![]() |
|
![]() |
מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#121 |
Guest
|
עצוב
![]() ![]() אני חולה והמזג אוויר לא לטובתי.... תהנו חברה..... ושבת שלום |
![]() |
#122 |
Guest
|
ניר, אני לא מפחד מהגשם :P
חס וחלילה - אני פשוט לא אגיע עם האוטו הפעם, זה מה שמבאס ![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
לצערי לא אוכל להגיע מכיוון שחליתי בשפעת חשבתי שהיום ארגיש יותר טוב אבל עדיין יש לי חום גבוה.
תעשו חיים ותהנו. |
![]() |
#124 |
Guest
|
לכל החולים - תרגישו טוב! והחלמה מהירה!
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
היה מפגש טוב - אהבתי מאוד
![]() תמונות יהיו מאוחר יותר :P |
![]() |
#126 |
Guest
|
היה מצויין. כל הכבוד לניר על המסלול, לכולם שהגיעו וכמובן לכל מי שנתן יד רגל או עצה בקשר לבעיית החשמל שהייתה לי.
ולגבי מזג האוויר, את הגשם פגשנו רק בדרך חזרה הבייתה. |
![]() |
#127 |
Guest
|
חברה היה טיול מדהים. כל הכבוד לניר ששוב תכנן מסלול מעלף ומהנה שאני אפילו הייתי בהלם שהפונטו הקטנה שלי עמדה בכל הפיתולים האלה ובאמת הפתיעה אותי למרות ששוב הGPS עשה את הטעות שלו ונכנסנו לאבו גוש לסיבוב התרשמות.
שמחתי לפגוש את כולם שמחתי לקבל טיפים מדני ומאוראל ומגדעון איך לנצל נכון את האוטו בפניות ובכלל מאוד מאוד נהנתי. מחכה כבר בקוצר רוח לראות תמונות וסירטונים. נ.ב. אני הרבה מאוד זמן לא אשכח את הסיבוב על הקופה. תשמעו, האוטו הזה פשוט מדהים!!! |
![]() |
#128 | |
Guest
|
צטט:
![]() ![]() ![]() היה אחלה טיול, במיוחד הנסיעה בחזרה, בה "אתם" נרדמתם איפה שהוא מאחור ...(ניר וגילי יודעים בדיוק למה הכוונה). ד"א הכל תועד במלצלמה שלי והמצלמה התחקירנית של גילי ![]() באמת שווה לראות היה ממש כיף ![]() |
|
![]() |
#129 |
Guest
|
////
טיול מהנה בהחלט, נהנתי כל זמן שהייתי למרות שהייתי צריך לפרוש מוקדם.
בכל מיקרה שמח ליראות שישנם דברים שיוצאים לפועל. מקווה שיהיו עוד הרבה מפגשים. ותודה מיוחדת לניר אל הסיבוב שהעניק לי אל הקופה פשוט מדהים מדהים......... |
![]() |
#130 |
Guest
|
היה פשוט נהדר!
תודה רבה לכולם!
ולכל אלה שפגשתי היה ממש ממש כיף. מצטער שנאלצתי לפרוש לפני הנסיעה לאבו גוש (בדרך כלל אני נשאר עד הסוף.. ![]() אבל באמת שהיה כיף.. וסליחה מכל אלה שנסעו אחריי ונאלצו לסבול את הברקסים שלי ... ![]() אבל באמת היה כיף והיה נחמד והמסלול היה ממש יפה. וחימם את הלב לראות את החברים עוזרים לחבר בשעת צרה (בעיית חשמל במקרה זה) . תמיד נחמד כמובן לפגוש את רפי לין האיש והתופעה. בקיצור.. תגידו... מתי?... מתי המיפגש הבא?... שבוע נעים לכולם |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד