![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
עזרה - חוות דעת על תוצאות בדיקה
אולי צריך לשים את השאלה הזאת ב"ייעוץ לפני קניה"? אני מחפש כמה שיותר תשובות ועניין.
היום לקחתי פיאט פונטו ספייס 2001, 80 כ"ס , 16V. לבדיקה לפני קניה. ולהלן תוצאות הבדיקה : http://www.siz.co.il/my/tzvnji4gqnnt.jpg מקווה לעזרה, תודה חברים! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה אתה רוצה לדעת ?.
הרכב עבר תאונה די קשה יש לו שסי. הגיר מחליק. בד"כ הם כותבים: בלאי בדיסקיות הילוכים.(כס"ת) אבל כאן יש כבר החלקה. בקיצור בקושי חצי מהמחירון. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
קודם כל: הדף (לינק) אינו נפתח.
שנית: רכב שעבר תאונה די קשה (לפי מה שדוד כותב, כנראה ראה את המסמך), בעיה עם הגיר. זהו רכב כבן 10, מה המחיר המבוקש? האם אתה מוכן לקחת את הרכב יש לאחר הקניה למוסך שיישר קו?! זה יכול להיות סיפור ארוך מאוד. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אצלי הלינק כן נפתח.
דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
מחירון - 15 וחצי. בעלת הרכב הסכימה למחיר של 13,500 . לא מוכן לדבר כזה.. אם יש לו כבר בעיות זה אומר שיהיו כנראה עוד בעיות בהמשך..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
המכוניות הללו נמכרות סביב ה- 10K ש"ח.
ביד 2 המחיר 13,5K. ש"ח שכח מיזה חפש רכב אחר. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבקש עזרה בהערכת תוצאות בדיקה עבור HGT | CarpeDiem | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 01-01-11 23:47 |
| מבקשת עזרה/חוות דעת על בדיקה לפני קנייה | ucandoit | יעוץ ברכישת רכב | 9 | 26-03-10 18:33 |
| חוות דעת על תוצאות בדיקה(פונטו ספייס 2001) | qwerty123 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 26-06-09 21:04 |
| עזרה בפענוח תוצאות בדיקת רכב. | lenlen84 | יעוץ ברכישת רכב | 22 | 16-01-09 14:06 |
| עזרה בפיענוח תוצאות בדיקה לפני קנייה | got-fiat | פונטו - טכני | 21 | 25-08-08 21:14 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד