![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מועדון פיאט ישראל כל מה שקשור למועדון |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#111 | |
|
Guest
|
תגובה
צטט:
קטע הוידאו כנראה לא יהיה זמין היום, מקסימום מחר,או היום מאוחר בלילה. גיא , אין בעייה. עוד כמה ימים. אני צריך פשוט לקודד את הקטעים באיכות גבוהה יותר, ואת זה צריך לעשות בשעות השינה שלי שהמחשב אינו משתמש באפליקציות נוספות ופשוט לתת לו לרוץ עם הקידוד בלילה. |
|
|
|
#112 |
|
Guest
|
|
|
|
#113 |
|
Guest
|
|
|
|
#114 |
|
Guest
|
תגובה
עניני הסרטון..
גיא, קידוד באיכות גבוהה , או טובה מספיק לצריבה תופח לאיזור ה 600MB. מה שנעשה הוא ,בעתיד אנחנו נכין דיסק מלא בו יהיו כל הסרטונים והתמונות וכל מה שקשור במועדון. ואנחנו נחלק אותו בין החברים. ככה גם תקבלו איכות גבוהה וגם הרבה אינפורמציה לשחק איתה.. בינתיים, [בייחוד בגלל שבגוגל מגרבצים עם הקובץ שלי] הנה לכם קישור להורדת הקובץ באיכות מספיק טובה לצפייה. מי שמכיר את כל רזי ההורדות שם, לא ייתקל בקשיים. מקווה שתהנו, רבעק אפילו אני נהנתי ואני ביקורתי פי כמה וכמה כלפי עצמי.. http://www.megaupload.com/?d=CHKQGKLH |
|
|
#115 |
|
Guest
|
ניר, לא הצלחתי להוריד את הקובץ. אתה בטוח שהקישור נכון ומקשר להורדה? (או שכל השרתים לישראל תפוסים?!)
הודעת השגיאה: All download slots assigned to your country (Israel) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you! |
|
|
#116 |
|
Guest
|
תגובה
כשאתה לוחץ על הקישור, אתה אמור לראות מולך מימין מעט למעלה, בקשה להקלדת 3 אותיות והורדת הקובץ. אבל, הבנתי שיש להם בעייה עם הורדות מישראל כרגע אז צריך להוריד את סרגל הכלים שלהם ואז למשוך את הקובץ. אז תנסה את זה..
בינתיים, הקקרים מגוגל סוף סוף החליטו לשחרר את הקובץ.. וכרגיל הורידו לו את איכות הצילום.. בבקשה.. http://video.google.com/videoplay?do...96864804&hl=en |
|
|
#117 |
|
Guest
|
ניר, ראיתי את הסרטון בגוגל, סרטון מצויין!
|
|
|
#118 |
|
Guest
|
אחלה סרט...
תגידו, של מי הקופה הצהובה? |
|
|
#119 |
|
Guest
|
תאמין לי ניר, אתה והמוסיקה שלך. אני חייב לקחת ממך קצת שירים !
הסרטון יותר טוב מהראשון לדעתי
|
|
|
#120 |
|
Guest
|
תגובה
הייתי צריך להפוך את הסדר של הקטעים.. כנראה שעדיף אם זה היה משוחרר ראשון, ואחריו הקטע שערכתי ממש אחרי הטיול. ואני בהחלט מסכים שהסרט הזה יותר טוב. פשוט אז בסערת הרגע קצת התברדק לי..
גדעון לגביי המוסיקה.. עניין של טעם. אני מכיר פורומים שעורכים סרטי וידאו ומשבצים רק מוזיקה אלטרנטיבית רוקיסטית. כל אחד וטעמו , אני בקטע של LO-FI ו DUB וכל מיני כאלו. אבל אני משתדל שזה יתאים לרוח הסרט ולא לרוחי האישית. גל, הקופה הצהובה שייכת לבועז עצמון. קליבר בפני עצמו ואיש יקר.. עוד תפגוש אותו בעתיד אני מקווה. דבר אחרון, אני עוד מעט מעלה ל MEGA את הסרטון הראשון,שתוכלו להוריד. אבל הבנתי שגם אחרי שמורידים את סרגל הכלים שלהם, יש כאלו שנתקלים בבעיות. מישהו הצליח להוריד את הקטע למחשב שלו? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד