![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#141 |
|
Guest
|
תגובה
אביעד , מה שאתה אומר אפשר לומר גם על פיאט ריטמו או 500 , או כל רכב שפיאט אי פעם יצרה. זה הופך אותו לאיזה יציר מוטורי ראוי? בפרוש לא. לא כל מכונית שפיאט מייצרת תהיה קלאסית ולא כל מכונית גם שווה משהו. האונו, בזמנה הייתה טובה מאוד, כמו שהפונטו שבאה אחריה נכנסה לנעליה בהצלחה.
אבל אם תסתכל על מכוניות אחרות , הסטילו, או הפונטו ספייס [ויסלחו בעליה פה] אלו מכוניות נשכחות. לא השאירו שום חותם ושום דבר. היו וחלפו. במועדון רכב , לפחות כזה עם יומרות, ויש לנו אחרת אין מה לחפש; אני לא מוצא שום סיבה לצלם 40 מכוניות מדגם פיאט אונו שנראות אותו דבר , לא תורמות שום דבר מבחינה מוטורית למעט הפקקים שהן יוצרות כשהן נתקעות , ובטח לא אונו "משופרות" במיטב תוצרת הפלסטיקה והניילון. אין לי שום דבר אישי נגד האונו באמת שלא. אבל אני פשוט לא מוצא סיבה מספיק טובה לצלם אותן.. כי פשוט אין. מי שלא מתאים לו, שיעשה מה בראש שלו. מצידי שנשאר עם 12-13 מכוניות שונות ונרוץ. עדיף מאשר שנראה כמו איזה מגרש גורטאות. |
|
|
#142 |
|
Guest
|
יש רק אונו 1 שיותר מראוי להיות מצולם ומצורף.
אני מדבר על הגזע הנכחד של משפחת האונו. |
|
|
#143 |
|
Guest
|
אתם ממש נותנים תחושה שאנחנו פשוט מיותרים במפגשים או בטיולים שהיו...
אני חשבתי שזה לא יהיה ככה, חבל..... אדי : אם אתה ככה כותב בהודעה האחרונה (זו הקודמת להודעה הזו שאני כותב) זה מראה אך ורק שאתה לא אובייקטיבי... כולם יודעים (לפחות אלה שהיו במפגש האחרון) על איזה אוטו אתה מדבר, נכון שיצא לך עבודה יפה... אבל אני לא חושב שככה צריכה להיות התגובה שלך... בברכה אלי |
|
|
#144 |
|
Guest
|
GA GA GA
|
|
|
#145 | |
|
Guest
|
צטט:
פחות אחד יותר נחמד. הלאה מי הבא בתור? |
|
|
|
#146 |
|
Guest
|
אחלה תגובה ניר!!
|
|
|
#147 |
|
Guest
|
מה לעשות, אני ממש לא חושב שאונו 45,60,70 S,SX או כל מיני רמות גימור אחרות
5 דלתות, 3 דלתות, whatever זה ממש לא אוטו שצריך לצלם אותו, או לעשות לו אלבום תמונות שעוד שווה להכניס לגלריה, ולתת לאנשים ברחבי האנטרנט לראות אותם. במיוחד עוד איך שהם נראות אצלכם. במה האונו שלך שונה מכל אונו אחרת מאותו דגם, למה לצלם אותה, מה מיוחד ויפה בה? כן, מה לעשות אבל אונו טורבו זה רכב מיוחד ונדיר. במיוחד האונו שראית ביום שישי במפגש. נ.ב. העבודה לא יצא לי טובה בטעות, היא תוכננה לצאת כך, (למרות שאני עדיין לא שלם אם הפגוש הקדמי). ישנם בארץ כמה אונו טורבו אחדות שנראות ונוסעות יותר גרוע ומבייש מאשר FIESTA שנת 83 יש אנשים אם טעם ויש אנשים בלי טעם. זה מאד פשוט |
|
|
#148 |
|
Guest
|
טוב, זה מסתיים כאן. כל תגובה נוספת בסגנון תימחק.
בלי להעליב או לפגוע באף אחד, אני פשוט לא מסוגל לראות את זה. |
|
|
#149 | |
|
Guest
|
צטט:
יש פה מסר מאד ברור. עדיף מאוחר מאשר אף פעם |
|
|
|
#150 |
|
Guest
|
אדי, אני כמנהל וכחבר בפורום הזה, לא מוכן לסבול את העובדה שאנשים נשפטים על פי רכביהם.
מה שהופך חבר פורום לטוב או לא לדעתי זה האופי של הבחור, לא הרכב שלו, נקודה. אם לחבר פורום מסוים יש פיאט אונו, אין זה אומר שהוא לא מתקבל בברכה בטיולים ובמפגשים. ואין זה אומר שיש לשלול את רכבו. עובדה שישנם חברים עם רכבים כאלו שכן מגיעים, וכן משתתפים, לכן אני מעריך אותם. מצידי שלמישהו תהיה פראררי, אם הוא לא תורם כלום למועדון, המעט שבמעט זה להגיע להתכנסויות, הוא זה שצריך להתייחס אליו שונה, לא הבחור הנחמד שמשקיע עם האונו. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד