![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#111 |
|
Guest
|
דיי למה שוב ושוב לדפוק תראש בקיר?!
צביקה הסביר לך את השימוש בצ'וק לא?אתה רוצה קח את ההצעה , אתה לא רוצה לא צריך יש גבול. עידן |
|
|
#112 | |
|
Guest
|
צטט:
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#113 | |
|
Guest
|
צטט:
אם תגיע למפגש הבא שמתוכנן, אני בטוח שכמה וכמה אנשים ישמחו להציץ באוטו שלך, ואולי אפילו לבצע נסיעת מבחן איתו. עד אז, בצע מדידה נכונה (90 קמ"ש, 100 ק"מ) ודווח לנו מ הייתה צריכת הדלק בליטרים. סוף שבוע נעים! |
|
|
|
#114 |
|
Guest
|
ליאור , יש לי עצה בשבילך :
אולי תחליף את האוטו לאוטו עם צ'וק אוטומטי כך שהוא( הצ'וק האוטומטי) ישבור את הראש מתי כן צריך ומתי לא צריך . ואתה לא תחשוב על זה יותר |
|
|
#115 | |
|
Guest
|
צטט:
בברכה צביקה |
|
|
|
#116 | ||
|
Guest
|
צטט:
צביקה, אני חייב לומר שיש לך המון סבלנות אבל במקרה הנ"ל, אפילו סבלנות שלך התפוגגה.. אין יותר מילים. ***** נערך *****
|
||
|
|
#117 |
|
Guest
|
רבותי כנראה עדכון אחרון על צריכת הדלק
אז ככה:
עם מיכל של 29.4 ליטר הצלחתי להגיע ל 214 קילומטר שרוב רובו נעשה בתוך העיר רק 20 קילומטר מתוך ה 214 נעשה מחוץ לעיר מחשבון פשוט עולה שבתוך העיר האוטו עושה 1 ל 7 בניגוד להתחלה שהצריכה היתה נוראה 1 ל 5 כדי להמחיש עכשיו על מנת לבזבז 30 ליטר דלק אני צריך ליסוע 210 קילומטר לעומת קודם שב 150 קילומטר לערך הטנק היה ריק. מה עשיתי על מנת להגיע לשינוי הזה: הצלחתי להוריד את ה co לפחות מ 1 בטורים גבוהים שזה 2000 סלד לפחות. לעומת בהתחלה שה co היה 5 החלפתי פלגים לבוש לדגם הרצוי. בדקתי קומפרסיה של המנוע הראה קרוב ל 200 הייתי אצל אלי רומנו קרבורטורים. החלפתי את משאבת הדלק הפגומה. ניפחתי גלגלים כראוי. הורדתי מטען יתר מאחורה. עשיתי כל מה שביכולתי גם ל 1 7 בתוך העיר זה שיפור בעיני. תודה רבה לכל העוזרים: בעיקר לצביקה על סבלנותו הרבה גם אם היה חוסר הבנה לפעמים לרפילין ולכולם שעזרו ושכחתי את שמם אם אתם רוצים להעיר משהו אתם מוזמנים. (אני רוצה להדגיש שמחוץ לעיר האוטו מבחינת דלק בסדר) כל הבעיה היתה בתוך העיר. ושוב תודה!!! |
|
|
#118 |
|
Guest
|
מצטער לקלקל את החגיגה, אבל צריכת דלק בודקים בדרך בין עירונית, בנסיעה של כ- 90 קמ"ש ללא מזגן.
|
|
|
#119 |
|
Guest
|
מצטער לקלקל לך את החגיגה
לא מעניין אותי מחוץ לעיר
כי לפי הבדיקה שלי למחוץ לעיר אני יכול גם להגיע גם 1 ל 14 אבל זה לא עוזר לי את רוב הנסיעות אני בתוך העיר עושה ששם הולך הדלק הגדול והכסף זה כמו שאומרים הניתוח הצליח אבל החולה מת. |
|
|
#120 |
|
Guest
|
השרשור שעבר את שיאי גינס 8 דפים 15 תגובות לדף
ליאור שלום רב!
בוא נסכם מה היה לנו פה: שרשור אחד בנושא תצרוכת דלק הזויה! 8 דפים! 15 תגובות לדף! סה"כ 120 תגובות! ומה עוד ...פיאט אונו 1400 אחד ?! ניקוי קרבורטור אחד במוסך. תןצאה: רכב צורך 1:5 ק:מ לליטר בנסיעה עירונית(תזכורת מדובר בפיאט אונו 1400 קרבורטור, גיר ידני, 5 הילוכים, נהג אחד, נסיעה עירונית ללא מזגן!] החלפת 3 משאבות דלק,! 4 עד 5 כווניCO , במוסך שטיפל במקור בשיפוץ הקרבורטור לראשונה, כ3 פעמים, במוסך פיאט מרכזי, כוון נוסף, ולאחרונה במכון קרבורטורים אלי רומנו, במגרשי התערוכה! תוצאה: הרכב החסכוני ביותר בארץ, שיא היסטורי בחיסכון בדלק:1:7 ק"מ לליטר! וכמו שאמרת וסיכמת ליאור הנניתוח הצליח אך החולה מת! נ.ב הוחלפו גם מצתי בוש! את המסקנות חברי הפורום וליאור בתוכם, חברי הפורום המכובדים יסיקו בעצמם! להתראות במפגש בחיפה אצל דני זומרשטיין, יש לך ליאור הרבה מה ללמוד שם, כדאי ומומלץ שתגיע! בברכה צביקה |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד