![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פונטו אבל יכול ליהיות אני מחליף אותה עוד מעת
לגבי האונו.. במה אני לא צודק? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
צטט:
לי יש אונו 1.4 ואני מזמין אותך "לרייס" (אתה הרי צעקתה כל כך הרבה שזה הדבר שחסר במועדון) במידה ואתה תנצח , אני מודה שאתה צודק - והאונו היא באמת עגלה וזבל של אוטו. אבל, אם אתה תפסיד , אתה תכריז בפורום שאתה לא צדקתה שאתה מבקש סליחה מכל האנשים שאולי נפגוע מאיך שדיברת. בנוסף לזה זה פשוט יראה עד כמה אתה לא יודע ולא מבין שום דבר. מקובל עלייך? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
לדעתי צריך להירגע בקשר לשירשור הזה קצת, הפונטו היא לא מכונית ספורט והאונו היא לא עגלה.
ארילו - הבעלים של אונו פונטו ובראבה. לדעתי אגב, האונו תהיה יותר מהירה (בהנחה ששני המנועים חדשים) אותו הספק על פחות משקל. מצד שני, הפונטו הרבה יותר נוחה. |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
לאדי
לא הבנתה אותי טוב..
אונו לא עגלה ולא רכב זבל. אונו רכב נחמד לא יותר מיזה.. אונו פחות מהירה מפונטו וגם רוב האונואים שיש עוד בארץ הם 1000 ו1100 והם איטיות מאד אלו עם המנועים הגדולים יותר מהירות יותר אבל עדיין לא כמו הפונטו חוץ מזה גם יתנהגות כביש ואחיזה וכל שאר הדברים הרבה יותר טובים בפונטו (ולא רק בפונטו..) מבאונו. אונו זה כבר רכב של פעם.. אין לי כלום נגד האונו פשוט היא כבר לא רמה ליד הפיאטים וכל שאר המכוניות החדשות שיש היום מאמצע שנות ה90 ועד היום. |
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Re: לאדי
צטט:
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Re: לאדי
צטט:
ואם אתה כל כך בטוח שפונטו יותר מהירה מהאונו, אז למה אתה מפחד לבדוק? או שאתה מפחד להפסיד להוכיח לעצמך ולאחרים עד כמה שאתה לא מבין כלום? אונו 1.4 זה לא אוטו מהיר? הוא לא יושב על הכביש? הוא לא נוח? - בוא תוכיח לי את זה! תביא את הקורקינט שלך ... |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
מישהו אמר שאני מפחד לבוא איתך רייס?!
כמה כ"ס יש לך באונו? |
|
|
#9 | |
|
Guest
|
צטט:
אף פעם לא מדדתי. זה גם לא כל כך מעניין אותי מנוע 1.4 רכב שנת 1992 . כמה יש לך? |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
80 כ"ס מ1250 פאייר
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב