מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > מועדון פיאט ישראל
עקוב אחרינו ב-RSS

מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט אונו 45, 1.0, 92'

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הבמבינה שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפנדה שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי!

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 13-02-07, 16:09   #1
Guest

לתגובה הזו חכיתי, אני שמח שיש את את ההבנה שלך Caveman
תודה
אלי

ישן 13-02-07, 16:15   #2
Guest

ניר (ואדי) נכון שלאונו אין יומרות מוטוריות. היא תוכננה כרכב להמונים. גם פורד מודל T. ואני חושב שנינו נהנה להסתכל על פורד מודל T.
גם לפיאט 500 אין יומרות מוטוריות ובכ"ז מדובר באחד הרכבים היותר קלאסיים. כל כך קלאסי שיש לו מועדוני מעריצים בכל העולם (למרות מנוע 500CC מקורר אוויר, ואבזור של עגלה עם סוס).

נכון שגיוון זה חשוב למועדון, אבל גם כמות. ואני לא חושב שהיא באה על חשבון האיכות במקרה שלנו, וכל חבר במועדון נשפט על פי אופיו ומעשיו, ולא על פי האוטו שיש לו - אנחנו לא חבורה של כוסיות מרמת השרון (ויסלחו לי החברים מרמת השרון).

והערת אגב, אני לא חושב שלאונו טורבו יש יומרות מוטוריות, אחרי הכל, היא לא יכולה לפנות - ובשאר העולם מתייחסים אליה כמו לזבל מצוי. קונים אחת בפחות מ-200 פאונד.

ולגבי התמונות, ברור שכל אחד יצלם את מה שהוא רוצה ואת מה שמעניין אותו (ואכן זה לא מעניין לצלם אונו - כי יש כזאת בכל פינת רחוב), וכן אותנו מעניינים הרכבים שפחות רואים על הכביש - אבל מכאן ועד ללזרוק את כל בעלי האונו מהמועדון המרחק גדול. גדול מדי לטעמי.

אחרי הכל באיטליה אף אחד לא מתרגש מאלפא רומאו, בגרמניה אף אחד לא מתרגש מ-BMW, ובאנגליה אף אחד לא מתרגש מיגואר (חוץ מבמקרים שנופל לה האגזוז והיא יוצרת פקק על ה-M1).

אין ספק שרכבים "מיוחדים" (X1/9, הפיאט קופה, האלפות, ה-HGT, האונו טורבו, הרכבי אספנות, וכו') הם אלה שמושכים את העין ואת הסקרנות של כל מי שמגיע, ולא עוד "סתם אונו". אבל גם ל"סתם אונו" יש לדעתי מקום אצלינו.

דבר אחרון - אין ספק שהמטרה שלנו היא לעודד את החברים להיות פנאטיים בקשר למכוניות שלהם ולתחזק אותן ברמה הגבוהה ביותר, ולשמור עליהן בהתאם. ומי שחושב שאגזוז, ספויילר, מדבקות, אורות ושאר ירקות זה יפה - שיהנה מזה. על טעם וריח...

*אין ההודעה בא להעליב אף אחד. חילוקי דעות זה דבר משובח שמפרה את המחשבה. אני באופן אישי אשמח לראות את כולם (ואף יותר) בכל אחד מהאירועים.

ישן 13-02-07, 16:26   #3
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי ארילו
נכון שגיוון זה חשוב למועדון, אבל גם כמות. ואני לא חושב שהיא באה על חשבון האיכות במקרה שלנו, וכל חבר במועדון נשפט על פי אופיו ומעשיו].
יש לך 857 חברי מועדון.
מתוכם 25~30 חברים פעילים, אכפתיים וכו...
מה עוד אתה רוצה? עוד מספרים? עוד נושאים בפורום כמו "צבע לטסות", "לא דולק אור תא קפפות"
ועוד ועוד ועוד.

לגבי אונו טורבו- אתה טועה ובגדול
אל תתווכח איתי על הנושא ,מכיר אותו מאד טוב.

ישן 13-02-07, 17:27   #4
Guest

תגובה

אביעד, מה שאתה מנסה לעשות זה לצאת בסדר עם כולם. ואין לי בעייה עם זה, כל עוד זה לא פוגע ביכולת של המועדון להתפתח ולהוכיח שיש לו מקום בין מועדוני הרכב בארץ.

הבעייה היא שאתה חי בחברה ששופטת על פי מימדים חומרניים ותו לא. גרוע מכך, פיאט ממילא לא מייצרת מכוניות מי יודע מה מענינות ב 10 שנים האחרונות , ורוב תשומת הלב הופנתה לאלפא רומיאו ובצדק. לא זכורה לי מכונית אלפא רומיאו שנזרקה הצידה מחוסר עניין. כמעט כל דבר שיוצא משם מקבל את מלוא תשומת הלב , וגם מוכיח את עצמו בסופו של דבר.

בפיאט זה לא המצב כלל. ובארץ זה חמור פי כמה. מדגמי המכוניות הנדירות נמכרו פה יחידות בודדות , ודווקא לאונו טורבו מקום של כבוד בין כל הסמרטוטים שמסתובבים פה על הכביש. לא רק בגלל המצב הנדיר של הדגם הספציפי של סטאס , אלא משום שהיא הייתה מוערכת בכל מערכות העתונות בעולם כשהיא יצאה לאוויר לפני 20 שנה בערך.

ככה שאונו טורבו לחוד, ואונו NO-FEAR לחוד או החוצה.

אז סלח לי אביעד , ויסלחו לי כל בעלי הפיאט אונו למיניהם, לא שופט אף אחד מכם, זה גם לא מקומי, ואני מכיר את רובכם ואתם אנשים נהדרים. אבל להתלונן על כך שאין מספיק תמונות לפיאט אונו זה פשוט אווילי.

. פיאט של היום, זה לא הקלאסיקה של פעם. ושפע הפונטו והאונו שזרוקות פה בכל חור במדינה לא הופכות אותן לאיזה מוצר בעל ערך. מקסימום לעציץ נחמד בעתיד אחרי שהחלודה תכלה שם הכול.

כנסו לפרופורציות וקבלו את זה בהבנה.

ישן 13-02-07, 17:37   #5
Guest

אדי, אני מסכים איתך ש-800 חברי מועדון צריכים להימחק - אבל מאחר וזה לא ממש מפריע לדטה בייס, הם נשארים

ולגבי נושאים - לא אכפת לי מה הנושאים כל עוד הם מנוסחים היטב, ולא חוזרים על עצמם 4 פעמים ביום

אגב - אתה גם מוזמן להישאר :P

לגבי אונו טורבו, זה לא המקום להתווכח גם. נעשה את זה פנים מול פנים

ישן 13-02-07, 17:44   #6
Guest

ניר, אני מסכים איתך שלא צריך לצלם את כל האונו שיש לכולנו מכל זווית, ושהרבה יותר מעניין ונחמד לצלם רכבים יותר מיוחדים ופחות שכיחים.

לגבי מה שפיאט מייצרת - זאת סוגיה אחרת לגמרי, ולצערי אני לא יכול להשפיע עליהם. גם לגבי מה שהיבואן מביא לארץ ומה שהוא מוכר. אולי אם יהיה לנו יותר כוח (וכוח מתבטא בכמות דווקא) נוכל להשפיע עליו.

אבל מכאן ועד לוותר על חברי מועדון פעילים (אלו שרק רשומים, לא כותבים, לא מדברים, לא מגיעים הם לא חברי מועדון מבחינתי) המרחק עצום.

ובקיצור, לגבי הצילומים אני מסכים איתך. אין טעם לצלם אונו בלי סוף. כשתהיה גלריה פעילה נוכל לאפשר לאנשים אחרים להציג את הרכבים שלהם.

לגבי הטיולים, המפגשים וההרצאות - יש מקום לכל אחד. לאונו, לפנדה, לריטמו, לכולם.

ישן 13-02-07, 18:02   #7
Guest

תגובה

א. לגבי האונו טורבו אביעד, אין לך מה להתכווח עם אדי. או בכלל לגבי משמעות הדגם הזה. אתה תפסיד. יש לאונו טורבו ערך כביר בפיתוח המכוניות הקטנות של פיאט ובכלל במערכות טורבו. לא משנה שהיא גם קירקסה כל דבר שעמד מולה בשנים ההם.

ב. לא מסכים שבמקרה שלנו כוח הוא כמות. כי כוח נמדד גם ביכולת ההשפעה [כסף בין היתר] של החברים. וכש 90 אחוז נוהגים באונו ובכלל לא מצויים במדגמי הלקוחות של סמל"ת , אף אחד שם לא שם קצוץ על 20 איש שלעשרה מהם מכוניות שעוד שוות משהו. במילים אחרות - גם אם יהיו פה 400 אונו, זה לא יעזור. לך תראה במועדון אלפא רומיאו מה זה השפעה. אתה באמת חושב שהיו נותנים להם להם לערוך אירועים במתחם אם כולם היו מגיעים לשם עם אלפא 33??? בחייך...

בשביל כוח אמיתי , צריך סגנון, צריך מקוריות, צריך באז [שהיא מילה מחורבנת אבל די ממצה]. וכשאין מקוריות, כשאין ייחוד, וכשאין רצון לתרום, אתה נשאר בלי כלום.

הגרעין שתורם פה הוא כל כך קטן, ממש מיניאטורי. שהחוצפה הופכת לבושה , כשאלו שבכלל לא עושים כלום מתלוננים.

במקום לפתוח פה שירשורים חוזרים על תלונות, תעצרו שנייה ותחשבו טוב ופעמיים אם יש לכם בכלל את הזכות לזה.

ישן 14-02-07, 11:36   #8
Guest

מה לעשות, פיאט זה מותג עממי ורכב להמונים.
ניר, אתה מדבר על כוח והשפעה מול היבואן, אבל מי במועדון קנה את הרכב שלו בסוכנות של סמל"ת, ולא בטרייד אין?

בסופו של דבר, המותג מבוסס על תהילת העבר וכולנו גאים בכך שיש במועדון אקזוטיקה כמו פיאט קופה, אבל במצב בארץ גם עורב יחשב לזמיר.

אני בתור אחד שמעדיף רכבים בצורה המקורית חושב שאין מקום לתמונות של אונו 45 משופרות, אבל כן יש מקום לתמונות של אונו במצב מקורי ומטופח - כמו האונו של גיא - שתשמש כדוגמא ומופת לאיך רכב צריך להיראות, ומקווה שאנשים ילמדו מכך.

ישן 14-02-07, 15:41   #9
Guest

לא יפה באמת בקליפ עצמו לא רואים בכלל תמונות של האונואים
כאילו מה כלכך קשה היה להוסיף עוד 3 - 4 שניות עם תמונות של האונואים שהיו במפגש ועמדו שם בשורה?
זה לא כאילו היו 200 אונואים
ואנחנו חלק מהפורום בדיוק כל שאר האנשים שפה , אז זה לא אוטו נדיר
אבל זה אוטו של חברי הפורום

[/url]

ישן 14-02-07, 19:48   #10
Guest

ממש, אבל ממש לא היה צריך להוסיף את התמונות שהוספת.
האונו טורבו ממש מיותר בתמונה לנוף ה"מדהימות" שלכם
זה מועדון FIAT , עלאק.
התמונות האלו טובות לשים בבית ולהסתכל עליהן.

חוקי פרסום הודעות