![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#161 |
|
Guest
|
אביעד, אני אישית מסכים ללא כל ספק שהאונו טורבו היא אכן מכונית שהשאירה חותם בעולם הרכב. לפי סיפורים ששמעתי, בזמנו האונו טורבו היתה אחת המכוניות היותר מרהיבות שהיו.
בנוסף, אני אתן לך דוגמא, באירוע שהיה לקידום הספורט המוטורי בארץ שהתקיים ברמת הכובש, האונו טורבו של סטאס (או אדי תלוי איך מסתכלים על זה) עמדה לה שם בצד ושני אנשים עברו לידה ואחד מהם אמר לחבר שלו "הנה אונו טורבו,חבל, כבר לא מייצרים דברים כאלה" וזה הראה לי בתקופה ההיא איזו מכונית נוסטלגית ומוערכת היא. |
|
|
#162 |
|
Guest
|
אני לא בא למפגשים כדי שייראו את האוטו שלי אלא אך ורק בגלל שאני מעריך את הנפשות הפועלות במועדון, הגרעין הקשה, שכבר לפי דעתי הספיק להתגבש ולהפוך לחבורה טובה של אנשים שכל אחד נותן מהידע שלו ובנוסף כי אני נהנה עם החברה האלה. ולראות את כל המכוניות המדהימות שלא רואים כל יום כמו פיאט קופה, אונו טורבו, X1/9, פונטו HGT ועוד קלאסיות שהגיעו למפגשים ביקום, ככה שממש לא אכפת לי אם רואים את המכונית שלי או לא רואים את המכונית שלי בתמונות או בסרטונים כי אני מודע לכך שהיא לא המכונית הכי מעניינת במפגשים האלה, בלשון המעטה (למרות שבשבילי היא הכי מיוחדת ואני הכי אוהב אותה מבין כל המכוניות שעל הכביש).
בקשר לאנשים שלא מגיעים למפגשים ומעזים להתלונן, למה אין ככה? למה זה לא ככה? למה לא רואים אותי? למה כן רואים אותי? ועוד כל מיני הערות טיפשיות. יש כאן אנשים יקרים מאוד שבזמנם המועט מאוד בין העבודה לשאר עיסוקיהם כמו ניר, גילי, גדעון, אביעד, אדי, רפי ועוד אנשים שאני מצטער אם שכחתי מישהו, מצליחים להרים כאן אירועים יפים מאוד כמו למשל מפגשי יקום האגדיים הטיולים המצויינים והמהנים ואתם לא מגיעים ועוד מתלוננים!!!!!!!!!!!! ככה שאני ממש מבין את התסכול שלהם ושותף לו. |
|
|
#163 | |
|
Guest
|
צטט:
מה רע? |
|
|
|
#164 |
|
Guest
|
מה רע?
חה, מה רע הוא שואל, אתה חושב שהאוטו שלך נראה טוב? קרקס מדראנו. |
|
|
#165 | |
|
Guest
|
צטט:
ואין לי ספק שלאביעד נפלטה הערה זאת ללא כוונה נכון אביעד? |
|
|
|
#166 | |
|
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
תאמין לי. |
|
|
|
#167 |
|
Guest
|
אוי , תראו יש לנו 861 חברי מועדון.
נראה לי עוד מעט נשיג את CF. |
|
|
#168 |
|
Guest
|
מה רע לראות את התמונות ולהיהנות?
אם כל אחד יכול לצלם אם ירצה להראות-אז סבבה ובכייף. אם למישהו לא טוב לו לצלם-לא חייב לעשות. זה לא רק בשבילי זה גם בשביל לשתף את מועדון ואת גם כולם כדי לראות ולהיהנות. לא יודע מה איתכם קיצר שיהיה טוב לכולם. |
|
|
#169 | ||
|
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
על אחת כמה וכמה פיאט... |
||
|
|
#170 |
|
Guest
|
דווקא השוו אותה ל-205 GTI ולמרות שהאונו (המקורית) יותר מהירה, היא פחות נחמדה בסיבובים.
אגב, התכוונתי לאיך שמתייחסים אליה היום. באמת שאפשר לקנות אחת ב-200 עד 250 פאונד. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד