![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
תגובה
תודה ענקית לכל הקבוצה המדהימה שהגיעה
אדי כרגיל, עם ה V6 המזמר פשוט מחמם את הלב ומרטיט איברים. תודה כמובן לאלפא 145 ולאונו טורבו שהפגינה עליונות על הכביש בכל רגע נתון.. תמונות וסרטונים כמובן שיהיו, אבל לנוכח אופי הצילומים והגיוון בהם, זה ייקח זמן. אני מקווה שתהנו בסוף.. תודה לכולם, היה אחלה. להתראות ברמת הכובש ב 9.2.07... |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Re: היה פשוט נהדר!
צטט:
בפעם הבאה פשוט תיתן להם לצאת לפניך, וכך פשוט לא נאלץ לסבול (להתעצבן, ולשבור את הראש מתי לעקוף אותך נ.ב, אין כאן שום מטרה להעליב או לפגוע רק עצה ידידותית לעתיד ![]() ושוב, היה מפגש מעולה. החבר'ה - כרגיל - מעל ומעבר :P |
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Re: היה פשוט נהדר!
צטט:
המפגש הבא קרוב מתמיד. אתה מתכוון מתי הטיול הבא מבית היוצר של ניר היה טיול מעולה, חברים חדשים, נוף מרהיב, כבישים... ללא מלים. יש חומר גלם מעולה לסרטונים ותמונות יפות מאוד. אני משוכנע שכולכם נהניתם ולכן את התודה אני מוסר לניר, על התכנון והארגון. להתראות ב-9.2 ברמת הכובש .
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
היה כיף.
נבחר לטיול יופי של מסלול, לא ידעתי שיש דברים כאלה בארץ, ההרגשה כמו בשוויץ. תהיה גלריה כלשהי? אני חושב שהיה לכולם מספיק זמן להתחרע גם לבד כשעצרנו בפארק בריטניה. הכבישים של נס הרים נראו עמוסים כך או כך, בלי קשר לנסיעה בשיירה או לא. היו כמה רגעים שהנהיגה של כמה אנשים הייתה ,איך לומר, לא מנהלתית, ולדעתי זה קצת בעיה כאשר נעשית נסיעה כקבוצה. כאשר אתם בודדים אין לי בעיה עם זה, תעשו מה שאתם רוצים. בכל זאת, חלק מאיתנו נוסעים עם 60 כוח סוס , ואצל חלקנו כמה כבר ברחו מהאורווה.אגב, מי זה הבחור שהיה עם הפונטו הלבנה והחולצה של הרדבול טרק אטאק? |
|
|
#5 |
|
Guest
|
אחלה של טיול
![]() חביב מאוד המקטע הראשון אני מוכרח לציין, לא ידעתי שהוא קיים, ויצא לי להסתובב הרבה באיזור. הוא הרבה יותר בטיחותי מאשר האיזור של נס הרים. תודה לניר על ארגון המסלול, וגם ל GPS, שכנראה שגם אני אקנה לי צעצוע שכזה בקרוב. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
בקשר לענין הבלימות שלי
לכל אלה שהפריע להם הבלימות שלי
הסיבה לבלימות היא מגבלות בפיאט אונו פשוטה בניגוד לרכבים אחרים שהיו.. עוד סיבה היא מכיוון שמדובר למרבה הפלא בכבישים שאיני מכיר ובירידות עליות וזוויות חדות שמעבר למגבלות הרכב שלי ואני גם לא מכיר אותם אני מטבעי לא נוסע מהר בקטעים שכאלה .. בכל זאת אני בא להנות מטיול ולא להתאבד.. בכל זאת פיאט אונו הוא לא רכב יציב במיוחד על הכביש ועל כך יעיד כל בעל פיאט אונו.... ולא כל שכן כמדובר בכבישים צרים לא מוכרים שאין לך זווית ראיה לגבי רכב שמגיע ממול.. פעם הבאה פשוט תיהיו לפניי (רגע בעצם הייתם לפניי ממילא רוב הזמן..[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח) וכך לא תצטרכו לסבול מאיטיות ...... ושוב מצטער על האיטיות שלי.... בפעם הבאה אשתדל לדמיין שיש לי פורשה..
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
למרות שלא הייתי בטיול עקב מגבלות מרחק- ניכר כי נהנתם בטיול ושהיה לכם מסלול מצויין. מחכה לתמונות כדי לראות מה הפסדתי..
צביקה, אני מבין אותך בהחלט, הרכב בלתי יציב לחלוטין בסיבובים וכל סיבוב במהירות של מעל 40 קמ"ש יש הרגשה שהרכב עומד להתהפך. (כן, הבולמים חדשים וכל הרכב חדש.. אם הייתי בא לטיול הייתם צריכים לסבול כנראה גם את הבלימות שלי.. מאוד הצטערתי לשמוע כי כמה מהחברים חשבו שהם נמצאים לבד על הכביש ועקפו מהשוליים ועל פס לבן רצוף, פשוט חבל. |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
צטט:
נכון , אנשים ??? תבין ,פשוט יש מכוניות שאין להם מספיק מקום,בנוסף לנהגים שחוסמים את המקום הקיים. |
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
צטט:
יש תאורטית 45כ"ס , לערכתי לפחות 15-20 חלפו עם הרוח . אני עוד לא פסלתי את האפשרות להגיע איתה לגימיקאנה |
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
צטט:
השתמשו בבלימת מנוע, רוב הזמן הייתי על הילוך 3 ולפעמים 2 וככה לא תאבדו את עוצמת הבלמים שלכם. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד