות הכתומים על הכפתורים של פתיחת החלונות החשמליים כן עובדים |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
סתם לעידכון קל..
החלטתי לא לעשות קומבינה של האור כמו שחשבתי/המליצו לי לעשות.. לא רציתי להסתכן בקצר או בעיה גדולה יותר.. הכנסתי פנס לד קטן.. הדלקתי אותו מבעוד מועד.. האוטו עבר טסט חלק (חוץ מגלגל אחורי שהוחלף..) שיהיה שבוע טוב לכולם! ותודה על העזרה! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
נו אז האוטו עבר טסט חלק, מה תעשה הלאה תמשיך עם פנס הלד ?.
דוד.
|
|
|
|
#20 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
כי אם זו לא קומבינה, אני לא יודע מה כן. אגב, מדוע הוחלף רק צמיג אחד? |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה במציאת סיבה לבעיית פיוז סירויס בבית הפיוזים | blueuno | טמפרה - טכני | 6 | 26-05-13 21:16 |
| לוחית רישוי של מרצדס | lrl23 | תמונות וסרטונים - כללי | 1 | 14-02-10 01:22 |
| עזרה במציאת תמונה-פיאט קופה עם קסנון | dabab | תמונות וסרטונים - פיאט | 1 | 25-10-07 03:33 |
| עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 22:26 | |
| מדבקת המועדון ללוחית רישוי+תמונה. | מועדון פיאט ישראל | 5 | 26-08-06 22:25 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד