![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
אני לא מבין למה את מחכה..קילומטראז נמוך, מטופל במורשה, עבר טיימינג עכשיו (טיפול שגרתי גדול), צמיגים חדשים מה עוד?
![]() לקחת לבדיקה להוריד אם צריך תתחדשי ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אז זהו שלאחר בירור זה לא כזה זוהר כמו שזה נישמע.
קודם כל הוחלף מנוע! לפני שנה אני חושבת.. בגלל שהבן אדם ניתקע בהצפה. את זה הוא אומר רק אם מתקשרים! ואם הוא עשה 80K קילומטר בשנה או שנתיים.. מה עשו על המכונית קודם?! יש קצת שריטות בצד.. הוא אמר לי שהוא יכול לקחת לבדיקה רק ימי שישי. ושישי הקרוב יש מישהו שכבר בא לקחת לבדיקה. אז זה תלוי קודם בו אם הוא קונה או לא. דבר שני שהבנתי, שהוא לא מקפיד על פרפלו!! אז יש מצב אם הוא מוסיף מים בעצמו ולא רק במוסך.. שהוא שם מי ברז. הוא אמר שהקטע הזה זה שטויות. בכל אופן, נישמע כרגע ששחקו את המכונית! אם זה 80K למנוע חדש..! בטוח יהיה מציאות טובות יותר..! ובכללי יש! לפחות ככה זה נישמע.. הבעיה האישית שלי שזה לא תכלת.. והצבעים השניים חסר צבע עבורי. רציתי ככה משהו יפה.. חי..! ובנוסף, זה לא תלוי רק בי, אלא אני צריכה שמישהו יסע איתי חזרה לעיר מגורי אחרי קניה. אז זה כרגע קצת בעייתי.. אני מאמינה שיסתדר שיגיע הרגע. במידה ואני לא מוצאת את הרכב האידיאלי, מה עדיף מניסיונכם? לקנות רכב בצבע אחר שניראה ונישמע מעולה! ולצבוע אותו לתכלת או צבע חי אחר...? או לקנות רכב עם קמ"ש יותר גבוה ולהחליף מנוע לחדש? מה העלויות? ומה העדיפות? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
זה רכב שהיה לי לפני כמה שנים
מאוד אהבתי אותו, הוא באמת יחסית חסכוני והתקלות הן די אפסיות. לפחות בזמן שהוא היה אצלי. עוזב עכשיו את העבודה וצריך לקנות רכב, מתאימה לי מאוד הקומפקטיות שלו. קנית בסוף? ב30,000? או שהצלחת להוריד? כי באמת הקילומטרז' די נמוך יחסית לשנה. אני רוצה ללכת לראות אם יהיה דגם מיד ראשונה ביריד ומה יהיו הבדלי המחירים...אני לא יכול להרשות לעצמי בתור אבא טרי להוציא סכומים יותר גבוהים על רכב...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
לא קניתי.
הבחור שהיה צריך לבוא אליו לפני ביום שישי קנה את הרכב. לא חשוב, במילא התייעצתי ואמרו לי שלא להתקרב למכונית שעברה הצפה.. וחוץ מזה, להשים לה במכוניות שהוחלף מנוע. יכולות להיות תקלות נוספות. אולי תוכל למצוא פונטו 2007/2008 ביריד במחירים מאוד טובים. פונטו 2006 או 2005 קשה למצוא, והבנתי שאין אותם בסוכניות הרכב הרגילות שעכשיו עושות הרבה מבצעים. ביד2 המבחר ירד מאוד! מ18 ל12 מכוניות עם קילומטר נמוך 2004-2006. קשה למצוא משהו ממש טוב! אני מחכה למודעות הבאות לראות אם יהיה מציאה טובה. אם כן, בעז"ה אני מקווה שילך טוב ולקנות עוד החודש! מה אתה עשית או ראית בנתיים? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
בפוקס באתי לעבודה יום ג וראיתי מודעה שנישמעה טובה..
הלכתי עם המורה שלי בערב לפ"ת לראות את הרכב. ניראה טוב. יום ו' הלכנו לעשות בדיקה... והעברנו בעלות!! אני לא מאמינה שיש לי אוטו!!! אז לפרטים יותר.. הרכב בדיוק כמו שרציתי. פונטו ספייס 2006 דינאמיק תכלת עם 62K קילומטר. ללא תאונות. בכללי, הכל עובד מעולה. במכון בדיקה, כמובן שלא הבנתי כלום.. המורה שלי היה על הספיקר. צריך להחליף ציריה, יש רעידות בצד ימין בגלל זה. אז הוא הוריד לי 500 שקל. יש איזה צינור שצריך להחליף 70-80 שקל. גלגלים קידמיים שחוקים, צריך להחליף. הטסט עד סוף 02.11.. נידמה לי גם שצריך להחליף משהו של המזגן. הרכב כולל חישני רוורס, מערכת פיונר, ורמקולים. מערכת די שחוקה.. אבל מילא. הרכב שמור יחסית מבחינה טכנית כי דוד של הבחור הוא מוסך מורשה של פיאט. הרכב שייך לחברה שלו. הפנסיים כמובן שחוקים. מבחינה מכנית, הרכב שמור טוב. מבחינת שמירה על רכב, כשראיתי אותו אחרי הקניה.. יחסית על הפנים. הריפודים הבסיסים מלוכלכים לגמרי.. השטיחים... התא של הסיגריות פשוט מסריח לגמרי!!! צריך לעשות ניקיון רציני!! שיפוץ פנסים.. קניית ריפודים נוחים לאחר הניקיון. החלפת הצינור והעיניין של המזגן. ציריה המליצו לי למשוך עוד קצת. החלפת גלגלים קידמיים. יש קצת עבודה.... חוץ מזה, הרכב מהמם!! כנ"ל הבודק אמר שהוחלפה הידית הילוכים לרציף.. הוא לא יודע למה.. אבל היא טובה. את דף הבדיקה אני יעלה בשמחה ברגע שיהיה לי מחשב בבית. (אני כרגע בספריה העירונית )יש המלצות לניקיון? קניתי סמרטוטים מיוחדים.. קניתי ספריי לניקוי שטיחים + מברשת. ונייר זכוכית מספר 1. (לפנסים) כמה אמור לעלות פלסטלינה ווקס? גלגלים? טסט? מישהו יודע מחירים ומה מומלץ? בסופו של דבר.. עשיתי כמו שצריך. חיכיתי בסבלנות למודעה המתאימה. וכשהיא הופיעה, מיד מיהרנו לראות את המכונית ולקנות. אני לא מאמינה בכלל שיש לי רכב..... איזה אושר!! =) אגב, לא קיבלתי עם הרכב כרטיס קוד. הוא אומר שלא קיבל כניראה מהבעלים הראשון. האם זה בסדר? איך אני אמורה להשיג את הכרטיס? נערך לאחרונה על ידי idi : 06-11-11 ב 12:42. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
אני לא כ"כ יודעת איך להעלות תמונות.. וזה די הרבה.
אז קיבצתי לקובץ ווינר. האמת, עושה רע לראות את הליקויים! ובאור יום.. זה ניראה הרבה יותר רע מאשר בלילה.. לצערי הלכנו לראות את המכונית רק בלילה כשסיימתי עבודה, ולא היה כ"כ אופציות. למישהו יש רעיון איך מנקים ומשפצים הכל? איזה סבון ווקס מומלצים? את המנוע והכל עוד לא ראיתי.. אני לא יודעת איך פותחים? והגומיות בכל האוטו יחסית על הפנים! ממש המון המון הוצאות הולך להיות לי. מה דעתכם על התמונות? http://www.upf.co.il/file/486029220.html |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טוב בתקציב הזה לא תוכלי להשיג חדשה באמת,
אבל תעשי חיפוש קצרצר במכוניות של קיה מהשנים 2008 והלאה ותראי שיש כמה שיוכלו לעמוד לך בסטנדרטים.. לא הספורטאג' או הפורטה אבל המשפחתיות הקטנות יותר בהחלט יעשו לך את העבודה. הם מאוד התקדמו בשנים האלה אז כדאי לתת להם את תשומת הלב.. בהצלחה!! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס 2002 | BRIGHI | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 27-05-11 21:52 |
| ייעוץ לגבי פיאט פונטו ספייס אוטומט | dikla152 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 21-02-11 23:31 |
| ייעוץ|רכישת פונטו ספייס 2000-2003 | aquatech | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 24-01-11 22:00 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ בקניית פיאט פונטו ספייס | alona22 | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 16-01-09 18:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד