![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]...
כן בשלום אם זה נחשב כמו ביצה מקושקשת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
היא בא גם לג'אמיקה.. אבל רק ליאראות ולא לחוות. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
תחושת התעופה לאוויר נובעת לא מכישורי נהיגה ולא מהרכב עצמו, זה קשור רק לאיזה מהירות ניגשת לגבעה, בנוגע לזה שאתה מרגיש שהרכב הולך לעוף בסיבוב זה כבר קשור אליך כנהג ולצמיגים שלך
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
אולי צודק ואולי לא...
זה פשוט בטח היה יותר מידי בשביל הבראבה היא כבדה וגבוה הכוונה למרכז הכובד אז לא יודע זה אוטו יותר לכבישים פתוחים ורחבים הבראבו הוא מתאים יותר קטן וזריז
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
יופי של סרטונים!!! מאוד מעניינים ויפים. אבל, אף סרטון שבעולם לא יכול להעביר את מה שעברנו ביום שבת, פשוט תענוג!!!
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
מה שחויתם נקרא בפשטות "איזור נס הרים". ישנם מקומות רבים בארץ עם כבישים כאלו.
כן ניר, אני יודע שהאיזור מעט מסוכן, למרות שהמקטע הראשון דווקא נראה לי בטיחותי יותר מהאיזור שקרוב יותר לנס הרים. יצא לנו גם יום נחמד מבחינת כמות המטיילים היחסית קטנה. הרוסי, לאו דווקא. כמובן שלכל רכב ישנן המגבלות שלו, אבל, ניסיון הנהג, תקינות הרכב, ומצב הצמיגים יכולים לחולל ניסים ונפלאות. כל עוד הכל נעשה כמו שצריך ובצורה בטיחותית. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
איכות האספלט באיזור נס הרים מפתיעה לטובה.
בכל מקרה - ח"ח על הסרטים, איכות הצילום השתפרה פלאים, וגם העריכה! אני מחכה לסרטים של אדי... |
|
|
#7 |
|
Guest
|
הם כבר בדרך לעריכה
|
|
|
#8 |
|