![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
לא מצליח להניע את המנוע,אונו 1300 ,עזרה דחוף!
שלום רב!
לא ענית לארילו, על שאלה חשובה, האם יש קומפרסייה? האם הרוטור במפלג מסתובב? [u]במידה וחגורת הטיימינג לא יושבת במקומה, הרכב לא יתניע, ולא תיהיה קופרסייה, או תיהיה קומפרסייה נמוכה בגל אי אטימות של השסתומים, בגלל תזמון לא נכון.[/u] חזור לעדכן. בהצלחה! צביקה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אין לי מד קומפרסיה בכדי לבדוק קומפרסיה בבוכנות מחר אני אנסה להשיג אחד .
ואעדכן אותכם . לגבי המפלג הוא מסתובב בחופשיות ואכן ממתג את הניצוצות לפלגים. עמית |
![]() |
#3 |
Guest
|
עמית, יש לי גם מד קומפרסיה להשאיל לך אם לא תמצא אחד.
את הטלפון שלי אתה כבר מכיר ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
לצביקה!
שמתי אצבע הרגשתי לחץ כלומר יש קומפרסיה השאלה כמה, אני אגש היום לאריאלו ואקח מכשיר מדידת קומפרסיה ואמדוד את הקומפרסיה. אני אעדכן אותך להמשך עמית |
![]() |
#5 |
Guest
|
רפי לין נתן לך טיפ ואת הטלפון שלי בעבודה ,
בכל זאת הייתי מבקש ממך לפי תאורך על צורת הרכבת רצועת הטיימיג+אם עשו כיוון שסתומים לפי המידה הנכונה.תנסה להחליף בין חוטי ההצתה בין 1-4 ו2-3 תן סטרטר ודווח.כאשר אתה נותן סטרטר(עם עזרה )תשאיר את בורג המפלג פתוח ותסובב את המפלג לאט שמאלה ואם לא מגיב ימינה.קבל תיקון--- תנסה להזיז את המפלג לפני החלפת החוטים. ואם לא ידלק אז תנסה להפוך את החוטים. נתי קובלנץ |
![]() |
#6 |
Guest
|
נתי תודה !
אז את החלפת חוטי ההצתה עשיתי אתמול ומה שקיבלתי זה בק פייר ביניקה ,ולאחר סיבוב המפלג עבר לפליטה . ללא שוב סימן להנעה. ניסיתי לסובב את המפלג לשני הצדדים ללא הצלחה. אני מותש.... |
![]() |
#7 |
Guest
|
עמית ,המתן להדרכה נוספת של יידידי נתי קובלנץ!
בברכה צביקה |
![]() |
#8 |
Guest
|
תיתקשר מחר בבוקר אנסה לעזור .
טל:03-5468898 משעה 0800 נתי |
![]() |
#9 |
Guest
|
לאחר בדיקת קומפרסיה גיליתי כי היא לא עוברת את ה 40 psi
לאחר שיחה עם נתי נאמר לי לשים שמן בצילידנדרים ולנסות למדוד שוב . וכך עשיתי והפלא ופלא הקומפרסיה זינקה ל140 . והמנוע אף הניע לכמה שניות . אך שוב נכבה וירדה הקומפרסיה ל40 . האם המנוע מת ??? האם יתכן כי למרות שהחלפתי רינגים למידה גדולה יותר אין המנוע מצליח ליצור דחיסה ? מה דעתכם ????. |
![]() |
#10 |
Guest
|
עמית האבחנה הראשונה שקיבלת ממני, על אפשרות של אטימה לא טובה של השסתומים מכל סיבה שהיא מתחילה להתממש, ולקרום עור וגידים, למרות שבדיקה על ידי החדרת שמן לצילנדר ,
מנסה לבדוק אטימות טבעות דחיסה, ולפי הבדיקה שאמרת על ידי החדרת נפט לצילנדר ובדיקת חלחול לפני הרכבת הראש, הבדיקה עברה בשלום, עובדה זאת מחזקת את אבחנתי שהקומפרסייה נמוכה בגלל שסתומים לא אוטמים, אם כי לא הייתי דוחה על הסף , בעיית אטימות של טבעות דחיסה, או חס וחלילה טבעות שנשבר, או לא התישבו היטב. אנא המשך לעדכן(והמתן לנתי קובלנץ) צביקה |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד