![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
צר לי לשמוע חיכיתי לתשובה ממך כבר יומיים . (אמרתי לעצמי בטח הסתדר אז עזב את הפורום )
אני סתם צוחק .. מעניין מאוד.. אני אחשוב על זה.. מה הקשר לסטרטר זה המפתח לבעיה... אשמח אם תתקשר אלי נשוחח קצת אולי נוכל למצוא פיתרון לבעיה. אני אשלח לך טלפון בפרטי.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
הנורה של האימובילייזר המקורי נכבית?
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
הנורה של האמבוליזר המקורי נכבית , ואז הקודן שמפסיק את משאבת הדלק עקפתי כדי לנסות.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
לאלעד ועמית תודה רבה על העצות, החזרתם לי את הניצוץ והחשק לחזור וליבדוק את התופעה.
עמית תודה על הזמן שהקדשת לי בטלפון, כל הכבוד על הרצון לעזור. לגבי שיפורי מנוע וכו' , לא יותר קל ואולי גם משתלם לשדרג לספייס עם 80 כ"ס? אני יודע שכיף לעשות לבד , אבל גם לזמן יש מחיר... |
|
|
#5 |
|
Guest
|
קודם כל אני מכור מכוניות אני רוצה רק לקנות ולא רוצה למכור אני מתאהב במכונית ולא מוכר אותה (גם אם אין לה 80 כוחות סוס) ולגבי השדרוג אני לא אוהב את הצורה של הספייס .
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
איתן, ניצוץ בנסיון ההתנעה הראשון יש?
(אם יש ניצוץ, אולי אין פיקוד למזרקים). |
|
|
#7 |
|
Guest
|
אביעד !
כבר הגנו לשלב שאנו חושבים שהבעיה היא באחד מחיישני המחשב (חיישן קראנשאפט) כי לפי שיחתי עם איתן יש ניצוץ ונכון גם לגבי דלק. אני מניח כי אולי קיימת בעיה חשמלית המשנה את זמני הניצוצות ולכן הוא שומע כאילו שהמנוע מניע אבל לא נדלק. אמרתי לאיתן לבדוק את התנגדות חיישן הקראנק (650-700 אום) ואת תקינות מקומו . לוודא כי המחבר תקין וכי אין לכלוך המשפיע על תפקודו. יתכן כי למחשב אין אידיקציה נכונה על מצב הבוכנות עד להגעתו למגרעת בקרנק שהיא נקודת האיפוס של זמני ההצתה. ומשם המחשב כבר מתקן את ההצתה . שוב אנו בחושים בדימיון שלי אז אם טעויות בפי אנא תקן אותם. כי מכל מלמדי השכלתי. עמית |
|
|
#8 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
מחר בבוקר [יום שבת] אני מנסה לנתק פיזית את חיבור הפיקוד של הסטרטר, ולנסות להתניע,
לאחר מכן אני אחבר אותו שוב ואז אנסה להתניע, לפי התוצאות אני אעדכן , שאז נוכל לדעת עם הבעיה קשורה לסיבוב המנוע או לאיפוס/מעקף שמתבצע במצב סטרטר בסוויץ בניסיון התנעה הראשון , מה דעתכם ? |
|
|
#10 |
|
Guest
|
הכל שווה ניסוי אבל קודם לכן תבדוק את החיישן של הקראנק אולי תאבחן משהו ..
לבדוק לא דורש ממך להפסיד את ההזדמנות לבדיקה., |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד